Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - Quadramf

Kuule, kyllä se sieltä mittarin takaa asetellaan.

Kumisen tulpan alla on dippipakka. Viisi ensimmäistä dippiä vaikuttaa kysymääsi asiaan. Viisi dippiä muodostaa binääriluvun, josta ensimmäinen(numero 1) on LSB, eli vähiten merkitsevä luku.
Nyt vaan asettelet uuden kombinaation, riippuen pitääkö lukeman näytössä suurentua vai pienentyä.
Jos lukeman pitää suurentua, niin binääriluvusta muodostuvan desimaaliluvun tulee pienentyä ja päin vastoin.
Eli muuta aluksi kahta ensimmäistä ja jos ei riitä niin sitten pitää muuttaa kolmea ensimmäistä jne.
Esim. jos lähtötilanne on 01010 ja kun muutat 10010, niin lukema kasvaa. Jos laitat 11010, niin lukema pienenee.

Niin ja virrat pois päältä kun "säädät".
Kuule, jos se monikierrosanturin lukitusmutteri oli auki, niin vika voi olla että se anturi ei ole säädöissä.

Ohjeen mukaan:
- kierrä anturi ensin niin syvälle, että se koskettaa kevyesti hyd.pumpun rattaan hampaita.
- sitten kierrä anturia auki päin 3/4-kierrosta, jolloin välys on n.1mm.
- kiristä lukitusmutteri kiinni

Tämä nyt ekana tuli mieleen...niin ja kone EI SAA käydä kun teet säätöä!
Tuota, tuota. Jos olen oikein ymmärtänyt, niin CAV:n jakajapumpuissa säätötangon pituuden säädöllä on merkitystä mm. tässä asiassa. Onko se tarkistettu.
Joo. 8100-sarjan Massikan Perkinsseissäkin tätä Stanadynen pumppua on käytetty. Omassanikin sellainen on. Kyllähän se ihan hyvin on pelannut ja vetojakin löytyy. Tunteja on nyt aika tarkka 5000. Suutinkärjet olen vaihdattanut ihan äskettäin oikeastaan tyhjäkäyntisavutuksen takia. Ei auttanut. Se on vissiin sitten jokin tyyppivika tuo Stanadynen jakajapumpun tyhjäkäyntisavutus?
Mitenkäs Mikasep noissa 8100-sarjalaisissa(mekaaninen suunnanvaihdin), onko niissä samat sähköosat kuin 6100-sarjan vehkeissä?
Ei, kyllä se näissä uudemmissä(NZA) on joka lohkolle omansa(kolmessa osassa). Itse asiassa aika jämäkkä sellainen, ainakin siihen vanhempaan rimpulaan verrattuna...
Kasvintuotanto / Kirvoja on...
: 04.06.10 - klo:22:39
Näyttää siltä, että on aiheellista "myrkyttää" kirvat samalla vedolla Galeran kanssa.

Viime vuonna kirvat tuli vasta juhannuksena ja yksi ruiskutuskerta riitti koko kesänä. Nyt saattaa olla toisin...
Alkoiko savuttamaan? Entä, oletko venttiilivälyksiä säädellyt?
Ihan mielenkiinnosta kyselen.
Mulla on kyllä sellainen käsitys, että 3000/3100-sarjan Massikoissa neliveto nimenomaan kytketään päälle 17 bar paineella, kun napista on painettu(siihen syttyy se valokin silloin). Näin ollen sammuksissa ollessa neliveto ei ole päällä.
Tuossa mallissa on ns. no-spin eli kitkalukko etupäässä(ei hydr. putkea etuaksilaan).
Joo,

sulla taitaa olla kaksi vaihtoehtoa poistaa em. ongelma. Ensimmäinen on uusia virtalukko ja toinen on kytkeä rele starttimoottorin läheisyyteen.
Itse olen enemmän näitä "relemiehiä". Hyvin pelaa ja startti pärähtää joka käännöllä...
Kasvintuotanto / Hallaa vai yöpakkasta?
: 09.06.09 - klo:22:13
Pakkanen kun alkaa tippua lähelle kahdeksaa astetta, on se kesäkuussa vähän liikaa.
Onko halla vioittanut kasvustoja viikonloppuna?
Ohra ja rypsi ainakin näyttävät olleen allergisia pakkaselle, kuinkas muilla?
Ainahan ne poijjaat sanoo, jottei teho tuu tyhyjästä... Vakiosäätöiset 165,690 ja 5465 menöö omis hommissan melkeinpä jalkahiella, mutta lievästi piristetty (edellinen omistaja ruuvannu/ruuvauttanu) 8130 peittoo nuo toiset selkeesti kulutukses... ainakin, jos tavoitteena on saada poltettua mahdollisimman paljon soppaa aikayksikköä kohti... juoppoo perkeles se on, mutta valmista kyllä tulee kans enemmän.

Tuota noin, paljonkos se sun 8130 latkii naftaa kun se valjastetaan vaikka täysmittaisen karhen eteen, noin niin ku litraa tunnissa?
Joo, kaveri vähän katsoi pitkään, kun totisella naamalla totesin, "että sulla se alkaa tuo sisuskummi paistaa aika lailla". Nauraa hetkotin aikani ja kotvan kuluttua kaveri totesi minulle, "että ei sillä luojalla paljoa järjestystä ollut, kun alahampaita sulle antoi". Näin se homma etenee...
Joo, sitä kun on riittävän kauan ollut saman merkin kanssa tekemisissä, tuntuu merkin vaihto hypyltä tuntemattomaan. Varmasti kaikki on hyviä koneita, mutta...sitä kun tuntee koneensa(sähköt, hydrauliikka, jne.), jopa yksilöinä, on helppo olla. Sitä luottaa kuin kirveen silmään, koneeseensa. Ja sitten, jos ja kun jotain vikoja tulee, osaa itse korjata tai ennalta ehkäistä niiden syntymistä, tuntemalla koneen heikot kohdat. Tottakai on juttuja joihin on viisainta kutsua huoltomies, niillä on se syvin tieto.
Voishan se olla tervettä vaihtaa merkkiä ja opetella uudet metkut. No omat kersat tapittaa aina Jenkki Jontikoita, laittakoot ne sitten niitä...
Kasvintuotanto / Vs: Joukkokanne
: 29.11.08 - klo:20:19
Asia ei ole ihan noin yksinkertainen. Siltä osin, kun itse kukin on mennyt arvioimaan hankinta-ajan väärin asia on näiin. Mutta sitten on se toinen puoli. Suomen lannoitehuolto ei toimi, jos kaikki jättävät tilauksen kevääseen. Se johtaisi toimitusten myöhästymiseen keväällä, se on fakta. Siitä on jo kokemustakin. Tässä mielessä ne, jotka ovat olleet viisaita, voivat kiittää hätäilijöitä, koska se, että melkein puolet lannoitteista on jo tilattu, varmistaa sitä, että niitä vielä myhäisetkin saavat.

Virhearvio on jokaisen oma asia. Harhaanjohtava markkinointi on toinen asia. Se olisi syytä katsoa hamaan loppuun saakka tässä casessa.

Niin se vaan on, totta joka sana.

Joo, bisnes on bisnestä, mutta joku rääpy pitää kusettamiseskin olla...
Sivuja: [1] 2