Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Ärrpää - 25.07.15 - klo:17:44

Otsikko: Nyt, äkkiä...
Kirjoitti: Ärrpää - 25.07.15 - klo:17:44

 ...hamstroomaan: http://www.talouselama.fi/uutiset/nyt+iski+oliiviebola++oliivioljyn+hinta+rajussa+nousussa/a2316087
Otsikko: Vs: Nyt, äkkiä...
Kirjoitti: Luomujussi - 25.07.15 - klo:18:04
Aika hifistelyä yleensäkin oliiviöljyn käyttö....
Otsikko: Vs: Nyt, äkkiä...
Kirjoitti: Sepeteus - 25.07.15 - klo:18:21
Aika hifistelyä yleensäkin oliiviöljyn käyttö....

 Jos puuttuu makuaisti niin rypsiäkin voi käyttää ;D
Otsikko: Vs: Nyt, äkkiä...
Kirjoitti: kantola - 25.07.15 - klo:18:24
Tuemme Kreikkaa, jätämme kotimaiset sikunaöljyt kauppaan. Ostamme aitoa oliiviöljyä ynnä fetaa. :)
Otsikko: Vs: Nyt, äkkiä...
Kirjoitti: Sepeteus - 25.07.15 - klo:18:28
Tuemme Kreikkaa, jätämme kotimaiset sikunaöljyt kauppaan. Ostamme aitoa oliiviöljyä ynnä fetaa. :)

  Näin on tehty jo vuosia. Aito feta on lampaanmaidosta tehty. Lehmänmaidosta ei voi tehdä fetaa.
Mitä öljyyn tulee, meillä käytetään vain oliivia.  :) Joskus ennenmuinoin oli sitä rypsistä tehtyä teräketjuöljyä. Sitä tuli käytettyä sahassa. Metässä haisi munkinrasva ;)
Otsikko: Vs: Nyt, äkkiä...
Kirjoitti: Luomujussi - 25.07.15 - klo:18:33
Aika hifistelyä yleensäkin oliiviöljyn käyttö....

 Jos puuttuu makuaisti niin rypsiäkin voi käyttää ;D

Paistamisessa rypsi ajaa saman asian, muutoin tiedän oliiviöljyn hyödyt.....
Otsikko: Vs: Nyt, äkkiä...
Kirjoitti: pig24 - 25.07.15 - klo:19:30
80 % vettä ja 20 % öljyä, jos kuulin oikein.
https://youtu.be/DZLJVVfxY_Q
Otsikko: Vs: Nyt, äkkiä...
Kirjoitti: Oksa - 25.07.15 - klo:19:51
ite en niin hirveesti tykkää oliven mausta ja siksi käytän paistoon ja muuhun sen kaltaiseen vain voita.   kyllä rypsiä sentäs ruokankin voi laittaa...