Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 22

Viestit - Pode

Morjens. Juu,tarkoitinkin aloituksessa lähinnä sitä, että jos lehdet kerran parantavat maanlaatua nurmikolla, niin miksei ne voisi tehdä samaa myös pellolla? ; )

Niin, parantavathan ne pellollakin. Eli ota vaan. Naapurin isäntä on joko puhunut lämpimikseen pehmosia tai sitten hänellä on hyvin onneton biologian tuntemus.

Moi filosofi.

Luulen että hän sanoo noin kateellisuuttaan. "Ettei tuo piru vaan hyötyisi jotain..."  ; )
Ei jaksa lukea, mutta Pode taitaa luottaa foliohattuun ja maakellariin.

Moi lypsyukkeli.

 Et jaksa lukea mutta silti sinä jaksat vastata...ja kannattaako vastata, kun ei tiedä mitä asia koskee? No. Tyypillistä somemaailmassa.
Podea vaivaa pitkälle kehittynyt marinoosi, joka on yleinen vaiva oikeistolaisten setämiesten keskuudessa.
Laitan tähän kuvan naisestamme maailmalla, kun kuitenkin kiinnostaa...  ;DMoi. Ei mua se mitenkään vaivaa.: )

Mua alkaa vaivata enemmänkin se, että Marinkritiikkiin ei vastata asialla, vaan pinnallisia latteuksilla ja asian vierestä. Ei uskalleta eikä osata vastata asiaan asialla.

Tiedän, että vastauksesi aloitus viestiini olisi tyystin erilainen, jos kohteena olisi joku kepulainen,persulainen tai marsulainen  : )
Morjens. Juu,tarkoitinkin aloituksessa lähinnä sitä, että jos lehdet kerran parantavat maanlaatua nurmikolla, niin miksei ne voisi tehdä samaa myös pellolla? ; )
 Moi.

"Ei kannata haravoida kaikkia lehtiä syksyisin pois nurmikolta. Madot vetävät niitä onkaloihinsa ja käyttävät niitä ravintonaan. Näin maan laatu paranee." ( Puutarhurit)

 "Ei kannata viedä puiden lehtiä pellolle. Pudonneet lehdet ovat kuollutta ainetta, niistä ei maa parannu eikä humusta tule maahan" (Naapurin isäntä)

 Niin että kumpaa uskoa? Puiden lehtiä olisi joka vuosi runsaasti tarjolla. Otanko vastaan?  : )
Marin voisi julkaista kirjoituksensa uudestaan, vaihtamalla sikainfluenssa- sanan koronainfluenssaksi.

 Ja pyytää samalla anteeksi.

 Mutta sitähän ei narsisti tee.
Vapaa sana / Sanna Marinin takinkääntö
: 23.04.24 - klo:20:28
Moi.

Ohessa Marinin tekstiä pahasta kapitalistisesta lääketeollisuudesta. Nyt hän on jostain syystä poistanut kirjoituksensa netistä. Eipä ihme, kun itse oli sitten pääministerinä syöttämässä koronarokotteilla kuka tietää monellako sadalla miljoonalla suomalaisten veronmaksajien rahaa lääkefirmojen kassoihin hyödyttömillä rokotteilla.

------

"Räväkkä kirjoitus
Maanantaina Marin vuonna 2010 kirjoittama blogiteksti oli jälleen luettavissa sivustolla. Kirjoituksen julkaistessaan Marin oli nuorisopoliitikko, eduskuntaan hän nousi vasta selvästi myöhemmin, vuonna 2015.

Kirjoitus on joka tapauksessa räväkkä kannanotto. Se henkii SDP:tä edustavan nuorisopolitiikon vahvaa antipatiaa lääketeollisuutta ja kapitalismia kohtaan.

– Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?

–  Rokotevalmistajat saivat yksin Suomelta 100 miljoonaa euroa paksumman lompakon rokotteista, joiden vaikuttavuudesta terveyden laatuun ja tilaan on heikosti näyttöä. Euroopan tasolla possurokotekustannukset kipuavat miljardeihin. Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta.

– Lääketeollisuus on yksi vaikutusvaltaisimmista nykypäivän poliittisista viiteryhmistä ja se toimii samalla paperisella polttoaineella kuin mikä tahansa kapitalistinen instituutio – rahalla, Marin kirjoitti."

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ee931c53-d674-4205-80df-ac8095cd1474

Ne maalaa, kellä on maalia. Natzi ei osaa. ;)

Moi,

Eikös natzien pääjehu ollut kohtuullinen maalaaja? Oikein opiskelikin alaa.

"Toisin kuin monet historioitsijat William L. Shireristä lähtien ovat väittäneet usein näkemättä muutamaa piirrosta enempää,[2] Hitler oli kehityskelpoinen maalari ja piirtäjä.[3] Hitlerin tuotannon alkupään maalausten maalausalan käsittely on pääkohteina olevia luontevasti toteutettuja rakennuksia lukuun ottamatta usein kömpelöä ja huolimatonta, mutta loppuaikoina Wienissä ja Münchenissä tehdyt maalaukset ja ensimmäisen maailmansodan aikana rintamalla ja lomilla maalatut akvarellit ovat jo melkoisen taidokkaita.[4] On muistettava, että toisin kuin von Alt ja muut ihailemansa mestarit, Hitler ei saanut taidekoulutusta."

Lähde:Wikipedia.

jopas on taas takinkääntö, miutenkähän tämän persuporvari taas selittää kun marininki kannan muutos nato-kysymyksessä oli niin raskas asia  ;) :D ;D ::)

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/017c1a66-252d-4e27-83f5-49e16618fdb0

Moi.

Valtiosihteeri kertoo käyttäneensä liian jyrkkää kieltä, mutta ei kerro muuttaneensa mielipidettä itse asiasta. No, tämä ei aiheuta minkäänlaista turvallisuusuhkaa Suomeen.

Pääministeri kääntää Nato-kelkkansa vasta sitten, kun hänen päinvastainen kantansa aiheuttaisi hänelle itselleen ja edustamalleen puolueelle pahan kannatusnotkahduksen. Voimme sanoa, että pääministerin pelkkään poliittiseen intohimoon perustunut kielteinen suhtautuminen Natoon aiheutti taannoin kyllä pahan turvallisuusuhan Suomelle.
Luulen, että ihmiset oppivat sen 70- vuoden kokeilujakson jälkeen, että kommunismi ei ole toimiva talousjärjestelmä.🙂 Se sortaa, köyhdyttää ja vie ihmisoikeudet kansalaisilta pois.

 Ei sen järjestelmän puoleen kannata enää haikailla. Kommunismi ei ole mitään muuta kuin päättymätön sarja ihmisoikeusloukkauksia.

 Lähes yhtä paha kuin sosialismi, siis.🙂

Mites ne siellä Kemisä luottaa sosialismiin. SDP ja Vasemmistoliitto käytännössä tekevät mitä haluavat. Pelkästään Vasemmistoliitto nokittaa Kepun ja kokoomuksen.
Jokaisessa valtiossa on omat häpeäpilkkunsa.🙂

Kommunismi, kansallissosialismi, sosialismi. Eipä noiden vasemmistolaisaatteiden myötä ihmiskunnalle ole tuotu muuta kuin hävitystä , kansojen välistä vihaa ja kaiken puolista surkeutta. Sixten Korkmanin sanoin, kapitalismi ei ole täydellinen talousjärjestelmä, mutta on se silti paras nykyisin tiedossa olevista talousjärjestelmistä.🙂
Luulen, että ihmiset oppivat sen 70- vuoden kokeilujakson jälkeen, että kommunismi ei ole toimiva talousjärjestelmä.🙂 Se sortaa, köyhdyttää ja vie ihmisoikeudet kansalaisilta pois.

 Ei sen järjestelmän puoleen kannata enää haikailla. Kommunismi ei ole mitään muuta kuin päättymätön sarja ihmisoikeusloukkauksia.

 Lähes yhtä paha kuin sosialismi, siis.🙂
Se oli sitä aikaa kun kaikki haluttiin kumipyörille ja Turku romutti raitsikkakiskonsa.  Nyt on ympyrä sulkeutumassa.  ::)
Mutta mahtuuko Turun kaduille edes raitsikkaa? Eikö se vanha ollut kapeampikin mitä nämä uudet?

Käytiin siellä viime viikonloppuna Dennisissä pizzalla ja hankala on autoa saada parkkiin.

Moi. Nyt olet asian ytimessä. Lopputuloksena Turun kapeat kadut ovat aivan ruuhkasta pilalla, jos sinne jotain sporaa vielä laitetaan joukkoon.

 Pelkkää typerää nostalgia kaipuuta. Turussa Föli- joukkoliikenne toimii loistavasti.

P.S. Denniksen pizzat ovat aivan yliarvostettua moskaa 🙂 Olisit käynyt ennemmin vaikka Pippurimyllyssä lehtipihvillä👍👍
Sosialistit, vihreät ja kommunistit voittavat Helsingin valtuuston voimasuhteissa mahdollisen persu-kokoomuskoalition 42/32. Jopa hallituspuolueista väsätty kokoonpano  häviäisi Helsingissä.

Että aikamoinen huti kävi nyt tuossa otsikossa.

-SS-

Moi. Alkaa olla icefarmerien ja eläkelläisviljelijän aloitukset keskusteluihin sellaista tuubaa, provoilua ja vasemmistoagendan julistusta, ettei sellaiseen nykyään pysty kuin Pravda ja Demokraatti- lehti.

Hyvä yhteenveto asiasta. Ja vielä tunnetusti melko oikeistolaiselta toimittajalta. Näkee reaaliteetit.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cbbf4fd2-5dec-4d0d-8c77-44f58c995319

"Käytännössä monet nyt riidan kohteena olevista kysymyksistä on mahdollista sopia työntekijöiden ja työnantajien välisin työehtosopimuksin ensi syksyn työmarkkinakierroksella. Niissä pöydissä hallituksella ei ole toimivaltaa."

"– Ainoa, mikä on tällä hetkellä julkisuuteen todettu, liittyy paikalliseen sopimiseen. Osa liitoista joutuu niitä sitten arvioimaan, että miten säännöksiä on tarpeen muuttaa, jos paikallinen sopiminen leviää, kuten nyt näyttää, Eloranta sanoo.
Hallituksen tavoitteena on tehdä paikallisesta sopimisesta mahdollista yhdenvertaisesti kaikissa yrityksissä riippumatta siitä, kuuluuko yritys työnantajaliittoon."

"Onko suomalaisesta sopimisjärjestelmästä enää tämän kevään jälkeen mitään jäljellä?
– Kyllä tässä luottamus menee pitkäksi aikaa, ja lommot ovat merkittäviä. Myös kolmikantaisen valmistelun ja sopimisen totaalinen ohittaminen on vuosikymmenten perinteen romukoppaan heittämistä, Eloranta sanoo.
SAK:n puheenjohtajan mukaan jotkut toivovat nyt, että siirrytään puhtaasti parlamentaariseen järjestelmään.
– Silloin työehtokysymykset tulevat olemaan yhä enemmän vaalikamppailun kohteena, Eloranta sanoo."


Hallitus toimenpiteillään on saattanut aiheuttaa vuosikymmeniä kestävän vastakkainasettelun työmarkkinoilla. Ja se jos mikä on jotain ihan muuta kuin hallituksen hehkuttama Ruotsin malli, joka nimenomaan perustuu neuvotteluihin ja sopimiseen. Siksi siellä luottamus pelaa ja hommat toimivat. Hallitus lähti sopimisen sijasta sanelulinjalle ja veikkaan että siitä maksetaan vielä todella kallista hintaa vuosien mittaan.

Kansa saa mitä halusi niin kiihkeästi. Kommunismi kurkkii nurkan takana :)

Moi vaan,
Vaimosiko sieltä kurkkii, vaiko jälkikasvusi?
https://www.ts.fi/uutiset/6278280

Kyllä tälläinen on ehdottomasti opposition kaadettava, säärikkö veturiksi.

https://www.hs.fi/kotimaa/turku/art-2000010309790.html
On se fiksu?  ;)

Teemu on ihan oikeassa.

Ja mielensäpahoittajiahan tänä päivänä riittää🙂
Sivuja: [1] 2 3 ... 22