Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: kantola - 18.03.17 - klo:05:24
-
Onpas taas otsikoita... Pyhäruuaksi kannattaakin laittaa maailman laidalta kuskattua tuontinautaa ja viimeistellä annos hyvällä "italialaisella" oliiviöljyllä. - Korkiaan kotimaiseen laatuun ei kannata haksahtaa, se ei maistune sille mihin voi olla tottunut, hieman mädälle tai härskille?
Brasilian suuria lihantuottajia epäillään mädän lihan viennistä http://yle.fi/uutiset/3-9517803
Mafian nopeimmin kasvava bisnes: Ruoka http://yle.fi/uutiset/3-9517196
Tuo nauvvanvile kun vielä kötköttää osuuskaupan tiskissä viikkonsa umpeen ja saa oranssin lapun ylleen, silloin se kannattaa noukkia matkaan, on mureaa ja tekaritkin voi ottaa pois aterian ajaksi. - Eipä tuota marinaditonta vaihtoehtoa suotta ole täälläkään kehuttu joidenkin toimesta vuosikausia.
-
Nyt minäkin tuon suitsutuksen ymmärrän, kun ihminen ei ole tuoreeseen lihaan tottunut menee pötsi sekaisin, mutta märännyttä mutustellessa toimii vallan mainiosti..paskansyöjiä.
-
Meillä maatalousmafia ei vielä ole päässyt kasvamaan noihin mittoihin, kertoo mafiapäällikkö Simosta. 😁😀
-
Meillä maatalousmafia ei vielä ole päässyt kasvamaan noihin mittoihin, kertoo mafiapäällikkö Simosta. 😁😀
Voipi sepen odotus kestää ennen kuin pääsee makustelemaan kotimaista ulkomaan laatua.
-
Sepe, kai olet varannut sunnutailounaalle kunnon brassi-härkää?? Makunautinto odottaa..
-
Kunnon herkuttelija raakakypsyttää pihvilihan ja lämmittää lihan ennen paistoa. Usein paras pihvi syntyy sellaisesta lihasta, jossa jo kalvot haisee. Kalvot pois, pannulle ja pippuria... Tässä kaikki oli tehty valmiiksi asiakkaan puolesta.
-
Jos puteli neitsytoliiviöljyä maksaa marketin hyllyssä alle 5 €, voi olla kohtalaisen varma siitä, että sun lautasella on kohta tunisialaista auringonkukkaöljyä.
-
Sepe, kai olet varannut sunnutailounaalle kunnon brassi-härkää?? Makunautinto odottaa..
Niin, suomesta on nykyisin ollut vaikiaa löytää brassilihaa. Kaikki kaupat täynnä argentiinalaista ja uus-seelantilaista luomulihaa. Lidllikin rupes myymään irlantilaista nautaa.
Meikäläinen ostaa naudanfileen kauppahallista.
-
Falls of the bone... melts in your mouth. Näinhän tuota kehutaan jokaisessa ruokaohjelmassa. Sitkasta ei kukaan syö, liikaa 'kypsytetystä' saa ripulin.
-
Sepe, kai olet varannut sunnutailounaalle kunnon brassi-härkää?? Makunautinto odottaa..
Niin, suomesta on nykyisin ollut vaikiaa löytää brassilihaa. Kaikki kaupat täynnä argentiinalaista ja uus-seelantilaista luomulihaa. Lidllikin rupes myymään irlantilaista nautaa.
Meikäläinen ostaa naudanfileen kauppahallista.
Sieltäkö saap brassia?
-
Sepe, kai olet varannut sunnutailounaalle kunnon brassi-härkää?? Makunautinto odottaa..
Niin, suomesta on nykyisin ollut vaikiaa löytää brassilihaa. Kaikki kaupat täynnä argentiinalaista ja uus-seelantilaista luomulihaa. Lidllikin rupes myymään irlantilaista nautaa.
Meikäläinen ostaa naudanfileen kauppahallista.
Sieltäkö saap brassia?
Tähän asti osuustoimintapörssiteollisuus vapaata lihaa. Nyt sekin sit meni perseelleen. Suomessa on ruokamafia. http://www.paimionteurastamo.fi/yritys.html
-
Tähän asti osuustoimintapörssiteollisuus vapaata lihaa. Nyt sekin sit meni perseelleen. Suomessa on ruokamafia. http://www.paimionteurastamo.fi/yritys.html
Eikös HK ollut pitkään osakkaana, ennenkuin osti loputkin.
-
Tähän asti osuustoimintapörssiteollisuus vapaata lihaa. Nyt sekin sit meni perseelleen. Suomessa on ruokamafia. http://www.paimionteurastamo.fi/yritys.html
Eikös HK ollut pitkään osakkaana, ennenkuin osti loputkin.
Eikös ne nyt oon Hk:n kaikki. Tamminen, Kivikylä ja Paimio. Näin mafia toimii.
Mutta on varmaan kiva olla naudantuottaja. Ei tarvitse hintoja kysellä, kuten ennen.
-
Tähän asti osuustoimintapörssiteollisuus vapaata lihaa. Nyt sekin sit meni perseelleen. Suomessa on ruokamafia. http://www.paimionteurastamo.fi/yritys.html
Eikös HK ollut pitkään osakkaana, ennenkuin osti loputkin.
Eikös ne nyt oon Hk:n kaikki. Tamminen, Kivikylä ja Paimio. Näin mafia toimii.
Mutta on varmaan kiva olla naudantuottaja. Ei tarvitse hintoja kysellä, kuten ennen.
Sulla on kyllä outo käsitys mafiasta.. mafia ei ostaisi, se ottaisi.
-
Sepekin sitä Pärimannin possusuikaletta ostaa kissalle. Mistä lie, Saksas vain leikattu? Tarvi kisulle ostaa antibiootteja.
-
Sepe, kai olet varannut sunnutailounaalle kunnon brassi-härkää?? Makunautinto odottaa..
Niin, suomesta on nykyisin ollut vaikiaa löytää brassilihaa. Kaikki kaupat täynnä argentiinalaista ja uus-seelantilaista luomulihaa. Lidllikin rupes myymään irlantilaista nautaa.
Meikäläinen ostaa naudanfileen kauppahallista.
Sieltäkö saap brassia?
Tähän asti osuustoimintapörssiteollisuus vapaata lihaa. Nyt sekin sit meni perseelleen. Suomessa on ruokamafia. http://www.paimionteurastamo.fi/yritys.html
Elä hättäele, mäne litliin.
-
Tähän asti osuustoimintapörssiteollisuus vapaata lihaa. Nyt sekin sit meni perseelleen. Suomessa on ruokamafia. http://www.paimionteurastamo.fi/yritys.html
Eikös HK ollut pitkään osakkaana, ennenkuin osti loputkin.
Eikös ne nyt oon Hk:n kaikki. Tamminen, Kivikylä ja Paimio. Näin mafia toimii.
Mutta on varmaan kiva olla naudantuottaja. Ei tarvitse hintoja kysellä, kuten ennen.
Sulla on kyllä outo käsitys mafiasta.. mafia ei ostaisi, se ottaisi.
No kyllä se nyt vähän ottamista on. Ajattele nyt ? Mutta ite ootte tienne vallinneet. 😁😀
-
mutta eikös se ole että vain suuri on kannatettavaa...? ihan kuin missä tahansa.. ja kun on yksi niin vientikin sujuu sitten paremmin... siitähän se raha tulee.... paljonko kaslinki vie maitoa ulos? tai .......
-
Meillä maatalousmafia ei vielä ole päässyt kasvamaan noihin mittoihin, kertoo mafiapäällikkö Simosta. 😁😀
Kekkonen kun olisi vielä johdossa niin kyllä Hankkija, TLK, ja Valio olisi voimissaan meilläkin..
-
Meillä maatalousmafia ei vielä ole päässyt kasvamaan noihin mittoihin, kertoo mafiapäällikkö Simosta. 😁😀
Kekkonen kun olisi vielä johdossa niin kyllä Hankkija, TLK, ja Valio olisi voimissaan meilläkin..
Niin näistä kolmesta rikollisfirmasta pystyssä vain Valio. Valion toimarin sähköpostit todistaa yhtiön toimineen rikollisesti,,,,,,, ja varmaan vuosikymmeniä. Nyt kun käry kävi, niin ollaan niin syyttömiä,,,,,😁😀
-
Mikä on kun ei norskeille ylihyvät brassikötkäleet kelpaa, pitää olla suomalaista lihaa, höh?
"Härkönen tietää 43,5 vuoden kokemuksella, että norjalaiset ovat vaativia asiakkaita. Jos norjalaisille myy parasta, he tulevat takaisin. Jos myy kerran huonoa, eivät enää palaa, hän sanoo.
Lihatiskissä on vain kotimaista tarjolla. Härkönen sanoo, että valinta on tietoinen. Viikon aikana kaupaksi menee noin tuhat kiloa Atrian, HK Scanin ja Röngän toimittamaa lihaa.
”Meillä on ollut ulkolaista kokeilussa, kuten brasilialaista sisäfileetä. Palaute oli niin negatiivista, että myynti loppui lyhyeen."
Lihakauppiaan pitää tuntea tuotteensa käytännössä. Härkönen lupaa takuun myymälleen lihalle: jos ei laatu tyydytä, rahat hän maksaa kaksinkertaisena takaisin."
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/h%C3%A4rk%C3%B6sen-lihatiskiss%C3%A4-myyd%C3%A4%C3%A4n-vain-mersua-yksi-p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen-j%C3%A4i-kauppiaan-mieleen-pysyv%C3%A4sti-1.185193
-
Mikä on kun ei norskeille ylihyvät brassikötkäleet kelpaa, pitää olla suomalaista lihaa, höh?
"Härkönen tietää 43,5 vuoden kokemuksella, että norjalaiset ovat vaativia asiakkaita. Jos norjalaisille myy parasta, he tulevat takaisin. Jos myy kerran huonoa, eivät enää palaa, hän sanoo.
Lihatiskissä on vain kotimaista tarjolla. Härkönen sanoo, että valinta on tietoinen. Viikon aikana kaupaksi menee noin tuhat kiloa Atrian, HK Scanin ja Röngän toimittamaa lihaa.
”Meillä on ollut ulkolaista kokeilussa, kuten brasilialaista sisäfileetä. Palaute oli niin negatiivista, että myynti loppui lyhyeen."
Lihakauppiaan pitää tuntea tuotteensa käytännössä. Härkönen lupaa takuun myymälleen lihalle: jos ei laatu tyydytä, rahat hän maksaa kaksinkertaisena takaisin."
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/h%C3%A4rk%C3%B6sen-lihatiskiss%C3%A4-myyd%C3%A4%C3%A4n-vain-mersua-yksi-p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen-j%C3%A4i-kauppiaan-mieleen-pysyv%C3%A4sti-1.185193
Aivan ymmärrettävää, miksi ne brassilihaa suomesta hakisi. Saavat suoraan brasiliasta. 🎅
-
Aivan ymmärrettävää, miksi ne brassilihaa suomesta hakisi. Saavat suoraan brasiliasta. 🎅
Niin, ja kalliilla.
"Kruunun korkean kurssin vuoksi hintaetu on Suomen puolella huomattava. Suomessa norjalaisten silmissä kaikki on halpaa.
”Valuuttaetu on huomattava. Varsinkin tuoretuotteissa kerroin on kaksi. Jos meillä maksaa entrecôte 99 norjan kruunua kilolta, siellä se on 299 kruunua”, kuvaa Härkönen eroa.
”Tämä siis kurssilla yksi euro on 9,5 kruunua. Jos meillä maksaa rahalla, saa eurolla 9,1 kruunua eli annamme paremman kurssin kuin pankki.”
-
Mikä on kun ei norskeille ylihyvät brassikötkäleet kelpaa, pitää olla suomalaista lihaa, höh?
"Härkönen tietää 43,5 vuoden kokemuksella, että norjalaiset ovat vaativia asiakkaita. Jos norjalaisille myy parasta, he tulevat takaisin. Jos myy kerran huonoa, eivät enää palaa, hän sanoo.
Lihatiskissä on vain kotimaista tarjolla. Härkönen sanoo, että valinta on tietoinen. Viikon aikana kaupaksi menee noin tuhat kiloa Atrian, HK Scanin ja Röngän toimittamaa lihaa.
”Meillä on ollut ulkolaista kokeilussa, kuten brasilialaista sisäfileetä. Palaute oli niin negatiivista, että myynti loppui lyhyeen."
Lihakauppiaan pitää tuntea tuotteensa käytännössä. Härkönen lupaa takuun myymälleen lihalle: jos ei laatu tyydytä, rahat hän maksaa kaksinkertaisena takaisin."
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/h%C3%A4rk%C3%B6sen-lihatiskiss%C3%A4-myyd%C3%A4%C3%A4n-vain-mersua-yksi-p%C3%A4%C3%A4si%C3%A4inen-j%C3%A4i-kauppiaan-mieleen-pysyv%C3%A4sti-1.185193
Aivan ymmärrettävää, miksi ne brassilihaa suomesta hakisi. Saavat suoraan brasiliasta. 🎅
Hyvää ja halpaa on samassa paketissa vain Sepen ostoskärryssä.
-
mutta tuo sepen asenne on kyllä aika naurettava; rikollisvirmat!! miksi et ole laitattannu niitä linnaan...? miten noiten olis pitäny toimia?
-
Sepeteuksille jätejuustua, rottaa, kettua ja kemikaaleja... Mitä useamman portaan kautta tavara tulee, se paskakin muuttuu pian kullaksi.
Värjättyjä oliiveja, kemikaalisprayta ja savunmakua jätteistä – Näin syntyvät ruokahuijaukset http://yle.fi/uutiset/3-9563849
-
Sepeteuksille jätejuustua, rottaa, kettua ja kemikaaleja... Mitä useamman portaan kautta tavara tulee, se paskakin muuttuu pian kullaksi.
Värjättyjä oliiveja, kemikaalisprayta ja savunmakua jätteistä – Näin syntyvät ruokahuijaukset http://yle.fi/uutiset/3-9563849
Mää tuossa mietin, että onko kannattavaa järkevää viedä Valiun juustua johonkin pikku saarelle, jossa on juustua yllinkyllin. Ehkä se olikin väärennettyä. 🎅
-
Sepeteuksille jätejuustua, rottaa, kettua ja kemikaaleja... Mitä useamman portaan kautta tavara tulee, se paskakin muuttuu pian kullaksi.
Värjättyjä oliiveja, kemikaalisprayta ja savunmakua jätteistä – Näin syntyvät ruokahuijaukset http://yle.fi/uutiset/3-9563849
Mää tuossa mietin, että onko kannattavaa järkevää viedä Valiun juustua johonkin pikku saarelle, jossa on juustua yllinkyllin. Ehkä se olikin väärennettyä. 🎅
Niin jos ne siellä ravintelin takana ottaa siihen jätekasastaan sen paikallisen savuaromin... uppoaa suomalaisiin kuin häkä, "kyllon sitte hyää, tätäkö sais kotonaki".
-
Sepeteuksille jätejuustua, rottaa, kettua ja kemikaaleja... Mitä useamman portaan kautta tavara tulee, se paskakin muuttuu pian kullaksi.
Värjättyjä oliiveja, kemikaalisprayta ja savunmakua jätteistä – Näin syntyvät ruokahuijaukset http://yle.fi/uutiset/3-9563849
Mää tuossa mietin, että onko kannattavaa järkevää viedä Valiun juustua johonkin pikku saarelle, jossa on juustua yllinkyllin. Ehkä se olikin väärennettyä. 🎅
Niin jos ne siellä ravintelin takana ottaa siihen jätekasastaan sen paikallisen savuaromin... uppoaa suomalaisiin kuin häkä, "kyllon sitte hyää, tätäkö sais kotonaki".
Xtra juustun päälle Valiun muovit, niin se on siinä 🎅
-
Sepeteuksille jätejuustua, rottaa, kettua ja kemikaaleja... Mitä useamman portaan kautta tavara tulee, se paskakin muuttuu pian kullaksi.
Värjättyjä oliiveja, kemikaalisprayta ja savunmakua jätteistä – Näin syntyvät ruokahuijaukset http://yle.fi/uutiset/3-9563849
Mää tuossa mietin, että onko kannattavaa järkevää viedä Valiun juustua johonkin pikku saarelle, jossa on juustua yllinkyllin. Ehkä se olikin väärennettyä. 🎅
Niin jos ne siellä ravintelin takana ottaa siihen jätekasastaan sen paikallisen savuaromin... uppoaa suomalaisiin kuin häkä, "kyllon sitte hyää, tätäkö sais kotonaki".
Xtra juustun päälle Valiun muovit, niin se on siinä 🎅
Koitahan sinäki halstrata kun polttelet piharoskia, peltikatolta irronneet muovisuikaleet antaa hienon kytösavuaromin. Kyllä "savupaimenpoika" maistuu, jääpi Heinon kuusamolainen toiseksi.
-
Sepeteuksille jätejuustua, rottaa, kettua ja kemikaaleja... Mitä useamman portaan kautta tavara tulee, se paskakin muuttuu pian kullaksi.
Värjättyjä oliiveja, kemikaalisprayta ja savunmakua jätteistä – Näin syntyvät ruokahuijaukset http://yle.fi/uutiset/3-9563849
Mää tuossa mietin, että onko kannattavaa järkevää viedä Valiun juustua johonkin pikku saarelle, jossa on juustua yllinkyllin. Ehkä se olikin väärennettyä. 🎅
Niin jos ne siellä ravintelin takana ottaa siihen jätekasastaan sen paikallisen savuaromin... uppoaa suomalaisiin kuin häkä, "kyllon sitte hyää, tätäkö sais kotonaki".
Xtra juustun päälle Valiun muovit, niin se on siinä 🎅
Koitahan sinäki halstrata kun polttelet piharoskia, peltikatolta irronneet muovisuikaleet antaa hienon kytösavuaromin. Kyllä "savupaimenpoika" maistuu, jääpi Heinon kuusamolainen toiseksi.
Pirkka savujuustu on hyää.
(http://www.k-ruoka.fi/contentassets/2b489dd7b11449b98682c9aebf8e55b1/image.jpg)
Lähiruokaa, paljon lähempää kuin kuusamolainen.
-
Hienompaa olisi jos tuossa lukisi avfallsrökt ost... Ekokemille sivupisnes käyttää tissinkoittajien tahkoja jätekattilassa maustumassa. - Eikä hävittäisi yhtään tuolle italialaisille savumozzarellamafialle.
-
Hienompaa olisi jos tuossa lukisi avfallsrökt ost... Ekokemille sivupisnes käyttää tissinkoittajien tahkoja jätekattilassa maustumassa. - Eikä hävittäisi yhtään tuolle italialaisille savumozzarellamafialle.
No tää savu tulee nestemäisenä sinisissä muovipöntöissä ameriikasta. Tää on taivahan tosi. 🎅
-
Hienompaa olisi jos tuossa lukisi avfallsrökt ost... Ekokemille sivupisnes käyttää tissinkoittajien tahkoja jätekattilassa maustumassa. - Eikä hävittäisi yhtään tuolle italialaisille savumozzarellamafialle.
No tää savu tulee nestemäisenä sinisissä muovipöntöissä ameriikasta. Tää on taivahan tosi. 🎅
Ei tule kaikki... justhan tuossa jutussa sanottiin että savuaromi mozzarellaan, tai siis rahkaan saatiin kaatopaikalta. Helpostihan sitä saa kerättyä, kattopellin pala savuun, johon kosteus tiivistyy kaikkien aromien kera. Nam.
-
Hienompaa olisi jos tuossa lukisi avfallsrökt ost... Ekokemille sivupisnes käyttää tissinkoittajien tahkoja jätekattilassa maustumassa. - Eikä hävittäisi yhtään tuolle italialaisille savumozzarellamafialle.
No tää savu tulee nestemäisenä sinisissä muovipöntöissä ameriikasta. Tää on taivahan tosi. 🎅
Ei tule kaikki... justhan tuossa jutussa sanottiin että savuaromi mozzarellaan, tai siis rahkaan saatiin kaatopaikalta. Helpostihan sitä saa kerättyä, kattopellin pala savuun, johon kosteus tiivistyy kaikkien aromien kera. Nam.
Hysteriaa. 🎅
-
Hienompaa olisi jos tuossa lukisi avfallsrökt ost... Ekokemille sivupisnes käyttää tissinkoittajien tahkoja jätekattilassa maustumassa. - Eikä hävittäisi yhtään tuolle italialaisille savumozzarellamafialle.
No tää savu tulee nestemäisenä sinisissä muovipöntöissä ameriikasta. Tää on taivahan tosi. 🎅
Ei tule kaikki... justhan tuossa jutussa sanottiin että savuaromi mozzarellaan, tai siis rahkaan saatiin kaatopaikalta. Helpostihan sitä saa kerättyä, kattopellin pala savuun, johon kosteus tiivistyy kaikkien aromien kera. Nam.
Hysteriaa. 🎅
Mietippä sitä kun olet taas rouvas kans ulkomailla "juustupadan ääressä". No mut tuskin tuo sulta montaa elinvuotta vie kuitenkaan jos et suoranaista myrkytystä saa kaatopaikka-aromeista. Syö pois vain, nälkä noillakin lähtee.
-
Hienompaa olisi jos tuossa lukisi avfallsrökt ost... Ekokemille sivupisnes käyttää tissinkoittajien tahkoja jätekattilassa maustumassa. - Eikä hävittäisi yhtään tuolle italialaisille savumozzarellamafialle.
No tää savu tulee nestemäisenä sinisissä muovipöntöissä ameriikasta. Tää on taivahan tosi. 🎅
Ei tule kaikki... justhan tuossa jutussa sanottiin että savuaromi mozzarellaan, tai siis rahkaan saatiin kaatopaikalta. Helpostihan sitä saa kerättyä, kattopellin pala savuun, johon kosteus tiivistyy kaikkien aromien kera. Nam.
Hysteriaa. 🎅
Mietippä sitä kun olet taas rouvas kans ulkomailla "juustupadan ääressä". No mut tuskin tuo sulta montaa elinvuotta vie kuitenkaan jos et suoranaista myrkytystä saa kaatopaikka-aromeista. Syö pois vain, nälkä noillakin lähtee.
Mitä olen seuraillu tuolla ulkomailla, niin ne syö siellä paljon terveellisemmin kuin täällä tuota osuustoimintapörssiteollisuusbulkkimössöruokaa. Siellä ei suurissakaan marketeissa ole eineksiä ja valmiiksi silputtuja, maustettuja. Jokainen tekee ruokansa itse. Sitä on vaikeampi väärentää. Parastahan siellä on kala ja lihatiskit. Myyjä vetää kirveellä semmosen palan kun tykkäät.
-
Hienompaa olisi jos tuossa lukisi avfallsrökt ost... Ekokemille sivupisnes käyttää tissinkoittajien tahkoja jätekattilassa maustumassa. - Eikä hävittäisi yhtään tuolle italialaisille savumozzarellamafialle.
No tää savu tulee nestemäisenä sinisissä muovipöntöissä ameriikasta. Tää on taivahan tosi. 🎅
Ei tule kaikki... justhan tuossa jutussa sanottiin että savuaromi mozzarellaan, tai siis rahkaan saatiin kaatopaikalta. Helpostihan sitä saa kerättyä, kattopellin pala savuun, johon kosteus tiivistyy kaikkien aromien kera. Nam.
Hysteriaa. 🎅
Mietippä sitä kun olet taas rouvas kans ulkomailla "juustupadan ääressä". No mut tuskin tuo sulta montaa elinvuotta vie kuitenkaan jos et suoranaista myrkytystä saa kaatopaikka-aromeista. Syö pois vain, nälkä noillakin lähtee.
Mitä olen seuraillu tuolla ulkomailla, niin ne syö siellä paljon terveellisemmin kuin täällä tuota osuustoimintapörssiteollisuusbulkkimössöruokaa. Siellä ei suurissakaan marketeissa ole eineksiä ja valmiiksi silputtuja, maustettuja. Jokainen tekee ruokansa itse. Sitä on vaikeampi väärentää. Parastahan siellä on kala ja lihatiskit. Myyjä vetää kirveellä semmosen palan kun tykkäät.
Niin, samassa unionissa eletään, täysin eri säännöillä noilla toreillakin. Sitten vongutaan täällä.
Eläpä ennäe tuomihe sinäkään sitten Oulujärven ym. kallaa, sekin vain paranee "mopon tarakalla". Terrafamekalan syömisen terveyshyödyt ohittavat haitat.
-
Kuolleita hyönteisiä siivilöidään kidneypavuista, råttia ruokavarastoissa, liuotusaineilla poistetaan vanhat päiväykset ja leimataan tilalle uudet jne.
SVT:s "Uppdrag granskning" paljastaa järjestelmällistä uudelleenmerkintää ruokatavaroihin joita myydään yritysasiakkaille koko Pohjolaan.
http://www.expressen.se/gt/man-utnyttjas-for-att-man-ar-papperslos/
-
Hienompaa olisi jos tuossa lukisi avfallsrökt ost... Ekokemille sivupisnes käyttää tissinkoittajien tahkoja jätekattilassa maustumassa. - Eikä hävittäisi yhtään tuolle italialaisille savumozzarellamafialle.
No tää savu tulee nestemäisenä sinisissä muovipöntöissä ameriikasta. Tää on taivahan tosi. 🎅
Ei tule kaikki... justhan tuossa jutussa sanottiin että savuaromi mozzarellaan, tai siis rahkaan saatiin kaatopaikalta. Helpostihan sitä saa kerättyä, kattopellin pala savuun, johon kosteus tiivistyy kaikkien aromien kera. Nam.
Hysteriaa. 🎅
Mietippä sitä kun olet taas rouvas kans ulkomailla "juustupadan ääressä". No mut tuskin tuo sulta montaa elinvuotta vie kuitenkaan jos et suoranaista myrkytystä saa kaatopaikka-aromeista. Syö pois vain, nälkä noillakin lähtee.
Mitä olen seuraillu tuolla ulkomailla, niin ne syö siellä paljon terveellisemmin kuin täällä tuota osuustoimintapörssiteollisuusbulkkimössöruokaa. Siellä ei suurissakaan marketeissa ole eineksiä ja valmiiksi silputtuja, maustettuja. Jokainen tekee ruokansa itse. Sitä on vaikeampi väärentää. Parastahan siellä on kala ja lihatiskit. Myyjä vetää kirveellä semmosen palan kun tykkäät.
Niin, samassa unionissa eletään, täysin eri säännöillä noilla toreillakin. Sitten vongutaan täällä.
Eläpä ennäe tuomihe sinäkään sitten Oulujärven ym. kallaa, sekin vain paranee "mopon tarakalla". Terrafamekalan syömisen terveyshyödyt ohittavat haitat.
Ostin kerran perämeren muikkua. Mikä maiva se siellä on. Aivan sairaan pahanmakuista. Tornion terästehtaan suolat? 🎅
-
Ostin kerran perämeren muikkua. Mikä maiva se siellä on. Aivan sairaan pahanmakuista. Tornion terästehtaan suolat? 🎅
Varttitunnin päästä Prisma studio, tekevät siellä sulle muikunpaistorasvaakin.
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/04/16/ruokahuijaukset-lisaantyvat-vaarensimme-oliivioljya-ja-laitoimme-kalat-dna
-
Ostin kerran perämeren muikkua. Mikä maiva se siellä on. Aivan sairaan pahanmakuista. Tornion terästehtaan suolat? 🎅
Varttitunnin päästä Prisma studio, tekevät siellä sulle muikunpaistorasvaakin.
http://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/04/16/ruokahuijaukset-lisaantyvat-vaarensimme-oliivioljya-ja-laitoimme-kalat-dna
Katsotaan. Valion kerma siis sber #### kannattaa väärentää. Saa heti 50% tuoton. Kaslinkin kermaa ei kannata väärentää.on niin halpaa. 🎅
-
Katsotaan. Valion kerma siis sber #### kannattaa väärentää. Saa heti 50% tuoton. Kaslinkin kermaa ei kannata väärentää.on niin halpaa. 🎅
http://www.iltalehti.fi/terveys/201704182200104283_tr.shtml (http://www.iltalehti.fi/terveys/201704182200104283_tr.shtml)
-
Niinhän siinä ohjelmassa tuli selväksi. Halpaa tuotetta ei kannata väärentää. Siis Kaslinkin kerma on aito. Valiosta en olis niinkään varma tämän ohjelman katsottuani. 🎅
-
ja tuosta kaslinkin maidosta itellä ainakin huonoja kokemuksia... pari päivää käyttöpäivään ja silti vetelee paakkuun jääkaapissa.. missä +3 astetta lämpöä.. ja pitopiiat ei kaslinkin kermaa huoli sen sivumakujen takia ja kuulema ihan sairaasti saa vatkata että saa kakkuvaahtoa... ite en enää pahemmin tuota virmaa tartte... liekö sinne menny valiolta net joita hinta ei miellyttänny just laatuvähennyksien takia...?
-
ja tuosta kaslinkin maidosta itellä ainakin huonoja kokemuksia... pari päivää käyttöpäivään ja silti vetelee paakkuun jääkaapissa.. missä +3 astetta lämpöä.. ja pitopiiat ei kaslinkin kermaa huoli sen sivumakujen takia ja kuulema ihan sairaasti saa vatkata että saa kakkuvaahtoa... ite en enää pahemmin tuota virmaa tartte... liekö sinne menny valiolta net joita hinta ei miellyttänny just laatuvähennyksien takia...?
Käy käy kattomassa Prisman maitohyllyä ihan huvikses. Ota se metrinmitta mukaan. Kyllä Kaslink myy. Hieno juttu, että monopooli murtuu sittenkin. Vie tosin aikaa että kuluttaja oppii näkemään muuta kuin VALIO. 🎅
-
Nuoret pojat tyytyväisiä elämään Suomessa. Miten mahtaa olla kiukkusten äijän käppänöitten laita?
-
kyllä se myy... jotain mutta kuitenkin on valion maitopurkkia immeisten kärrissä... kuka lie sen kaslinkin sieltä hyllystä vie.. tuloo nykyään kateltua myös ympärille ja jopa hasteltua immeisten kanssa... sitä mittaa nyt saat levittää ihan miten vaan... purkki rivissä rinnakkain mutta peräkkäin ei!
-
Eikö tuo kouvolalainen tee vain näitä Extended Self Life -tuotteita eli käytännössä vimoseen asti tapettua "säilykemaitoa"?
-
Eikö tuo kouvolalainen tee vain näitä Extended Self Life -tuotteita eli käytännössä vimoseen asti tapettua "säilykemaitoa"?
Tutustu niin tiedät enemmän.
http://www.kouvolansanomat.fi/Online/2017/02/09/Kaslink%20lis%C3%A4%C3%A4%20omia%20br%C3%A4ndej%C3%A4%C3%A4n/2017221885777/4
http://www.mairemaito.fi/fi/maire
-
ja tuosta kaslinkin maidosta itellä ainakin huonoja kokemuksia... pari päivää käyttöpäivään ja silti vetelee paakkuun jääkaapissa.. missä +3 astetta lämpöä.. ja pitopiiat ei kaslinkin kermaa huoli sen sivumakujen takia ja kuulema ihan sairaasti saa vatkata että saa kakkuvaahtoa... ite en enää pahemmin tuota virmaa tartte... liekö sinne menny valiolta net joita hinta ei miellyttänny just laatuvähennyksien takia...?
Ei ole kokemusta ko. maidosta kun oma käyttö on ainoastaan kahvin valkaisussa, mutta saattaahan Valio tehdä vähän sabotaasia kilpailijalle sen kivi-maitonsa kanssa mitä sinne ajaa, saattaa vaikka kypsytellä sitä tankeissaan ennen sinne vientiä..
Jos olisi ehtinyt aloittaa silloin kun sielläpäin oli vielä jonkinverran lypsykarjoja niin olisi saattanut joitain vielä jäänyt lypsämään tähän päivään saakka, nythän on siellä ollut karjojen lopettaminen melkein totaalisesti tapahtunut
Tilityshinta on kuulemma salaisuus, muttaei ole ainakaan valituksia kuulunut
-
Kuolleita hyönteisiä siivilöidään kidneypavuista, råttia ruokavarastoissa, liuotusaineilla poistetaan vanhat päiväykset ja leimataan tilalle uudet jne.
SVT:s "Uppdrag granskning" paljastaa järjestelmällistä uudelleenmerkintää ruokatavaroihin joita myydään yritysasiakkaille koko Pohjolaan.
http://www.expressen.se/gt/man-utnyttjas-for-att-man-ar-papperslos/
Eilen illalla sitten tuli SVT:llä tää ruotsalainen ”MOT”. Tukkuliike ostaa konteissa halvalla maailmalta pakastettua kalaa ja lihaa, sekä kuivaelintarvikkeita joissa parasta ennen päiväykset voivat olla vuosia sitten umpeutuneita. Paperittomat työntekijät, n. 5 euron tuntipalkalla pyyhkivät liuottimilla vanhat merkinnät pois ja leimaavat uudet tilalle. Pavut, heneet yms, joissa on hyönteisiä laitetaan yöksi pakkaseen ja sitten kuolleet hyönteiset siivilöidään pois ja pavut pussitetaan uudestaan. Rottien rikkomien elintarvikepakkausten sisällöstä perataan rotan papanat pois ja tuote pakataan uudelleen. Tukkuliikkeen elintarvikkeita myydään kaikissa pojoismaissa kauppoihin ja ravintoloihin. Huolimatta jo pari vuotta sitten tehdyistä ilmoituksista viranomaiset eivät ole ryhtyneet toimiin asian korjaamiseksi. Resurssipulan vuoksi joudutaan priorisoimaan, sanoo poliisi.
”Maistuis varmaan sullekin”
https://www.svtplay.se/video/13267140/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-16-avsnitt-15-1
-
Kuolleita hyönteisiä siivilöidään kidneypavuista, råttia ruokavarastoissa, liuotusaineilla poistetaan vanhat päiväykset ja leimataan tilalle uudet jne.
SVT:s "Uppdrag granskning" paljastaa järjestelmällistä uudelleenmerkintää ruokatavaroihin joita myydään yritysasiakkaille koko Pohjolaan.
http://www.expressen.se/gt/man-utnyttjas-for-att-man-ar-papperslos/
Eilen illalla sitten tuli SVT:llä tää ruotsalainen ”MOT”. Tukkuliike ostaa konteissa halvalla maailmalta pakastettua kalaa ja lihaa, sekä kuivaelintarvikkeita joissa parasta ennen päiväykset voivat olla vuosia sitten umpeutuneita. Paperittomat työntekijät, n. 5 euron tuntipalkalla pyyhkivät liuottimilla vanhat merkinnät pois ja leimaavat uudet tilalle. Pavut, heneet yms, joissa on hyönteisiä laitetaan yöksi pakkaseen ja sitten kuolleet hyönteiset siivilöidään pois ja pavut pussitetaan uudestaan. Rottien rikkomien elintarvikepakkausten sisällöstä perataan rotan papanat pois ja tuote pakataan uudelleen. Tukkuliikkeen elintarvikkeita myydään kaikissa pojoismaissa kauppoihin ja ravintoloihin. Huolimatta jo pari vuotta sitten tehdyistä ilmoituksista viranomaiset eivät ole ryhtyneet toimiin asian korjaamiseksi. Resurssipulan vuoksi joudutaan priorisoimaan, sanoo poliisi.
”Maistuis varmaan sullekin”
https://www.svtplay.se/video/13267140/uppdrag-granskning/uppdrag-granskning-sasong-16-avsnitt-15-1
Siitäpä zepeteokzile HALAPAA ja HYYÄÄ... ::) 🎅
-
No tänään oli prassilihaa tarjolla liidlissä, Familia naudan sisäfile 28,90/kg. Takuu"murea"?
-
No tänään oli prassilihaa tarjolla liidlissä, Familia naudan sisäfile 28,90/kg. Takuu"murea"?
Pari viikko sitten söin ulukomaista naudan sisäfilettä. Hyvää oli, enkä ole sairastunut. 🎅
-
Outtako pyytännä kallaa? Haukija, särkijä, salakkata?
Lähijärven kunto selviää kaloja maistelemalla http://yle.fi/uutiset/3-9538979
-
Että maistuuko Vapo... tai kepupaska? Nyt talven järvessä muhineesta kutuhauesta sen maistaa, helposti.
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/mielipiteet/lukijalta/mets%C3%A4ojitus-pilasi-j%C3%A4rven-1.185384
-
Katoin vielä tuota ruokaväärennös ohjelmaa uusintana. Kyllä brassilihan ostaja välttyy väärennökseltä. Halpaa ei kannata väärentää. Atrian sisäfile saattaa olla brassifilettä. Siinä tienaa jo kääreen vaihdolla joskus parikymppiä kilo. Ennemän kuin tuottaja ja teurastamo yhteensä. Valtiolle sama mistä se alveet nyhtää.
-
Ruokaa tullaan ikuisesti väärentään....kulutus on niin nopeaa ett ei siihen mikään valvonta perään pysty.....
Mutt uhkakuvat ovat karmeat ess mess euroopasta lähtee kalat aasiaan ja tulee jalosteina takaisin....
Ja miten lihateollisuudessa....
-
On aivan kannattamatonta ruveta väärentämään muutamankymmenen sentin hintaista
bulkkituotetta. Mutta esimerkiksi luomun lisäarvoa on vaikea mittaamalla todeta,
siinä on ulkomaisten tuottoisien väärennöksien markkinat olemassa:
"Mitä korkeampi hinta, sen houkuttelevampi väärennettävä" (https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/56704-ulkomaisessa-luomussa-kysymysmerkki-onko-se-oikeasti-luomua)
-SS-
-
Mitäs kun tänään sonta siioni väitti,että suomalaisesta luomujauhosta oli löytynyt ccc-jäämiä? Miten helkkarissa se on mahdollista?
Niinkin valvottu tuote? Vai olisko ahneus saanut valtaa? Ei ymmärrä.
-
Mitäs kun tänään sonta siioni väitti,että suomalaisesta luomujauhosta oli löytynyt ccc-jäämiä? Miten helkkarissa se on mahdollista?
Niinkin valvottu tuote? Vai olisko ahneus saanut valtaa? Ei ymmärrä.
Tuollainen CCC-jäämä nyt on ilmiselvästi lannasta ja oljista peräisin. CCC:n ohjeessa kyllä todetaan, että olkia ei saisi käyttää eläintaloudessa. Kuivikkeena käytettäneen kuitenkin. Tokkopa luomutila pystyy kokonaan välttämään olkikuivikkeiden jäämiä, tai analysoi lantaa jäämien osalta ennen käyttöä. Luomuolki taitaa olla kriittinen komponentti, eipä semmoisesta läpinäkyvästä valvattitupsupellosta paljon olkia heru.
Ongelma on järjestelmässä. Luomun pitää pysyä irrallaan muusta yhteiskunnan kemikaalikierrosta, jos se meinaa oikeasti olla luomua. Ehkä jossakin vaiheessa pystytään katkaisemaan tavanomaisen viljelyn eläinsivutuotteiden valuminen luomuviljelyyn, sillä jos ennakko-oletus on, että kasvinsuojeluaineet ja keinolannoitteet eivät häviä itsestään, eivät ne kyllä luomupellollakaan sen paremmin häviä, rikastettuna kotieläinten läpi ?
-SS-
-
Mitäs kun tänään sonta siioni väitti,että suomalaisesta luomujauhosta oli löytynyt ccc-jäämiä? Miten helkkarissa se on mahdollista?
Niinkin valvottu tuote? Vai olisko ahneus saanut valtaa? Ei ymmärrä.
Tuollainen CCC-jäämä nyt on ilmiselvästi lannasta ja oljista peräisin. CCC:n ohjeessa kyllä todetaan, että olkia ei saisi käyttää eläintaloudessa. Kuivikkeena käytettäneen kuitenkin. Tokkopa luomutila pystyy kokonaan välttämään olkikuivikkeiden jäämiä, tai analysoi lantaa jäämien osalta ennen käyttöä. Luomuolki taitaa olla kriittinen komponentti, eipä semmoisesta läpinäkyvästä valvattitupsupellosta paljon olkia heru.
Ongelma on järjestelmässä. Luomun pitää pysyä irrallaan muusta yhteiskunnan kemikaalikierrosta, jos se meinaa oikeasti olla luomua. Ehkä jossakin vaiheessa pystytään katkaisemaan tavanomaisen viljelyn eläinsivutuotteiden valuminen luomuviljelyyn, sillä jos ennakko-oletus on, että kasvinsuojeluaineet ja keinolannoitteet eivät häviä itsestään, eivät ne kyllä luomupellollakaan sen paremmin häviä, rikastettuna kotieläinten läpi ?
-SS-
Rehellisyyden nimissä, luomunautojen kyllä pitäisi köllötelläkin luomuoljilla tai sitten ei saa mussuttaa niitä..mutta taitavat maistua paremmin kuin luomurehut. Ja ainahan vanhat karjanhoitajat ovat sanoneet, että puutotautinen elukka syö oljet ensimmäisenä...
-
Liian väkeväähän se väkisin lannoitettu rehukin on kun sen kautta kihdinkin saa. http://yle.fi/uutiset/3-9574916
-
Ei kai niitä jauhoja luomussakaan oljista ja lannasta tehdä? Eihän??? Voipa leipä maestua ouvolta!!
-
Luomu turve hyvä kuivike, parempi, kuin oljet.
-
Sepehän kyseli Liiterin ankan tai hanhen perään, josko saisi... No, noistapa brassikanoista se Sepeteus keittää kunnon vihreänkeltaiset limaviillokit puikuloidensa päälle.
Kyllä jaksaa ja hyvillä mielin. :)
Orjatyö laajalle levinnyttä Brasilian siipikarjatiloilla https://yle.fi/uutiset/3-9957414
-
siellä se halpuutus ostaan kunnolla. meilläkin pitäis olla orjamarkkinat niin saisimma hinnat kohilleen. eikä mitään palkanlisiä päälle..
-
Eiks tää viljelyhomma olekin vähän orjahommaa
-
juuu, mut saabi heittää rukkaset jontkaan jos ei taho. sepenä helppo jatkaa. ja aattele, jo vuodesta' 95 ollu toisten elätti.
-
Pohjalaiset pukeneet Sepen jo valmiiksi Oksalle töihin?
https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=74961.msg1444125#msg1444125
-
Tähän asti osuustoimintapörssiteollisuus vapaata lihaa. Nyt sekin sit meni perseelleen. Suomessa on ruokamafia. http://www.paimionteurastamo.fi/yritys.html
Eikös HK ollut pitkään osakkaana, ennenkuin osti loputkin.
Eikös ne nyt oon Hk:n kaikki. Tamminen, Kivikylä ja Paimio. Näin mafia toimii.
Mutta on varmaan kiva olla naudantuottaja. Ei tarvitse hintoja kysellä, kuten ennen.
Sulla on kyllä outo käsitys mafiasta.. mafia ei ostaisi, se ottaisi.
Kyllä se naudanlihan tuottajan osa on semmonen että HK, Atria ottaa, tai tuottaja saa syödä ite. Ennen sentään voi kysellä kuka eniten maksaa. Mutta osuustoiminnasta se oli silloinkin väärin. Nyt kaikki on hyin. Maitopuolella on syntynyt valinnanvaraa.
Mitä brassinautaan tulee, niin aika pientä on senkin myynti, kuten naudan muutenkin. Sikanautaa menee. 😀😁🎅
-
Tähän asti osuustoimintapörssiteollisuus vapaata lihaa. Nyt sekin sit meni perseelleen. Suomessa on ruokamafia. http://www.paimionteurastamo.fi/yritys.html
Eikös HK ollut pitkään osakkaana, ennenkuin osti loputkin.
Eikös ne nyt oon Hk:n kaikki. Tamminen, Kivikylä ja Paimio. Näin mafia toimii.
Mutta on varmaan kiva olla naudantuottaja. Ei tarvitse hintoja kysellä, kuten ennen.
Sulla on kyllä outo käsitys mafiasta.. mafia ei ostaisi, se ottaisi.
Kyllä se naudanlihan tuottajan osa on semmonen että HK, Atria ottaa, tai tuottaja saa syödä ite. Ennen sentään voi kysellä kuka eniten maksaa. Mutta osuustoiminnasta se oli silloinkin väärin. Nyt kaikki on hyin. Maitopuolella on syntynyt valinnanvaraa.
Mitä brassinautaan tulee, niin aika pientä on senkin myynti, kuten naudan muutenkin. Sikanautaa menee. 😀😁🎅
Miten Valiulla voi ulla munupuuli, jos on vulunnanvurua?
-
Tähän asti osuustoimintapörssiteollisuus vapaata lihaa. Nyt sekin sit meni perseelleen. Suomessa on ruokamafia. http://www.paimionteurastamo.fi/yritys.html
Eikös HK ollut pitkään osakkaana, ennenkuin osti loputkin.
Eikös ne nyt oon Hk:n kaikki. Tamminen, Kivikylä ja Paimio. Näin mafia toimii.
Mutta on varmaan kiva olla naudantuottaja. Ei tarvitse hintoja kysellä, kuten ennen.
Sulla on kyllä outo käsitys mafiasta.. mafia ei ostaisi, se ottaisi.
Kyllä se naudanlihan tuottajan osa on semmonen että HK, Atria ottaa, tai tuottaja saa syödä ite. Ennen sentään voi kysellä kuka eniten maksaa. Mutta osuustoiminnasta se oli silloinkin väärin. Nyt kaikki on hyin. Maitopuolella on syntynyt valinnanvaraa.
Mitä brassinautaan tulee, niin aika pientä on senkin myynti, kuten naudan muutenkin. Sikanautaa menee. 😀😁🎅
Miten Valiulla voi ulla munupuuli, jos on vulunnanvurua?
No se 20 prossaa sen tekee ja Kiva maitu.
-
Tähän asti osuustoimintapörssiteollisuus vapaata lihaa. Nyt sekin sit meni perseelleen. Suomessa on ruokamafia. http://www.paimionteurastamo.fi/yritys.html
Eikös HK ollut pitkään osakkaana, ennenkuin osti loputkin.
Eikös ne nyt oon Hk:n kaikki. Tamminen, Kivikylä ja Paimio. Näin mafia toimii.
Mutta on varmaan kiva olla naudantuottaja. Ei tarvitse hintoja kysellä, kuten ennen.
Sulla on kyllä outo käsitys mafiasta.. mafia ei ostaisi, se ottaisi.
Kyllä se naudanlihan tuottajan osa on semmonen että HK, Atria ottaa, tai tuottaja saa syödä ite. Ennen sentään voi kysellä kuka eniten maksaa. Mutta osuustoiminnasta se oli silloinkin väärin. Nyt kaikki on hyin. Maitopuolella on syntynyt valinnanvaraa.
Mitä brassinautaan tulee, niin aika pientä on senkin myynti, kuten naudan muutenkin. Sikanautaa menee. 😀😁🎅
Miten Valiulla voi ulla munupuuli, jos on vulunnanvurua?
No se 20 prossaa sen tekee ja Kiva maitu.
Onko Valiulla munupuuli vai ei?
-
Tähän asti osuustoimintapörssiteollisuus vapaata lihaa. Nyt sekin sit meni perseelleen. Suomessa on ruokamafia. http://www.paimionteurastamo.fi/yritys.html
Eikös HK ollut pitkään osakkaana, ennenkuin osti loputkin.
Eikös ne nyt oon Hk:n kaikki. Tamminen, Kivikylä ja Paimio. Näin mafia toimii.
Mutta on varmaan kiva olla naudantuottaja. Ei tarvitse hintoja kysellä, kuten ennen.
Sulla on kyllä outo käsitys mafiasta.. mafia ei ostaisi, se ottaisi.
Kyllä se naudanlihan tuottajan osa on semmonen että HK, Atria ottaa, tai tuottaja saa syödä ite. Ennen sentään voi kysellä kuka eniten maksaa. Mutta osuustoiminnasta se oli silloinkin väärin. Nyt kaikki on hyin. Maitopuolella on syntynyt valinnanvaraa.
Mitä brassinautaan tulee, niin aika pientä on senkin myynti, kuten naudan muutenkin. Sikanautaa menee. 😀😁🎅
Miten Valiulla voi ulla munupuuli, jos on vulunnanvurua?
No se 20 prossaa sen tekee ja Kiva maitu.
Onko Valiulla munupuuli vai ei?
Pyrkimys on vieläkin. Jokohan se 70 miljoonaa on maksettu valtion kassaan.
On sentäs joku osuutoimintapörssimonopooliton elintarvikejalostusyhtiö olemassa maassamme...
-
Kyllä se naudanlihan tuottajan osa on semmonen että HK, Atria ottaa, tai tuottaja saa syödä ite. Ennen sentään voi kysellä kuka eniten maksaa. Mutta osuustoiminnasta se oli silloinkin väärin. Nyt kaikki on hyin. Maitopuolella on syntynyt valinnanvaraa.
[/quote]
Niin on, muistan kun aikoinaan jossain päin nuoret tuottajat esittivät että niiltä tiloilta jotka myyvät lehmänsä ohi "omien" pitäisi lopettaa maidonkin vastaanotto..
-
Kyllä se naudanlihan tuottajan osa on semmonen että HK, Atria ottaa, tai tuottaja saa syödä ite. Ennen sentään voi kysellä kuka eniten maksaa. Mutta osuustoiminnasta se oli silloinkin väärin. Nyt kaikki on hyin. Maitopuolella on syntynyt valinnanvaraa.
Niin on, muistan kun aikoinaan jossain päin nuoret tuottajat esittivät että niiltä tiloilta jotka myyvät lehmänsä ohi "omien" pitäisi lopettaa maidonkin vastaanotto..
[/quote]
Maidon suoramyynti on amatöörimäistä puuhastelua. Ei se kannata. Sitten päälle vielä kova byrokratia.
-
Kyllä se naudanlihan tuottajan osa on semmonen että HK, Atria ottaa, tai tuottaja saa syödä ite. Ennen sentään voi kysellä kuka eniten maksaa. Mutta osuustoiminnasta se oli silloinkin väärin. Nyt kaikki on hyin. Maitopuolella on syntynyt valinnanvaraa.
Niin on, muistan kun aikoinaan jossain päin nuoret tuottajat esittivät että niiltä tiloilta jotka myyvät lehmänsä ohi "omien" pitäisi lopettaa maidonkin vastaanotto..
Maidon suoramyynti on amatöörimäistä puuhastelua. Ei se kannata. Sitten päälle vielä kova byrokratia.
[/quote]
Tuossa sitä on kauppahallisa myynnisä 4€ litra.
-
juuu, ja melkein tappiolla myyvät... mut milläs net ostaakaan sisään?
-
Kylläpäs näyttää herkul.liselle: https://yle.fi/uutiset/3-10678303
Ei mitään kepuskeidaa - vaan oikein hyvää italop'skaa. Ja punkkua päälle.