Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: jeep - 04.04.15 - klo:17:46
-
http://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/esittelyssa/ruoalla-tienaa-he-ovat-maailman-rikkaimmat-kokit/ss-AAakHIZ
-
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. ;D
-
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. ;D
Jahas,kenen suunnittelema se sun pumpattava Barbarapanopuusi on
>:(
-
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. ;D
Pannulle paksu siivu valio voita sillä laatu ruoka valmistetaan 8)
-
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. ;D
Pannulle paksu siivu valio voita sillä laatu ruoka valmistetaan 8)
Ja valurautapannulla.. ehdoton pihvi paistamiseen. ;D
-
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. ;D
Jahas,kenen suunnittelema se sun pumpattava Barbarapanopuusi on
>:(
http://www.kaalimato.com/catalog/Vaginat%2C+Anukset+%26+Suut_c_158.html?m=1&gclid=CMiHhf-L3cQCFeLLtAodHD0AmA
Sä voi tuota ruiskupulloo käyttää tuohonkin tarkootukseen ;)
-
http://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/esittelyssa/ruoalla-tienaa-he-ovat-maailman-rikkaimmat-kokit/ss-AAakHIZ
Jeepiltä fiksuin linkitys aikoihin ja tuota tietoa olen etsinytkin...
En ihmettele Ramsayn ja Oliverin nokittelua.....
-
Ja taas on sitten ammatinvalinta aivan persiillään... :'(
-
Eikä tarvi olla räyhäävä kokki tienatakseen mimljoonia. ;D
http://www.menaiset.fi/artikkeli/aivot_narikkaan/karl_lagerfeldin_kissa_on_miljonaari_nain_paljon_choupette_ansaitsi_viime_vuonna
-
Mulla on entinen ravintolakokki duunissa. Elämä on.
-
Mulla on entinen ravintolakokki duunissa. Elämä on.
Ravintola-ala on paskaduunia, pitkät ja epäsäännölliset työvuorot....kysy onx Ramsay sen idoli....
-
sese vaan on kumma, jotta mitä kuuluisampi kokki, sitä raaempi pihvi.
-
Mulla on entinen ravintolakokki duunissa. Elämä on.
Ravintola-ala on paskaduunia, pitkät ja epäsäännölliset työvuorot....kysy onx Ramsay sen idoli....
Ei taija olla, yks kiuruveeltä etelään muuttanu piikalikka vois olla enempi...
-
See on hyvä että joku kunnolla tienaa, tuntuu että itelläkin menee vähän paremmin 8)
-
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
-
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. ;D
Pannulle paksu siivu valio voita sillä laatu ruoka valmistetaan 8)
Ape keittää paisto kananmunan pannulla valion voilla – yksinkertainen ruoka-valio, yksinkertaisella mieh… :o
-
http://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/esittelyssa/ruoalla-tienaa-he-ovat-maailman-rikkaimmat-kokit/ss-AAakHIZ
Jeeppi on ylettömän kiinnostunut toisten rikkauksista :o
Taitaa haluta rikkaudet yleiseen jakoon.
-
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. ;D
Pannulle paksu siivu valio voita sillä laatu ruoka valmistetaan 8)
Ape keittää paisto kananmunan pannulla valion voilla – yksinkertainen ruoka-valio, yksinkertaisella mieh… :o
tokkohan natsisivasta löytys arjalaista voita
-
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. ;D
Pannulle paksu siivu valio voita sillä laatu ruoka valmistetaan 8)
Ape keittää paisto kananmunan pannulla valion voilla – yksinkertainen ruoka-valio, yksinkertaisella mieh… :o
tokkohan natsisivasta löytys arjalaista voita
Baijerilaista ainaskin on
(http://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/sm/0s1/evdv/163864/1164030843.jpg)
-
on se karmea oven rynkytys ja vielä karmeampi pettymys ylvieskassa huomenna kun liidlin ovet ei aukenekkaan klo 12.00 ja arjala oluet jää saamatta :'( :'( :'( :'(
-
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. ;D
Pannulle paksu siivu valio voita sillä laatu ruoka valmistetaan 8)
Ape keittää paisto kananmunan pannulla valion voilla – yksinkertainen ruoka-valio, yksinkertaisella mieh… :o
tokkohan natsisivasta löytys arjalaista voita
Baijerilaista ainaskin on
(http://media.riemurasia.net/albumit/mmedia/sm/0s1/evdv/163864/1164030843.jpg)
Mitä *****a häh ;D ;D ;D ;D
-
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
Joo ja neljän euron salaatista jää talolle kolme euroa :o
-
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
-
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. ;D
-
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. ;D
tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta :)
-
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. ;D
tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta :)
On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa.. ;D
-
Hyvä naudan pihvi on sopivan kypsä kun on sisältä punainen. Kun on harmaa niin se on ylikypsä eli enemmän tai vähemmän pilalla.
-
Hyvä naudan pihvi on sopivan kypsä kun on sisältä punainen. Kun on harmaa niin se on ylikypsä eli enemmän tai vähemmän pilalla.
Tähän sopii se vanha sanonta, että toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä.. eli Smaka är olika.. ;D
-
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. ;D
tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta :)
On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa.. ;D
no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä ;)
-
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. ;D
tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta :)
On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa.. ;D
no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä ;)
sillai kuten pulled pork, viis tuntia vähintää.
-
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. ;D
tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta :)
On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa.. ;D
no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä ;)
sillai kuten pulled pork, viis tuntia vähintää.
Kyllä vain, valurautapannu ja Crokpot.. avaimet täydelliseen nautintoon.. ;D
-
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. ;D
tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta :)
On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa.. ;D
no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä ;)
sillai kuten pulled pork, viis tuntia vähintää.
Kyllä vain, valurautapannu ja Crokpot.. avaimet täydelliseen nautintoon.. ;D
Kyllä Ikean pannussa on hinta/laatu kohdillaan. Yks' dipl ins kehotti minua ostamaan ,kun epäilin sen kympin pannun kestävyyttä. ;)
-
Ei kuulemma 100 euron ravintola-ateriasta yrittäjälle jää kuin 2 euroa voittoa... Suomessa.
onko se sitten kustannussäästöä jättää pihvit paistamatta kypsäksi asti. sama vöyhötys vallalla ulkomaillakin.
Sääkö et tykkää jos pihvistä tirskahtaa verta, kun haarukalla tökkää??? Tai lihasnestettähän se on, ei toki verta.. ;D
tiätkö, kun meidän suku lopetti sen lihan raakanasyönnin siinä vaiheessa kun laskeuduttiin puusta :)
On meilläkin sähkölasku maksettu, jotta sen lihan voi kypsäksikin paistaa.. ;D
no silloinpa jos virtaa piisaa, niin liha kannattaa kypsytellä hitaasti. sillai niinko kiirehtimättä ;)
sillai kuten pulled pork, viis tuntia vähintää.
Kyllä vain, valurautapannu ja Crokpot.. avaimet täydelliseen nautintoon.. ;D
Kyllä Ikean pannussa on hinta/laatu kohdillaan. Yks' dipl ins kehotti minua ostamaan ,kun epäilin sen kympin pannun kestävyyttä. ;)
Mutta ei sillä lankkupihviä paisteta..keitetään korkeintaan. ::)
-
Mulla on Jamie Oliverin suunnittelema öljyspray pullo. Sellainen pumpattava. Ehdoton peli ruuanlaitossa. Oliiviöljyä pulloon ja sillä on hyvä suihkuttaa paistinpannu. ;D
Jahas,kenen suunnittelema se sun pumpattava Barbarapanopuusi on
>:(
http://www.kaalimato.com/catalog/Vaginat%2C+Anukset+%26+Suut_c_158.html?m=1&gclid=CMiHhf-L3cQCFeLLtAodHD0AmA
Sä voi tuota ruiskupulloo käyttää tuohonkin tarkootukseen ;)
Olet nähtävästi kokeillut.