Agronet
Keskusteluaiheet => Maidontuotanto ja lihanaudat => Aiheen aloitti: Heino Leino - 15.09.16 - klo:15:42
-
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/arla-antoi-suomalaistuottajilleen-lahjapaketissa-brittijuustoa-j%C3%A4tti-huonon-sivumaun-1.161890
Ja mitä ihmeellistä sitte tuossa assiessa?
-
Niin..onhan se aina tyhjää parempi.
-
"Sivumaun" ??
Kissa kun kulkee ohi ja naukaisee, niin onko se tuollainen "sivumau"
-
Arlan brittiläinen cheddar ei maistu juuri miltään, vähiten cheddarilta. Itse ainakin palasin kokeilun jälkeen oltermanni cheddariin.
-
Arlan brittiläinen cheddar ei maistu juuri miltään, vähiten cheddarilta. Itse ainakin palasin kokeilun jälkeen oltermanni cheddariin.
Sama täällä, mutta sittemmin siirryttiin takaisin ihan oikeaan cheddariin
-
Arlan brittiläinen cheddar ei maistu juuri miltään, vähiten cheddarilta. Itse ainakin palasin kokeilun jälkeen oltermanni cheddariin.
Sama täällä, mutta sittemmin siirryttiin takaisin ihan oikeaan cheddariin
Oltermanni Cheddar myydään useimmiten turhan tuoreena/raakana. Ja harvalla on tilaa kypsyttää jääkaapissa kuukausia. Aura onneksi kypsyy nopeammin sopivaksi.
-
Arlan brittiläinen cheddar ei maistu juuri miltään, vähiten cheddarilta. Itse ainakin palasin kokeilun jälkeen oltermanni cheddariin.
Sama täällä, mutta sittemmin siirryttiin takaisin ihan oikeaan cheddariin
Oltermanni Cheddar myydään useimmiten turhan tuoreena/raakana. Ja harvalla on tilaa kypsyttää jääkaapissa kuukausia. Aura onneksi kypsyy nopeammin sopivaksi.
Pitää paikkansa
-
Arlan brittiläinen cheddar ei maistu juuri miltään, vähiten cheddarilta. Itse ainakin palasin kokeilun jälkeen oltermanni cheddariin.
Sama täällä, mutta sittemmin siirryttiin takaisin ihan oikeaan cheddariin
Oltermanni Cheddar myydään useimmiten turhan tuoreena/raakana. Ja harvalla on tilaa kypsyttää jääkaapissa kuukausia. Aura onneksi kypsyy nopeammin sopivaksi.
Pitää paikkansa
Onneksi aika useilla on jääkaapissa sopiva 10-15 astetta juuston kypsyttämiseen
-
Oltermanni Cheddar myydään useimmiten turhan tuoreena/raakana. Ja harvalla on tilaa kypsyttää jääkaapissa kuukausia. Aura onneksi kypsyy nopeammin sopivaksi.
Pitää paikkansa
Tervalla kypsyttelette?
-
Arlan brittiläinen cheddar ei maistu juuri miltään, vähiten cheddarilta. Itse ainakin palasin kokeilun jälkeen oltermanni cheddariin.
Sama täällä, mutta sittemmin siirryttiin takaisin ihan oikeaan cheddariin
Oltermanni Cheddar myydään useimmiten turhan tuoreena/raakana. Ja harvalla on tilaa kypsyttää jääkaapissa kuukausia. Aura onneksi kypsyy nopeammin sopivaksi.
Pitää paikkansa
Onneksi aika useilla on jääkaapissa sopiva 10-15 astetta juuston kypsyttämiseen
No jos ei ole, niin sitten pitääkin syödä bulkkijuustoa.
-
Arlan brittiläinen cheddar ei maistu juuri miltään, vähiten cheddarilta. Itse ainakin palasin kokeilun jälkeen oltermanni cheddariin.
Sama täällä, mutta sittemmin siirryttiin takaisin ihan oikeaan cheddariin
Oltermanni Cheddar myydään useimmiten turhan tuoreena/raakana. Ja harvalla on tilaa kypsyttää jääkaapissa kuukausia. Aura onneksi kypsyy nopeammin sopivaksi.
Pitää paikkansa
Onneksi aika useilla on jääkaapissa sopiva 10-15 astetta juuston kypsyttämiseen
No jos ei ole, niin sitten pitääkin syödä bulkkijuustoa.
Tähän voisikin sitten heittää viime viikonlopun kokemuksen suomalaisesta käsityönä tehdystä kermajuustosta, piti maistua katajanmarjalle. Maku oli pyöristyttävän hapan, kitkerä ja yksinkertaisesti pahaa. Rakenne sellaista, että puukko olisi pitänyt lämmittää, ettei siihen tartu..täydellinen floppi. Tuolla ei kyllä maailman juustotaivaalle nousta.. Mutta hinta oli kohdallaan 26 euroa kilo..
-
Arlan brittiläinen cheddar ei maistu juuri miltään, vähiten cheddarilta. Itse ainakin palasin kokeilun jälkeen oltermanni cheddariin.
Sama täällä, mutta sittemmin siirryttiin takaisin ihan oikeaan cheddariin
Oltermanni Cheddar myydään useimmiten turhan tuoreena/raakana. Ja harvalla on tilaa kypsyttää jääkaapissa kuukausia. Aura onneksi kypsyy nopeammin sopivaksi.
Pitää paikkansa
Onneksi aika useilla on jääkaapissa sopiva 10-15 astetta juuston kypsyttämiseen
No jos ei ole, niin sitten pitääkin syödä bulkkijuustoa.
Tähän voisikin sitten heittää viime viikonlopun kokemuksen suomalaisesta käsityönä tehdystä kermajuustosta, piti maistua katajanmarjalle. Maku oli pyöristyttävän hapan, kitkerä ja yksinkertaisesti pahaa. Rakenne sellaista, että puukko olisi pitänyt lämmittää, ettei siihen tartu..täydellinen floppi. Tuolla ei kyllä maailman juustotaivaalle nousta.. Mutta hinta oli kohdallaan 26 euroa kilo..
No tota... herkkuja pitää käsitellä asianmukaisesti.
-
Arlan brittiläinen cheddar ei maistu juuri miltään, vähiten cheddarilta. Itse ainakin palasin kokeilun jälkeen oltermanni cheddariin.
Sama täällä, mutta sittemmin siirryttiin takaisin ihan oikeaan cheddariin
Oltermanni Cheddar myydään useimmiten turhan tuoreena/raakana. Ja harvalla on tilaa kypsyttää jääkaapissa kuukausia. Aura onneksi kypsyy nopeammin sopivaksi.
Pitää paikkansa
Onneksi aika useilla on jääkaapissa sopiva 10-15 astetta juuston kypsyttämiseen
No jos ei ole, niin sitten pitääkin syödä bulkkijuustoa.
Tähän voisikin sitten heittää viime viikonlopun kokemuksen suomalaisesta käsityönä tehdystä kermajuustosta, piti maistua katajanmarjalle. Maku oli pyöristyttävän hapan, kitkerä ja yksinkertaisesti pahaa. Rakenne sellaista, että puukko olisi pitänyt lämmittää, ettei siihen tartu..täydellinen floppi. Tuolla ei kyllä maailman juustotaivaalle nousta.. Mutta hinta oli kohdallaan 26 euroa kilo..
No tota... herkkuja pitää käsitellä asianmukaisesti.
Olisko se pitänyt siitä kääreestä nuolla?? Ei siihen kyllä mikään pystynyt..samaa takertumista ja murua siitä tuli "oikealla" juustoveitsellä ja moralla..höylästä puhumattakaan..
Ja herkkua, pah..
-
Arlan brittiläinen cheddar ei maistu juuri miltään, vähiten cheddarilta. Itse ainakin palasin kokeilun jälkeen oltermanni cheddariin.
Sama täällä, mutta sittemmin siirryttiin takaisin ihan oikeaan cheddariin
Oltermanni Cheddar myydään useimmiten turhan tuoreena/raakana. Ja harvalla on tilaa kypsyttää jääkaapissa kuukausia. Aura onneksi kypsyy nopeammin sopivaksi.
Putin-Cheddar oli hyvää, enemmän rasvaa ja pidempi kypsytysaika?
-
onko teillä nuin korkia lämpö jääkaapissa??? itellä tuo 15 on huonelämpötila... ja kaapissa se 2-3 astetta plussaa... ja kylmiössä sitten se vajakki kymppi...
-
Arlan brittiläinen cheddar ei maistu juuri miltään, vähiten cheddarilta. Itse ainakin palasin kokeilun jälkeen oltermanni cheddariin.
Sama täällä, mutta sittemmin siirryttiin takaisin ihan oikeaan cheddariin
Oltermanni Cheddar myydään useimmiten turhan tuoreena/raakana. Ja harvalla on tilaa kypsyttää jääkaapissa kuukausia. Aura onneksi kypsyy nopeammin sopivaksi.
Pitää paikkansa
Onneksi aika useilla on jääkaapissa sopiva 10-15 astetta juuston kypsyttämiseen
Kyllä juusto kypsyy kylmemmässäkin vaikka ei olekaan optimaalista. Enkä minäkään tosiaan muita juustoja kuin auraa viitsi kypsytellä.
-
Tekeekö Arla suomalaismaidosta juustoa?
-
Tekeekö Arla suomalaismaidosta juustoa?
Eipä taida tehdä..eikös ne juustot tuoda Ruotsi Tanska akselilta...
-
Tekeekö Arla suomalaismaidosta juustoa?
Eipä taida tehdä..eikös ne juustot tuoda Ruotsi Tanska akselilta...
Emmentalia vähän epäilin, mutta pienellä kuuklaamisella sekin näyttäisi tulevan Saksasta. Aika outoa Arlalaisten valitus, jos tuollaisen matotuotteiden tuojan kelkassa ovat.
-
Tekeekö Arla suomalaismaidosta juustoa?
Eipä taida tehdä..eikös ne juustot tuoda Ruotsi Tanska akselilta...
Emmentalia vähän epäilin, mutta pienellä kuuklaamisella sekin näyttäisi tulevan Saksasta. Aika outoa Arlalaisten valitus, jos tuollaisen matotuotteiden tuojan kelkassa ovat.
Mutta ainahan voi vähän tökkästä saksalaisesta jauhelihasta Valiota..hurraa..olemme löytäneet ongelman.
-
Hienoa kun kotimainen tissinkoittaja ostaa vain ja ainoastaan kotimaisia tuotteita.
Niin tuotannossa tarvittavaan, ruoaksi tai lahjoiksi.
Vai onko niissäkin kaikissa outo sivumaku.
Älä tee kuten minä teen, tee kuten sanon.
Vai olisiko jo aika tulla alas puusta.
-
Hienoa kun kotimainen tissinkoittaja ostaa vain ja ainoastaan kotimaisia tuotteita.
Niin tuotannossa tarvittavaan, ruoaksi tai lahjoiksi.
Vai onko niissäkin kaikissa outo sivumaku.
Älä tee kuten minä teen, tee kuten sanon.
Vai olisiko jo aika tulla alas puusta.
Tokihan minä teen niin. Mutta onneksi suomalaiset perunat voi aina ostaa ranskalaisina, niin ne mustat ja osuman saaneet menevät kuorien sekaan käymään etanoliksi..
-
Kaikilla muilla sektoreilla, jo kauan, kauppa on ostanut sieltä mistä halvimmalla saa.
Vasta nyt, maitosektori ottaa ensiaskeleita markkinatalouteen ja on heti housut kintuissa.
-
Kaikilla muilla sektoreilla, jo kauan, kauppa on ostanut sieltä mistä halvimmalla saa.
Vasta nyt, maitosektori ottaa ensiaskeleita markkinatalouteen ja on heti housut kintuissa.
Maitosektorilla on kyllä tuota markkinataloutta eletty aiemminkin, mutta kummasti alkoi kitinää kuulumaan kilpailuviraston suunnalta.. Suomessa saa kilpailla kaikella muulla, mutta ei maidolla.
Perunatkin myydään kartellilla, kun kaikilla kaupoilla on sama hinta..eikä kukaan valita.
-
Toistasataa juustua olisi tarjolla. Ja kotimaisia!!
http://www.ksml.fi/kotimaa/Herkkusuiden-juhlat-Paviljongissa-maistellaan-toista-sataa-suomalaista-juustoa/837231
-
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/arla-antoi-suomalaistuottajilleen-lahjapaketissa-brittijuustoa-j%C3%A4tti-huonon-sivumaun-1.161890
Ja mitä ihmeellistä sitte tuossa assiessa?
Puuttuu veronmaksajain antamien tukieurojen tuoma tuttu mauste
-
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/talous/arla-antoi-suomalaistuottajilleen-lahjapaketissa-brittijuustoa-j%C3%A4tti-huonon-sivumaun-1.161890
Ja mitä ihmeellistä sitte tuossa assiessa?
Puuttuu veronmaksajain antamien tukieurojen tuoma tuttu mauste
Kyllä koko EU:n alueella maksetaan tukia, Briteissä on pian kaikki tuet kansallisia.