Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: maidontuottaja - 27.10.15 - klo:21:31
-
Uunijuusto, sopivasti paistettuna, ei liian kovaa+Vaasan ruispalat ja päälle muutama Ahti tomaattisillipala. Ei voita mikään. Muuten tuo sillipurkki kannattaa valkata sieltä hyllystä. Palat pitää olla melko pieniä, ovat parhaita. Noissa on yllättävän suuri vaihtelu maussa. Kertokaa omia suosikkejanne!
-
Noita uunijuustoja on kymmeniä leipäjuustoista omiin tekeleisiin, mitä siis tarkoitat?
-
ja sepeteos kehuu sitten virolaista salmonellajuustoa
-
Noita uunijuustoja on kymmeniä leipäjuustoista omiin tekeleisiin, mitä siis tarkoitat?
Juustomaidosta uunissa paistettua, jokuhan tykkää sokerin ja kanelin kans syödä, ite en pysty.
-
ja sepeteos kehuu sitten virolaista salmonellajuustoa
On se hyvää,,, maista jos uskallat ;)
-
Noita uunijuustoja on kymmeniä leipäjuustoista omiin tekeleisiin, mitä siis tarkoitat?
Juustomaidosta uunissa paistettua, jokuhan tykkää sokerin ja kanelin kans syödä, ite en pysty.
No noin minä sen syön. Ei juuri kaneliakaan tarvitse.
-
Siiss kayri-setalla on joskus juustoo! Mut arvatkaas kundit missä? Hih! :-* :-*
-
niinno jos otetaan tuore rapeakuorinen kotikutoinen ruisleipä, päälle voita ja viipaloituna valkosipulia ja piiitkä lasi kylmää piimää, niin se on siinä.
aamupalalla taas kaurapuuro voisilmällä, rapeaksi paistettua pekonia ja keitettyjä kananmunia, kylmää tuoremehua. silloin ollaan voiman oikealla puolella :)
-
Jopas sulla on herkut.. mutta kunnon ruisleipää ei ole voittanutta.. ::)
-
kyllä tuo uunijuusto tuoreesta juutomaidosta kyllä on hyvää, ja nyt pääsin kokasemaan siemenettömällä hillalla! nam! ja tuo ruisrouheleipä ja päällä oikeaa valion voita ja siihen sitten sipulisilliä muutama pala niin jopa on nälkä taas loitolla hetken eteenpäin. ja kyllä tuo leipä ryyditettynä munavoilla ja kunnon siivulla saunapalvilla joka on myös palvattu eikä vain paistettu, on hyvää kun on huikopalan aika. nyt kun reissusta palasin niin tuo siiskosen pykäämä metupatonki on kanssa hyvää kahveen kanssa... sopivan suolainen päivänjatke.
-
Siiss kayri-setalla on joskus juustoo! Mut arvatkaas kundit missä? Hih! :-* :-*
Vaanijoilla jääkaappi rikki? Niin säilyttävät hanurissa...? ::)
-
ja sepeteos kehuu sitten virolaista salmonellajuustoa
On se hyvää (prööt),,, maista jos uskallat (prööt)
... ::)
-
Uunijuusto, sopivasti paistettuna, ei liian kovaa+Vaasan ruispalat ja päälle muutama Ahti tomaattisillipala. Ei voita mikään. Muuten tuo sillipurkki kannattaa valkata sieltä hyllystä. Palat pitää olla melko pieniä, ovat parhaita. Noissa on yllättävän suuri vaihtelu maussa. Kertokaa omia suosikkejanne!
Vaasan ruispalat vaihtaisin Oululaisen Jälkiuunipalaan – muutenhan tuo on ihan ok.
-
ja sepeteos kehuu sitten virolaista salmonellajuustoa
On se hyvää,,, maista jos uskallat ;)
sepeteus on hassulla piällä. ;D ;D
http://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=65170.msg1173466#msg1173466
-
ja sepeteos kehuu sitten virolaista salmonellajuustoa
On se hyvää,,, maista jos uskallat ;)
sepeteus on hassulla piällä. ;D ;D
http://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=65170.msg1173466#msg1173466
Se on elämä kivvaa itekullai ;)
-
ja sepeteos kehuu sitten virolaista salmonellajuustoa
On se hyvää,,, maista jos uskallat ;)
sepeteus on hassulla piällä. ;D ;D
http://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=65170.msg1173466#msg1173466
Niinpä. Kannon nokasta pörähteli usiammanki kerran... ::)