Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Oksa - 01.02.12 - klo:19:43

Otsikko: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: Oksa - 01.02.12 - klo:19:43
koko ajan poliitikasta höpöttää;   aattelin kysyä esim. simmolta miten tiet kaalilaatikon?         
               nyt kun on tälläset pakkset ja tuloo lämmitettyä tuvan uunia usiammin nii aattelin tehä pois komerosta kuleksimasta kaalinpään.      pilikoin sen kattiloihin ja laiton lietelle muhimaan pariks tunniks ja sitten paistoin kilon jauhelihoo joka oli tarttuna maalaisten poutista mukaan, laiton sekaan pari sipulia ja vähän jotain jota löyty jääkaapista, ai nin , laiton porkkanoitakii muutaman kaalin sekaan kattilaan.                             vähän mausteita sekaan ja sit sekotin kaalit ja lihat kipossa ja mätin ropposiin, ja sit ei ku uuniin,   iltapäivällä sielä enää kui reilu 150 astetta ja siellä par tuntia sikasiivut päällä ja meinas tulla vähän kuivaa kun naapuri tul höpäjämään ja unohin uunin, mut sit otin ja vuolin koskenlaskijoo juustohöylällä piälle ja sehän vähän paransi tilannetta!                    illala otin uunista ja ei ku syömään ja hyvää oli, vaikka ite teinkii!   meinas männä koko 2 litran rove kerralla hyvän ruisleivän kanssa, ku oli niin pakkastakii!                              en tiiä miten se tehään oikein oppineesti mut miusta toi oli ihan kelpoa, ei yököttänny pahemmin syötä! :P
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: ;-) - 01.02.12 - klo:19:51
UNOHIT PUOLUKAN !!!!!!!!!!
Otsikko: Puolukka...
Kirjoitti: Aulis Anttila - 01.02.12 - klo:20:00
UNOHIT PUOLUKAN !!!!!!!!!!

Semmonen löytyy römpelistä  :P
Otsikko: Vs: Puolukka...
Kirjoitti: ;-) - 01.02.12 - klo:20:12
UNOHIT PUOLUKAN !!!!!!!!!!

Semmonen löytyy römpelistä  :P

 :P
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: JoHaRa - 01.02.12 - klo:20:17
koko ajan poliitikasta höpöttää;   aattelin kysyä esim. simmolta miten tiet kaalilaatikon?         
               nyt kun on tälläset pakkset ja tuloo lämmitettyä tuvan uunia usiammin nii aattelin tehä pois komerosta kuleksimasta kaalinpään.      pilikoin sen kattiloihin ja laiton lietelle muhimaan pariks tunniks ja sitten paistoin kilon jauhelihoo joka oli tarttuna maalaisten poutista mukaan, laiton sekaan pari sipulia ja vähän jotain jota löyty jääkaapista, ai nin , laiton porkkanoitakii muutaman kaalin sekaan kattilaan.                             vähän mausteita sekaan ja sit sekotin kaalit ja lihat kipossa ja mätin ropposiin, ja sit ei ku uuniin,   iltapäivällä sielä enää kui reilu 150 astetta ja siellä par tuntia sikasiivut päällä ja meinas tulla vähän kuivaa kun naapuri tul höpäjämään ja unohin uunin, mut sit otin ja vuolin koskenlaskijoo juustohöylällä piälle ja sehän vähän paransi tilannetta!                    illala otin uunista ja ei ku syömään ja hyvää oli, vaikka ite teinkii!   meinas männä koko 2 litran rove kerralla hyvän ruisleivän kanssa, ku oli niin pakkastakii!                              en tiiä miten se tehään oikein oppineesti mut miusta toi oli ihan kelpoa, ei yököttänny pahemmin syötä! :P

Meinaatko ruveta myymään biokaasua vai miksi tuollainen ruokavalio  ???
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: JoHaRa - 01.02.12 - klo:20:21
koko ajan poliitikasta höpöttää;   aattelin kysyä esim. simmolta miten tiet kaalilaatikon?         
               nyt kun on tälläset pakkset ja tuloo lämmitettyä tuvan uunia usiammin nii aattelin tehä pois komerosta kuleksimasta kaalinpään.      pilikoin sen kattiloihin ja laiton lietelle muhimaan pariks tunniks ja sitten paistoin kilon jauhelihoo joka oli tarttuna maalaisten poutista mukaan, laiton sekaan pari sipulia ja vähän jotain jota löyty jääkaapista, ai nin , laiton porkkanoitakii muutaman kaalin sekaan kattilaan.                             vähän mausteita sekaan ja sit sekotin kaalit ja lihat kipossa ja mätin ropposiin, ja sit ei ku uuniin,   iltapäivällä sielä enää kui reilu 150 astetta ja siellä par tuntia sikasiivut päällä ja meinas tulla vähän kuivaa kun naapuri tul höpäjämään ja unohin uunin, mut sit otin ja vuolin koskenlaskijoo juustohöylällä piälle ja sehän vähän paransi tilannetta!                    illala otin uunista ja ei ku syömään ja hyvää oli, vaikka ite teinkii!   meinas männä koko 2 litran rove kerralla hyvän ruisleivän kanssa, ku oli niin pakkastakii!                              en tiiä miten se tehään oikein oppineesti mut miusta toi oli ihan kelpoa, ei yököttänny pahemmin syötä! :P

Meinaatko ruveta myymään biokaasua vai miksi tuollainen ruokavalio  ???

Oksan corolla käy biokaasulla.  :D

Varmasti käy  ;D Tolla satsilla kiihtyy nollasta sataan asteeseen kuudessa sekunnissa  :o
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: simmo - 01.02.12 - klo:20:27
--laatikkoon on hyvä laittaa muna-maito tai vesi.Kananmuna sitoo,ettei laatikko jää liian löysäksi.Mutta koska olet jo syönyt sen ja todennut,että on hyvää,niin ei sitten ole välttämätöntä.Tuo porkkana on hyvä keksintö laittaa sekaan.
Ja tämä samoin kuin maksalaatikko syödään puolukkahillon kanssa.Minulla on kahdenlaista puolukkahilloa,toisessa on kurpitsaa ja toisessa porkkanaraastettamja sitten tein vielä omena-puolukkahilloa.Kaikki on hyviä kaali- ja maksaruokien lisukkeeksi.Pitäisköhän ostaa huomenna kaali itsekkin.Tuli vesi kielelle :)
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: pullanpyörittäjä - 01.02.12 - klo:20:31
Tässä Saulin ja Pekan verbaalilahjakkuutta katsellessa ja kuunnellessa televisiosta ja itse jo äänestäneenä ehtii hyvin vastata tällainen kotikokkikin.
 En tiedä mitä sulla mausteet piti sisällään mutta jos siirappia et ollut laittanut niin itse laitan sitä aina pikkaisen joukkoon. Siirappi antaa maut ulos paremmin ja pehmentää kaalia jos joskus ei ole koko päivää aikaa hiljaisella kypsentää.
 Puolukkaa laitan sitten raakasurvoksena suoraan pakasteesta lautasen syrjään niin aina paremmalle maistuu  :)
Kokkaaminen on myös uuden kokeilua eli rohkeesti vaan omien mieltymysten mukaan pitäis joskus uskaltaa tehdä koska makuja on monia  :D
p.s mulla tuli myös vesi kielelle (niinku simmollakin) kun luin laatikonteostasi  :D
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: simmo - 01.02.12 - klo:20:53
Tässä Saulin ja Pekan verbaalilahjakkuutta katsellessa ja kuunnellessa televisiosta ja itse jo äänestäneenä ehtii hyvin vastata tällainen kotikokkikin.
 En tiedä mitä sulla mausteet piti sisällään mutta jos siirappia et ollut laittanut niin itse laitan sitä aina pikkaisen joukkoon. Siirappi antaa maut ulos paremmin ja pehmentää kaalia jos joskus ei ole koko päivää aikaa hiljaisella kypsentää.
 Puolukkaa laitan sitten raakasurvoksena suoraan pakasteesta lautasen syrjään niin aina paremmalle maistuu  :)
Kokkaaminen on myös uuden kokeilua eli rohkeesti vaan omien mieltymysten mukaan pitäis joskus uskaltaa tehdä koska makuja on monia  :D
p.s mulla tuli myös vesi kielelle (niinku simmollakin) kun luin laatikonteostasi  :D
--------------minä laitan myös lorauksen siirappia,mutta jos porkkanat on makeita,niin ne korvaa siirapin. :)
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: simmo - 01.02.12 - klo:23:15
Mistä ruhon osasta valmistetaan merimiespihvit ja missä ne merimiehet teurastetaan?  :o ::)
-paistijauhelihasta johon lisätään punajuuriraastetta 8)
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: supersammakko - 01.02.12 - klo:23:16
Sammakon kaalilaatikkoresepti: Silppuat kaalin ja kuulotat sen paistinpannulla pehmeäksi ja jos mieli tekee niin joukkoon voi vielä sotkea vähän pohjanpoikaa (juustoa ei viinaa) ja sipulia, ruskistat jauhelihan ja turvotat puuroriisit lihaliemessä ja lopuksi sotket kaikki yhteen. Suhteet ihan oman mieltymyksen mukaan, mutta mä olen suosinut puolikasta kaalia, 400 g paistijauhelihaa ja muutamaa desiä puuroa.  Avot, on hyvää...  8)
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: ;-) - 01.02.12 - klo:23:31
Mistä ruhon osasta valmistetaan merimiespihvit ja missä ne merimiehet teurastetaan?  :o ::)
-paistijauhelihasta johon lisätään punajuuriraastetta 8)

Höpsis, se tehdään kokolihasta näin:

Leikkaa liha pieniksi pihveiksi. Viipaloi perunat. Puolita ja viipaloi sipulit. Kuumenna lihaliemi ja voitele pata voilla. Asettele padan pohjalle kerros perunaviipaleita ja ripottele sipulia päälle. Paista pannullinen pikkupihvejä voissa ja nostele kauniin ruskeat pihvit pataan kerrokseksi. Jauha myllystä mustapippuria päälle ja lisää vähän suolaa. Täytä pata kerroksittain, laita päällimmäiseksi perunaviipaleita. Kaada lihaliemi ja olut pataan. Vuole muutama voinokare pinnalle. Nosta avonainen pata 225-asteiseen uuniin puoleksi tunniksi. Pane sitten kansi päälle ja alenna uunin lämpö 150 asteeseen.
Kahden tunnin kuluttua on syytä kurkistaa pataan ja katsoa, ettei liemi ole liiaksi haihtunut. Siirrä aineksia reunalta varovasti sivuun, jotta näet, kuinka on käynyt. Jos lientä on tarpeen lisätä, kaada pataan kiehuvaa vettä. Älä liikaa, jottei mehevästä paistoksesta tule keittoa. Pane kansi takaisin padan päälle ja nosta pata uuniin. Anna ruuan kypsyä vielä pari tuntia.
Tarjoile mehevä merimiespihvi ruisvoileivän ja huurteisen oluen kanssa.
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: ;-) - 01.02.12 - klo:23:37
Mistä ruhon osasta valmistetaan merimiespihvit ja missä ne merimiehet teurastetaan?  :o ::)
-paistijauhelihasta johon lisätään punajuuriraastetta 8)

Tässä puhutaan Lindströmin pihveistä.    :)
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: pullanpyörittäjä - 01.02.12 - klo:23:44
Mistä ruhon osasta valmistetaan merimiespihvit ja missä ne merimiehet teurastetaan?  :o ::)
-paistijauhelihasta johon lisätään punajuuriraastetta 8)

Merimiespihviin käy naudanliha (ei tarvi olla sisäpaistia - muutkin osat käy - mielummin tietty luomua  :)) ohueksi leikatut lihasiivut,perunaa myös siivutettuna,sipulia,lihalientä kostukkeeksi, mausteita mieltymyksen mukaan - aitoon reseptiin kuuluu myös reilusti olutta. Laatikkoon ja uuniin.
Huom. Olut tulee ruoan joukkoon  ;) joskin voidaan nauttia myös valmiin ruoan kanssa ruokajuomana.
Simmon ohjeen mukaan oon tehnyt myös, mutta meilläpäin niitä sanotaan Lindströmin pihveiksi.
Ai joo --sillä aikaa kun kirjoittelin niin saatiinkin jo selkeitä ohjeita  - mut laitan nyt kuitenkin tämänkin tänne  :D
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: Timppa - 02.02.12 - klo:08:49
Niin repti tiedetään, mutta kuka teurastaa merimiehiä ja mistä ostatte sen merimiehen lihan?  ::)

Vakuumipakattuna s-marketista tietysti. Höppänä.  :D
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: Sepedeus - 02.02.12 - klo:08:51
--laatikkoon on hyvä laittaa muna-maito tai vesi.Kananmuna sitoo,ettei laatikko jää liian löysäksi.Mutta koska olet jo syönyt sen ja todennut,että on hyvää,niin ei sitten ole välttämätöntä.Tuo porkkana on hyvä keksintö laittaa sekaan.
Ja tämä samoin kuin maksalaatikko syödään puolukkahillon kanssa.Minulla on kahdenlaista puolukkahilloa,toisessa on kurpitsaa ja toisessa porkkanaraastettamja sitten tein vielä omena-puolukkahilloa.Kaikki on hyviä kaali- ja maksaruokien lisukkeeksi.Pitäisköhän ostaa huomenna kaali itsekkin.Tuli vesi kielelle :)

   Kaalilaatikkoon ei kyllä maito kuulu perinteisesti. Eikä meidän porukat hyväksy sitä makaroonilaatikkoonkaan.
Ainut mihin käytän tilkan maitoo, on valkosipulikermaperunat.

  Luin tutkimuksen että ruokailun yhteydessä juotu maito, estää D-vitamiinin imeytymistä. Tämä asia, että maitoon lisätään D-vitamiinia on Valion aloittama huijjaus ;D
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: Oksa - 02.02.12 - klo:09:00
öööö, en muistanu/kehannu kaikkee sanoa; mut kyllä miä laitoin kanssa laatikkoon munamaitoa, - vimoset maidot meni siihen kun en muistanu hakia ennen tankin käyntiä!   ja ei tarkene hakia puotista!                    en ite piä puolukasta laatikon kanssa joten passaan sen!

          ei miiulla mitään korollaa ole!   se onpi hihluksi!  ja pentsa!                   mukava kuunnella kuin immeiset on kyr.... tä sihen kun osti muka halvan tieselin ja nyt ketuttaa!

          en tiiä miten teitän suoli ( ei sauli ) toimii mutta miulla ei ole mr. metani efekstiä kaaliruokien kanssa!              eikä rokan mutta muitten kanssa kyllä!                             aika usein perä huutaa mutta meluahan maailmaan mahtuu!

             paitti sen erään kerran , jo vuosia sitten.               kuleksin pihalla ajatuskissani ja päästelin vähän kaasua!     en huomannu kun postityttö toi jotain kirjattua ja siinä rykiessä, tokaisi että on hyvä vähän välillä löysätä!          perleke, että nolotti!                                 
               jotenkin hymyilly vienosti kun myöhemmin tavattu! ???
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: JoHaRa - 02.02.12 - klo:09:08
Kaali on viisainta ensin syöttää jonkulle eläimelle ja sitten syö itse sen eläimen.

Olen pahoillani, mutta minun on myönnettävä että kypsennetty kaali on mielestäni järkyttävin materiaali jota ruokapöydillä säilytetään  :o
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: ;-) - 02.02.12 - klo:09:10
Kaali on viisainta ensin syöttää jonkulle eläimelle ja sitten syö itse sen eläimen.

Olen pahoillani, mutta minun on myönnettävä että kypsennetty kaali on mielestäni järkyttävin materiaali jota ruokapöydillä säilytetään  :o


Johara säilyttää ruokia pöydillä   ;D
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: JoHaRa - 02.02.12 - klo:09:11
Kaali on viisainta ensin syöttää jonkulle eläimelle ja sitten syö itse sen eläimen.

Olen pahoillani, mutta minun on myönnettävä että kypsennetty kaali on mielestäni järkyttävin materiaali jota ruokapöydillä säilytetään  :o


Johara säilyttää ruokia pöydillä   ;D

Hyvä että huomasit tarkoitukseni. Kaalilaatikko on kuten landehanden Viconi. Se kestää, kestää ja kestää  :o
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: ;-) - 02.02.12 - klo:09:16
Kaali on viisainta ensin syöttää jonkulle eläimelle ja sitten syö itse sen eläimen.

Olen pahoillani, mutta minun on myönnettävä että kypsennetty kaali on mielestäni järkyttävin materiaali jota ruokapöydillä säilytetään  :o


Johara säilyttää ruokia pöydillä   ;D

Hyvä että huomasit tarkoitukseni. Kaalilaatikko on kuten landehanden Viconi. Se kestää, kestää ja kestää  :o

Se riippuu siitä , kenen pöydällä se makaa.     ::)
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: Courtney1 - 02.02.12 - klo:09:25
Kaali on viisainta ensin syöttää jonkulle eläimelle ja sitten syö itse sen eläimen.

Olen pahoillani, mutta minun on myönnettävä että kypsennetty kaali on mielestäni järkyttävin materiaali jota ruokapöydillä säilytetään  :o

Joo, ruoka joka haisee samalta kuin raato, ei liene tarkoitettu ihmisravinnoksi...YÖKS  :o
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: Sepedeus - 02.02.12 - klo:09:31
Kaali on viisainta ensin syöttää jonkulle eläimelle ja sitten syö itse sen eläimen.

Olen pahoillani, mutta minun on myönnettävä että kypsennetty kaali on mielestäni järkyttävin materiaali jota ruokapöydillä säilytetään  :o

Joo, ruoka joka haisee samalta kuin raato, ei liene tarkoitettu ihmisravinnoksi...YÖKS  :o

    Makuasioista ei voi kiisteellä.
Tosin se, että suomalaiset syö pottuva voella, näkyy katukuvassa. Jalkakäytäviä pitää leventää, että rouvat sopii ohittamaan.  ;)
Otsikko: ...tarkoitettu...
Kirjoitti: Aulis Anttila - 02.02.12 - klo:09:31
ruoka joka haisee samalta kuin raato, ei liene tarkoitettu ihmisravinnoksi...YÖKS  :o
Ruuan korviketta kannibaaleille?  ::)

...ja juomana maito = haisee samalta kuin raato, ei tarkoitettu ihmisravinnoksi  >:(
Otsikko: Ihan täyttä roskaa... taas kerran...
Kirjoitti: Aulis Anttila - 02.02.12 - klo:09:33
Makuasioista ei voi kiisteellä.

Kyllä voi... helppo nakki  :P 8)

Tosin se, että suomalaiset syö pottuva voella, näkyy katukuvassa. Jalkakäytäviä pitää leventää, että rouvat sopii ohittamaan.  ;)

Älä jauha paskaa. Peruna ei lihota. Pankollamakoilu lihottaa  :P 8)
Otsikko: Vs: ...tarkoitettu...
Kirjoitti: Sepedeus - 02.02.12 - klo:09:34
ruoka joka haisee samalta kuin raato, ei liene tarkoitettu ihmisravinnoksi...YÖKS  :o
Ruuan korviketta kannibaaleille?  ::)

...ja juomana maito = haisee samalta kuin raato, ei tarkoitettu ihmisravinnoksi  >:(

   Joooo,,,, mää jooisiin maitua jos sen sais imee emännän tissistä. Mutta kun se on nyt ummessa :'(
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: Courtney1 - 02.02.12 - klo:09:35
Kaali on viisainta ensin syöttää jonkulle eläimelle ja sitten syö itse sen eläimen.

Olen pahoillani, mutta minun on myönnettävä että kypsennetty kaali on mielestäni järkyttävin materiaali jota ruokapöydillä säilytetään  :o

Joo, ruoka joka haisee samalta kuin raato, ei liene tarkoitettu ihmisravinnoksi...YÖKS  :o

Ruuan korviketta kannibaaleille?  ::)
Onhan se hyvää harjoitusta raadonsyöntiin, jos sattuu lomalento tekemään pakkolaskun jonnekin perkeleen Andeille  :P
Otsikko: Vs: ...tarkoitettu...
Kirjoitti: Courtney1 - 02.02.12 - klo:09:36
ruoka joka haisee samalta kuin raato, ei liene tarkoitettu ihmisravinnoksi...YÖKS  :o
Ruuan korviketta kannibaaleille?  ::)

...ja juomana maito = haisee samalta kuin raato, ei tarkoitettu ihmisravinnoksi  >:(

   Joooo,,,, mää jooisiin maitua jos sen sais imee emännän tissistä. Mutta kun se on nyt ummessa :'(

Vaihda pitkämaitoisempaan.  ;D
Tai 3-kymppiseen, niinku tuleva pressa  :D
Otsikko: Vs: ...tarkoitettu...
Kirjoitti: Sepedeus - 02.02.12 - klo:09:46
ruoka joka haisee samalta kuin raato, ei liene tarkoitettu ihmisravinnoksi...YÖKS  :o
Ruuan korviketta kannibaaleille?  ::)

...ja juomana maito = haisee samalta kuin raato, ei tarkoitettu ihmisravinnoksi  >:(

   Joooo,,,, mää jooisiin maitua jos sen sais imee emännän tissistä. Mutta kun se on nyt ummessa :'(

Vaihda pitkämaitoisempaan.  ;D
Tai 3-kymppiseen, niinku tuleva pressa  :D

  Niiin varmaan pitääs teherä. Yks' rouva kertoi mulle, että teki pannukakkua maidostaan, kun lapsi ei jaksanu kaikkea juoda. Mies kehui kuulemma että hyvää. Eikä tiennyt että äidinmaidosta tehty.  :D
  Kaikkea on tullu syötyä ,mutta tuo on kokematta. Pitäisköhän vielä vaihtaa lisääntymiskykyiseen /haluiseen ;D
Otsikko: Vs: ...tarkoitettu...
Kirjoitti: iskra - 02.02.12 - klo:09:52

  Niiin varmaan pitääs teherä. Yks' rouva kertoi mulle, että teki pannukakkua maidostaan, kun lapsi ei jaksanu kaikkea juoda. Mies kehui kuulemma että hyvää. Eikä tiennyt että äidinmaidosta tehty.  :D
  Kaikkea on tullu syötyä ,mutta tuo on kokematta. Pitäisköhän vielä vaihtaa lisääntymiskykyiseen /haluiseen ;D
[/quote]

  Rupeat tinkiläiseksi jollekin maidossa olevalle,,minäkin olen lehmänmaitoa tuolta kylältä joutunut hakemaan nykysin
Otsikko: Vs: ...tarkoitettu...
Kirjoitti: Sepedeus - 02.02.12 - klo:09:57

  Niiin varmaan pitääs teherä. Yks' rouva kertoi mulle, että teki pannukakkua maidostaan, kun lapsi ei jaksanu kaikkea juoda. Mies kehui kuulemma että hyvää. Eikä tiennyt että äidinmaidosta tehty.  :D
  Kaikkea on tullu syötyä ,mutta tuo on kokematta. Pitäisköhän vielä vaihtaa lisääntymiskykyiseen /haluiseen ;D

  Rupeat tinkiläiseksi jollekin maidossa olevalle,,minäkin olen lehmänmaitoa tuolta kylältä joutunut hakemaan nykysin
[/quote]

 Ei täs meidän kylällä ole kuin eläkelläisiä enää.  :D
Otsikko: Kylille naisiin...
Kirjoitti: Aulis Anttila - 02.02.12 - klo:10:01
Niiin varmaan pitääs teherä. Yks' rouva kertoi mulle, että teki pannukakkua maidostaan, kun lapsi ei jaksanu kaikkea juoda. Mies kehui kuulemma että hyvää. Eikä tiennyt että äidinmaidosta tehty.  :D Kaikkea on tullu syötyä ,mutta tuo on kokematta. Pitäisköhän vielä vaihtaa lisääntymiskykyiseen /haluiseen ;D
Rupeat tinkiläiseksi jollekin maidossa olevalle,,minäkin olen lehmänmaitoa tuolta kylältä joutunut hakemaan nykysin
Ei täs meidän kylällä ole kuin eläkelläisiä enää.  :D
[/quote]

Etkö sä saatanan itara osaa mennä autolla kylille... naisiin... pitääkö panon aina olla kävelymatkan päässä  >:( :o
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: Oksa - 02.02.12 - klo:10:03
kyllä täällä saa villarillakii ajella!   mutta ei se oikkein käy että autolla ajellahan aivan alvariinsa!

             eikös ne kokkareet sitä yritä suitsiakii kun kilsakorvauksen poistaa?   ja mitä sinä mistään tietäsit;- tajuton!
Otsikko: Tinki maitoo
Kirjoitti: Sepedeus - 02.02.12 - klo:10:10
Niiin varmaan pitääs teherä. Yks' rouva kertoi mulle, että teki pannukakkua maidostaan, kun lapsi ei jaksanu kaikkea juoda. Mies kehui kuulemma että hyvää. Eikä tiennyt että äidinmaidosta tehty.  :D Kaikkea on tullu syötyä ,mutta tuo on kokematta. Pitäisköhän vielä vaihtaa lisääntymiskykyiseen /haluiseen ;D
Rupeat tinkiläiseksi jollekin maidossa olevalle,,minäkin olen lehmänmaitoa tuolta kylältä joutunut hakemaan nykysin
Ei täs meidän kylällä ole kuin eläkelläisiä enää.  :D

Etkö sä saatanan itara osaa mennä autolla kylille... naisiin... pitääkö panon aina olla kävelymatkan päässä  >:( :o
[/quote]

  Etkö sä seuraa keskustelua. Nyt oli tinkimaidosta kyse. Ei sitä viiti tuntemattomilta ,pitkästä matkasta ;D
Otsikko: Vs: Tinki maitoo
Kirjoitti: ;-) - 02.02.12 - klo:10:19
Niiin varmaan pitääs teherä. Yks' rouva kertoi mulle, että teki pannukakkua maidostaan, kun lapsi ei jaksanu kaikkea juoda. Mies kehui kuulemma että hyvää. Eikä tiennyt että äidinmaidosta tehty.  :D Kaikkea on tullu syötyä ,mutta tuo on kokematta. Pitäisköhän vielä vaihtaa lisääntymiskykyiseen /haluiseen ;D
Rupeat tinkiläiseksi jollekin maidossa olevalle,,minäkin olen lehmänmaitoa tuolta kylältä joutunut hakemaan nykysin
Ei täs meidän kylällä ole kuin eläkelläisiä enää.  :D

Etkö sä saatanan itara osaa mennä autolla kylille... naisiin... pitääkö panon aina olla kävelymatkan päässä  >:( :o

  Etkö sä seuraa keskustelua. Nyt oli tinkimaidosta kyse. Ei sitä viiti tuntemattomilta ,pitkästä matkasta ;D
[/quote]

Tässä ketjussa piti kyllä keskusteleman kaalilaatikosta ja sen teosta.    :D
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: Oksa - 02.02.12 - klo:10:26
just joo!   mutta kuten tiedetään oli aihe mikä tahansa niin dem.aukki alkaa sotkee siihen kaunaansa immeisä kohtaan ja m-i jatkaa sitä jorinaansa!   ihan sama mitä kirjottaaa! loppu on sama!

       entäs miten on lanttulaatikko? ;D ;D ;D
Otsikko: Seuraaminen...
Kirjoitti: Aulis Anttila - 02.02.12 - klo:11:07
Niiin varmaan pitääs teherä. Yks' rouva kertoi mulle, että teki pannukakkua maidostaan, kun lapsi ei jaksanu kaikkea juoda. Mies kehui kuulemma että hyvää. Eikä tiennyt että äidinmaidosta tehty.  :D Kaikkea on tullu syötyä ,mutta tuo on kokematta. Pitäisköhän vielä vaihtaa lisääntymiskykyiseen /haluiseen ;D
Rupeat tinkiläiseksi jollekin maidossa olevalle,,minäkin olen lehmänmaitoa tuolta kylältä joutunut hakemaan nykysin
Ei täs meidän kylällä ole kuin eläkelläisiä enää.  :D

Etkö sä saatanan itara osaa mennä autolla kylille... naisiin... pitääkö panon aina olla kävelymatkan päässä  >:( :o
Etkö sä seuraa keskustelua.

En, en vähääkään  :P ;D

Nyt oli tinkimaidosta kyse. Ei sitä viiti tuntemattomilta ,pitkästä matkasta ;D
[/quote]

...eli itara... ja laiskaki vielä  :P ;D
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: Greenpwr - 02.02.12 - klo:12:17
just joo!   mutta kuten tiedetään oli aihe mikä tahansa niin dem.aukki alkaa sotkee siihen kaunaansa immeisä kohtaan ja m-i jatkaa sitä jorinaansa!   ihan sama mitä kirjottaaa! loppu on sama!

       entäs miten on lanttulaatikko? ;D ;D ;D

 ...jos lanttu maistuu raakana kitkerältä, niin ei se siirapilla siitä taudista parane...
Otsikko: Vs: kun en enää jaksa...
Kirjoitti: Courtney1 - 02.02.12 - klo:14:30
Maksalaatikko, hyi mitä oksennusta.  :o
Jonnumiehelle ja koiralle joskus sitä paistan. Kenties vielä kuvottavampaa kuin porkkanalaatikko ja kaalilaatikko yhteensä  :P
Otsikko: Vs: ...tarkoitettu...
Kirjoitti: Courtney1 - 02.02.12 - klo:14:35
ruoka joka haisee samalta kuin raato, ei liene tarkoitettu ihmisravinnoksi...YÖKS  :o
Ruuan korviketta kannibaaleille?  ::)

...ja juomana maito = haisee samalta kuin raato, ei tarkoitettu ihmisravinnoksi  >:(

   Joooo,,,, mää jooisiin maitua jos sen sais imee emännän tissistä. Mutta kun se on nyt ummessa :'(

Vaihda pitkämaitoisempaan.  ;D
Tai 3-kymppiseen, :D

Ilman muuta siinä tapauksessa, jos on jo täysin maho.  ;D
Täytyy vaan perustella sit sillai, ett päivittää konetta  :D