Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Rajumies - 22.12.11 - klo:23:14
-
Ota tuore tai pakastettu, täysin sulanut kinkku huoneenlämpöön muutama tunti ennen paistamista.Ota olut.
Pyyhi kinkku kuivaksi talouspaperilla.Ota olut.
Laita kinkku ritilälle nahkapuoli ylöspäin.Ota olut. Paina paistomittari paksuimpaan kohtaan niin ettei se osu luuhun.Ota olut. Laita ritilän alle pelti, jossa on vettä, jotta kinkun rasva ei tartu peltiin tai laita kinkku paisotpussiin.Ota olut.
Lämmitä uuni 200 asteeseen.Ota olut. Paista kinkkua kkosta riippuen 0,5-1h.Ota olut. Laske uunin lämpötila 110 asteeseen ja paista kinkkua, kunnes sen sisälämpötila on 75-80 astetta.Ota olut. Paistoaika on noin 1,5-2h/kg. Ota olut.
Jos löytyy lisättävää, tai parempi ohje, kirjoittakaa ihmeessä.
-
Ota tuore tai pakastettu, täysin sulanut kinkku huoneenlämpöön muutama tunti ennen paistamista.Ota olut.
Pyyhi kinkku kuivaksi talouspaperilla.Ota olut.
Laita kinkku ritilälle nahkapuoli ylöspäin.Ota olut. Paina paistomittari paksuimpaan kohtaan niin ettei se osu luuhun.Ota olut. Laita ritilän alle pelti, jossa on vettä, jotta kinkun rasva ei tartu peltiin tai laita kinkku paisotpussiin.Ota olut.
Lämmitä uuni 200 asteeseen.Ota olut. Paista kinkkua kkosta riippuen 0,5-1h.Ota olut. Laske uunin lämpötila 110 asteeseen ja paista kinkkua, kunnes sen sisälämpötila on 75-80 astetta.Ota olut. Paistoaika on noin 1,5-2h/kg. Ota olut.
Jos löytyy lisättävää, tai parempi ohje, kirjoittakaa ihmeessä.
Olut korvataan punaviinillä... hyvällä sellaisella :P
-
Ota tuore tai pakastettu, täysin sulanut kinkku huoneenlämpöön muutama tunti ennen paistamista.Ota olut.
Pyyhi kinkku kuivaksi talouspaperilla.Ota olut.
Laita kinkku ritilälle nahkapuoli ylöspäin.Ota olut. Paina paistomittari paksuimpaan kohtaan niin ettei se osu luuhun.Ota olut. Laita ritilän alle pelti, jossa on vettä, jotta kinkun rasva ei tartu peltiin tai laita kinkku paisotpussiin.Ota olut.
Lämmitä uuni 200 asteeseen.Ota olut. Paista kinkkua kkosta riippuen 0,5-1h.Ota olut. Laske uunin lämpötila 110 asteeseen ja paista kinkkua, kunnes sen sisälämpötila on 75-80 astetta.Ota olut. Paistoaika on noin 1,5-2h/kg. Ota olut.
Jos löytyy lisättävää, tai parempi ohje, kirjoittakaa ihmeessä.
Tämän jälkeen se riemu vasta alkaa. Ota kossupaukku. Sen jälkeen ota kinkku pois uunista. Poista mittari ja kamara, halutessasi voit poistaa myös ihraa. Nosta nahaton kinkku uuniritilälle. Ota kossupaukku. Ota patonkia, ranskanleipää, yms. vaaleaa leipää jota kastat paistinrasvaan, syö niin että suupielet pursuavat rasvaa, ole mies!!, alkukantainen mies joka on juuri saanut saaliin. Jatka niin kauan kun tuntuu hyvältä. Ota kossupaukku. Sivele nahaton kinkku sinapilla ja ripottele korppujauhoa, paista max lämmöllä 15min. Ota kossupaukku. Anna kamara ja loppu paisinrasva koiralle. Ota ruskistunut sinappikorppujauhokinkku uunista. Ota kossupaukku. Peitä kinkku foliolla, ota kossupaukku, mene nukkumaan. Heräät juuri sopivasti Joulupöytään. ;D ;D
PS. tämä ei muuten ihan kaikilta onnistu ??? :P
-
Jos löytyy lisättävää, tai parempi ohje, kirjoittakaa ihmeessä.
ota olut
-
Oluen kittaamiseen en lähde ottamaan mitään kantaa mutta kossu on aina paikallaan korvata jollain pehmeän makuisella vodkalla :)
-
Kyllä sen kinkun pitää yön yli leivinuunissa olla.hiljaa hyvä tulee!
-
juu,eiks lihaa pidäkki oikkein kauan hiostaa että hyvää tulee? ei hässimällä tule kuin k.....!
-
Kinkku uunis paistuu itttekseen miedolla lämmöllä Oluen kaas ei joura räpätä....
-
Kinkku uunis paistuu itttekseen miedolla lämmöllä Oluen kaas ei joura räpätä....
Et sunkaan sä vaan paneskele kesken kinkkusirkuksen ::) :P
-
Et sunkaan sä vaan paneskele kesken kinkkusirkuksen
taitaa auliksen käydä kateeksi, se kun ei pysty enää kun piereskelemään kesken kinkkusirkuksen!!!
-
Kinkku uunis paistuu itttekseen miedolla lämmöllä Oluen kaas ei joura räpätä....
Et sunkaan sä vaan paneskele kesken kinkkusirkuksen ::) :P
kepulla menee aikaa kun etsii kuusta naapurin metsistä ;D ;D ;D
-
Kinkku uunis paistuu itttekseen miedolla lämmöllä Oluen kaas ei joura räpätä....
Et sunkaan sä vaan paneskele kesken kinkkusirkuksen ::) :P
kepulla menee aikaa kun etsii kuusta naapurin metsistä ;D ;D ;D
se on järkytys kun olut pöhnässä on olevinaan menossa naapurin mehtään ja ottaakin omalta puolelta.
-
Kinkku uunis paistuu itttekseen miedolla lämmöllä Oluen kaas ei joura räpätä....
Et sunkaan sä vaan paneskele kesken kinkkusirkuksen ::) :P
Kerkiäähän sitä "harrastaa" ku 10h kypsyttelee 8)
-
Kinkku uunis paistuu itttekseen miedolla lämmöllä Oluen kaas ei joura räpätä....
Et sunkaan sä vaan paneskele kesken kinkkusirkuksen ::) :P
Kerkiäähän sitä "harrastaa" ku 10h kypsyttelee 8)
Joo... mulla savotta ottaa semmoset kakstoista ( 12 ) tuntii... siis kinkkusavotta :P
-
> Kyllä sen kinkun pitää yön yli leivinuunissa olla.hiljaa hyvä tulee!
Just noin ja nimenomaan leivinuunissa. Se käsite vedenpaisumus on tullut aika monelle tutuksi. Omassa tapauksessa aamuyöstä kuulin pahaenteiden poksahduksen ja heti arvasin että paistopussi varotoimista huolimatta hajosi sähköuunissa.....Tosin mieltä ilahdutti se että en ollut ainoa joka oli saanut uuninsa remonttiin.....
-
Vaikeeta tää kinkun paistaminen. Millai liha ja kala sopii yhteen? Ei olis pitäny ostaa tota fisua paistoavuksi!
:D
-
Liha pyrkii tutustumaan kalantuoksuisiin paikkoihin.. 8)
-
Vaikeeta tää kinkun paistaminen. Millai liha ja kala sopii yhteen? Ei olis pitäny ostaa tota fisua paistoavuksi!
:D
Hyvin sopii läski ja kala. ootko maistanu muikkukukkoa. Leikkaa siihen kinkkuun aukko keskelle ja työnnä kala sisään. Vuoraa koko komeus ruistaikinalla. Ei muuta kuin uuniin.
Paras kinkku muutenkin tulee sillai, että vuoraa sen taikinalla. http://www.sjl.fi/web/pdf/200949_la/sjl12p06.pdf
Tuo keittäminen on vähän hankala, kun ei ole meikällä niin isoa kattilaa. siis näin teen. http://www.yhteishyva-ruoka.fi/reseptit/paaruoka_d_k/fi_FI/ruiskuorrutettu_joulukinkku/
-
Vaikeeta tää kinkun paistaminen. Millai liha ja kala sopii yhteen? Ei olis pitäny ostaa tota fisua paistoavuksi!
:D
Hyvin sopii läski ja kala. ootko maistanu muikkukukkoa. Leikkaa siihen kinkkuun aukko keskelle ja työnnä kala sisään. Vuoraa koko komeus ruistaikinalla. Ei muuta kuin uuniin.
Paras kinkku muutenkin tulee sillai, että vuoraa sen taikinalla. http://www.sjl.fi/web/pdf/200949_la/sjl12p06.pdf
Tuo keittäminen on vähän hankala, kun ei ole meikällä niin isoa kattilaa. siis näin teen. http://www.yhteishyva-ruoka.fi/reseptit/paaruoka_d_k/fi_FI/ruiskuorrutettu_joulukinkku/
Fisu=Fisherman's friend -juomasekoitus. Vodkaa yms elimen eliksiiriä :o
-
Liha pyrkii tutustumaan kalantuoksuisiin paikkoihin.. 8)
Annan hyvän neuvon = tutustu semmosiin mimmeihin jotka pesee römpelinsä... edes joskus :P
-
Liha pyrkii tutustumaan kalantuoksuisiin paikkoihin.. 8)
Annan hyvän neuvon = tutustu semmosiin mimmeihin jotka pesee römpelinsä... edes joskus :P
pakkoko sitä on haistella tai maistella, nakkelee menemään vaan.ja voihan sitä pierasta jos tarttee raitista ilmaa.. ;D ;D
-
Liha pyrkii tutustumaan kalantuoksuisiin paikkoihin.. 8)
Annan hyvän neuvon = tutustu semmosiin mimmeihin jotka pesee römpelinsä... edes joskus :P
pakkoko sitä on haistella tai maistella, nakkelee menemään vaan.ja voihan sitä pierasta jos tarttee raitista ilmaa.. ;D ;D
;D ;D ;D
-
Liha pyrkii tutustumaan kalantuoksuisiin paikkoihin.. 8)
Annan hyvän neuvon = tutustu semmosiin mimmeihin jotka pesee römpelinsä... edes joskus :P
pakkoko sitä on haistella tai maistella, nakkelee menemään vaan.ja voihan sitä pierasta jos tarttee raitista ilmaa.. ;D ;D
;D ;D ;D
...jos tarvitsee raitista on ilman :P
-
Rajumies nuolee 30min ja sit hän sormettaa seuraavat 30min. Sen jälkeen hän iskee kumin teron päälle ja alkaa 45min hoonauksen sekä vattanahkan venytyksen. 1h 45min jälkeen hän suorittaa ns. sitkeän liman irroituksen ja ampuu jurpot päin kumiseinää.
-
Rajumies nuolee 30min ja sit hän sormettaa seuraavat 30min. Sen jälkeen hän iskee kumin teron päälle ja alkaa 45min hoonauksen sekä vattanahkan venytyksen. 1h 45min jälkeen hän suorittaa ns. sitkeän liman irroituksen ja ampuu jurpot päin kumiseinää.
Rajumies tunnetaan omalla kirkonkylällään "Seivästäjänä", jota ... en sano. webmaster kuitenkin taas kiihottuu...
-
Rajumies nuolee 30min ja sit hän sormettaa seuraavat 30min. Sen jälkeen hän iskee kumin teron päälle ja alkaa 45min hoonauksen sekä vattanahkan venytyksen. 1h 45min jälkeen hän suorittaa ns. sitkeän liman irroituksen ja ampuu jurpot päin kumiseinää.
Rajumies tunnetaan omalla kirkonkylällään "Seivästäjänä", jota ... en sano. webmaster kuitenkin taas kiihottuu...
Seivästäjä on eri asia kun hoonaaja. Seivästäjä polkee ilmapierun takaapäin ja yskäsee. Hoonaaja laittelee 2 tuntia eri kulmista ja laskee optimaalisen orkkukulman.
-
Kinkut valmistunu jo 11 vuotta peräjälkeen savusaunan ritilälä ja on pitämyt pari eri olutta ja konjamiiniäkin nauttia palvatessa...