Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 99

Viestit - Töveli

Vapaa sana / Vs: Lunta
: tänään kello 00:06
Olet kokoajan vääristämässä kirjoituksiani . Onkohan se niin ettet tule ihmisten kanssa toimeen ?
Nyt lopetat sen ikuisen yleisen vääntämisen ja teet jonkun oman ketjun sitä varten, missä saat riehua. Ei kaikkia ketjuja tarvitse sotkea henkilökohtaisilla suun soitoilla.
Aika hyvin on tämäkin ketju paskottu... kuin meri Helsingin edustalla: Webmasterin kannattaisi tehdä "Arto Laurit" ja ohjata kaikki suunsoitot yhteen ketjuun jossa eräs "pieni suuri mies" saisi hyppiä tasajalkaansa minkä ehtii. ;D
Vapaa sana / Vs: Tuuli voima pois
: 17.01.21 - klo:23:53
Yhdelle tuottajelle kauppasivat sähkösopimusta . Tuottaja totes et lapin ruikuttajien sähköä ei osteta . Oli paneelit laittanut ja varavoiman .
Aika katkeran sävyinen avaus. Voi pikku sorkkaa. Sorkan kanssa lappilaisia vastaan taistelevia mielikuvitustuottajia, no tuottivat ainakin mielihyvää sorkkikselle tämän purkautumisen myötä. ;D

Niin ja Simo on Lappia..... sähköä piisaa ketjun aloittajalle ettei tarvi jatkossa käydä niin kuumana, ikääkin kertyy niin jaksaako sitä välttämättä joka päivä raivota? ;D
Turha avohakkuiden puolesta puhua, Greaanpeace inventoi ensi kesänä lisää yksityismetsiä. Kaikki hakkuut ovat äkkiä kielletty.. ja lahopuuta tulee vaan lisää. Sienet ja Riinpiissi tykkää.
Eemelin henki on täysin kepulaisten varassa jälleen kerran..... (kuten tuntuu että on ollut jo vuosia).

https://yle.fi/uutiset/3-11719610 Koronarokotteet kuljetetaan sairaaloihin Närpiössä valmistetuilla autoilla

Eemeli on vain hiljaa ja luottaa kepulaisiinsa tai pysyy pottukuopassaan paljon pitempään. Methän muistamma kuinka kylmäketjulle kävisi jos ampulleja kuljetettaisiin kuten kokoomuslaisten rouvien kuntavaalikakkuja pitkin Kuslahen savisia teitä. 8)
Vapaa sana / Vs: Lunta
: 14.01.21 - klo:00:11
Muutamasta sentistä oli seurapiirileidi jo ennen tätä "lumi-infernoa" kovin tuskissaan:

https://twitter.com/RitaTainola/status/1346442727987273729

Ja onhan se puhdistus nytkin Tainolan polulta vaikeaa kun eilen Ylen uutisissa urakoitsija kertoi ettei lunta voida saada edes kasalle paikallisten asukkaiden vastustuksen takia. Ja se lumenkaatopaikkakin meni kiinni klo 22.00, eipähän tarvitse peruutussummereitakaan kuunnella öisin. ;D
Eemelin pitää tuottaa sinivalkoisia jyviä, sinimustista ollaan jo närkästytty. Ei taida mennä kaupaksi Hakaniemen torilla vaikka kuinka maistattaisi leipiä ja puuroja.

Poliisi-kaupunginvaltuutetun somekuva päätyi virkavallan syyniin https://yle.fi/uutiset/3-11733548
Vapaa sana / Vs: yksityissaeraalat
: 13.01.21 - klo:23:50
Methän muistamma jotta ainakin Sepeteuksella on hankalia muistoja kepulaaasten kanssa samoissa tiloissa olemisesta. Yleislääketieteen tohtori Sepen doktriinihan oli lopettaa maidon luputus, kai sillä mahtikäskyllä huonetoverista koronakin pakenee.
Vapaa sana / Vs: Voi vitsi-tolkun ihminen
: 13.01.21 - klo:23:45
Kerrostaloja vaan tekemään hieman vankemmin perustuksin niin voi nostaa vispilät katoille. Win win. Ne sorkan lentokoneetkin tietävät siten väistää.
Vipu-Heikillekin tuli häätö. Yleistieteen päivystävä dosentti Koskelta voisi nyt laskea Malmin savikon vaatiman paalutuksen määrän ja sen koko rakentamisen hiilijalanjäljen. Kilometrejä ja megatonneja piisannee.

Asialla kuitenkin Stadin Vihreät joten haitanneeko tuo jos "vähän" päästöjä syntyy.
Vapaa sana / Vs: hesan lumityöt
: 13.01.21 - klo:23:33
Tästä ylitsepursuavasta lumilumilumihypetyksestä päätellen koko Suomessa ei ilmeisesti ole satanut lunta 20 kuukauteen. On se ihmeellistä mitä tietylle alueelle tupsahtanut yksi veden olomuoto saa aikaan.
Vapaa sana / Vs: tuulivoimamittari
: 13.01.21 - klo:23:25
Sorkankin kannattaa jälleen käydä kuumana kun Siperian julmat hehtopascalit vyöryvät Vienanmereltä lännemmäs.

Sähkön hinta yli nelinkertaistuu huomenna paukkupakkasen ja tuulen tyyntymisen vuoksi https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/artikkeli-1.1289955

Puutahan ei sitten saa polttaa, viimeksi eilen Ohisalo heristi sormea asialle.
Vapaa sana / Vs: tuulivoimamittari
: 13.01.21 - klo:10:21
Jostain muistan lukeneeni,että tuollaisessa vesilaitoksessa pumpataan halvan sähkön aikana
vettä takaisin altaisiin eli pidetään varasto täynnä. Juoksutetaan sitten taas turbiinin läpi kun
sähkö maksaa enemmän. Ei taida suomalaista touhua olla?
Ainoa Suomessa. Menee nyt tosin huoltoon seuraaviksi viikoiksi. Palaa tuottamaan entistäkin "parempaa sähköä" etelän ituhipeille myöhemmin keväällä.

Pohjolan Voiman suloisen katkeralla "kermaliköörillä kestitty" Sepeteushan tuon tuntee kuin oman rantasaunan avantonsa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Jumiskon_voimalaitos
Vapaa sana / Vs: Pinnan alla kytee
: 12.01.21 - klo:08:12
No mitäpä kepulaisilla muutakaan enää kuin laittaa leikinlaskuksi.
Kannattaa nauttia vielä kun voi. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/79f57496-8f07-4889-b614-d2e085e8874a Yhteistyötä yli puoluerajojen. :P
Vapaa sana / Vs: Ihan käsittämätöntä
: 12.01.21 - klo:07:41
Vain ajan kysymys koska rouva tuo viruksen. Uskaltaako Eemeli nyt sitä kuuluisaa kouluruokaansakaan syödä? Kylmä rinki persiissä kyyhötetään perunakuopassa.... Kannattaa paeta vuorille vielä kun voi.
Vapaa sana / Vs: Lunta
: 12.01.21 - klo:05:58
Viime "talvena" Sorkkiskin vain fittuili kun pohjoisessa satoi 60 senttiä muutamassa päivässä lisää, entisen metrin päälle... kehuskeli kuinka lystiä ilmastonmuutos onkaan kun ei tarvitse kuin kuurat lakaista portailta ja "talvi" on sillä taputeltu. ::)

Josko nyt saa Kosken korjaajakin ponnisteltua verisuonensa kunnolla auki ja hien pintaan ennen saunassa käyntiä ja kossuttelua. Ja onhan se lysti lumienkelitkin pihalle sataneeseen tuoreeseen lumeen tehdä. ;D
Sivuja: [1] 2 3 ... 99