Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Heino Leino - 13.09.11 - klo:19:55

Otsikko: resehtie
Kirjoitti: Heino Leino - 13.09.11 - klo:19:55
niin se sitte kävi, että pitkästä aekaa koppeusin lintumetälle ja tuli mehto köttäytettyö. Oesko toveriilla hyvvie mehtoresehtie, vae kannattaako syöttää koerille?
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: Sepedeus - 13.09.11 - klo:20:09
niin se sitte kävi, että pitkästä aekaa koppeusin lintumetälle ja tuli mehto köttäytettyö. Oesko toveriilla hyvvie mehtoresehtie, vae kannattaako syöttää koerille?

 Eikös tuo onnistu samoilla konsteilla kun Kariniemen kana ;D
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: Heino Leino - 13.09.11 - klo:20:11
yäk, saatana
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: Sepedeus - 13.09.11 - klo:20:19
yäk, saatana

 No voehan se olla ,että jos on vanaha kukko, niin ensin on keitettävä ja sit läskissä paestettava ;D
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: JiiPee42 - 13.09.11 - klo:20:40
tuolla on jotain....

http://www.luonnossa.net/Metsastys/Metsoa_ruuaksi/body_metsoa_ruuaksi.html
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: LuMon - 13.09.11 - klo:20:57
Luulen että tuolla onnistuu keitto aikaa vain voi pidentää

Karin urpupaisti
Kari tutkii mielellään, mitä riistaeläimet ovat milloinkin syöneet. Lokakuun puolivälissä teeren sisältä löytyi koivunlehteä, puolukkaa, urpuja, kanervaa ja mustikan varsipaloja. Perattuaan linnun hän keräsi metsästä mausteet lintupataa varten.
20 g rasvaa
kynitty teeri
4 dl mustaherukkamehua
5 vihertävää koivunlehteä
30 puolukkaa
1 rkl urpuja
1 - 2 vartta mustikkaa ja kanervaa
ripaus suolaa
1 dl kastikelientä ja 2 rkl  ohrakasta
Kuumenna pata ja lämmitä rasva. Irrota kintut ja ruskista linnun osat voissa padassa. Lisää pataan mehuja muut raaka-aineet. Sulje pata kannella ja anna linnun hautua koon mukaan 1-1 1/2 tuntia. Valele lintua pari kertaa kypsymisen aikana. Irrota linnusta kinttu-ja rintalihat. Paloittele luut pataan, lisää  desi vettä ja keitä kastikepohjaa 15 minuuttia. Siivilöi kastike ja suurusta se ohrakkaalla. Tarkista kastikkeen suola. Pane tarjoiluvadille mustikan ja kanervan varsia ja tilkka mustaherukkamehua. Leikkaa teeren lihat viipaleiksi varsien päälle.Tarjoa kastike erikseen ja lisäkkeeksi perunamuusia.
Takan loimussa teeripaistin värit pääsevät edukseen.
Mustaherukkakastikkeen makusointu sopii teeren makuun paremmin kuin parhain viinikastike.
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: Heino Leino - 13.09.11 - klo:21:42
katoha poekaa kun on älleänä... mikä harvinaesuus se mehto? Niitähä on pilivinpimmein täsä syssynä.
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: LuMon - 13.09.11 - klo:22:37
Kyllä minäkin tuota ihmettelin, että miksi ampua jos koiralle meinaat syöttää.  :o
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: icefarmer - 13.09.11 - klo:22:40
Kyllä minäkin tuota ihmettelin, että miksi ampua jos koiralle meinaat syöttää.  :o
lienee hempan mailla mehto yleisempi kuin etelämpänä....
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: Tumelisante - 14.09.11 - klo:09:45
 On ne pyytömiehet ja saamamiehet erikseen.Kärppäe oli kötistäny samanlaesen. Oesko sillä apuja...
Ite illistelin kans, mutta evvääsälevittäneen hurtat vaen uluvo maesemissa.
 
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: JoHaRa - 14.09.11 - klo:09:47
Ennen ukkometson syömistä myös tekohampaat kannattaa käydä teroittamassa
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: Heino Leino - 14.09.11 - klo:09:51
Kyllä minäkin tuota ihmettelin, että miksi ampua jos koiralle meinaat syöttää.  :o
lienee hempan mailla mehto yleisempi kuin etelämpänä....

oha heitä meleksen, rehhuoajjaessa parraemmillaan tievvarressa kuikuili seittemen mehtoa
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: Heino Leino - 14.09.11 - klo:10:48
On ne pyytömiehet ja saamamiehet erikseen.Kärppäe oli kötistäny samanlaesen. Oesko sillä apuja...
Ite illistelin kans, mutta evvääsälevittäneen hurtat vaen uluvo maesemissa.
 

evvääsälevittäneen...?  ;D kukaha se tuo? hanu se aeko kötjäyttää vintin akkunasta, sillä kun on koepi huonona
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: Tumelisante - 14.09.11 - klo:11:20
 Eiköse lie sama jollonne tulenarat huoltsikkapaekat..
Katokkonä jotta joku oli jolokutellu lupilaesille enkat jänghällä ja z peliinissä.
 Könölupapaperie Långasen kanssa värkätty kuntoon, että vejähän rassi rihloja myöten.
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: JoHaRa - 14.09.11 - klo:11:38
Heino Leino ja Tumelisante olisivat olleet kovia "Onnenpyörässä" kun vokaalit ovat hallussa
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: simmo - 14.09.11 - klo:11:51
niin se sitte kävi, että pitkästä aekaa koppeusin lintumetälle ja tuli mehto köttäytettyö. Oesko toveriilla hyvvie mehtoresehtie, vae kannattaako syöttää koerille?
----Mie laittaisin samoin ku sorsan,että pannulla ruskistan ja sitten uuniin 180 asteeseen suolan ja mausteitten kera tunniksi.
Otsikko: Vs: resehtie
Kirjoitti: Heino Leino - 14.09.11 - klo:14:23
Eiköse lie sama jollonne tulenarat huoltsikkapaekat..
Katokkonä jotta joku oli jolokutellu lupilaesille enkat jänghällä ja z peliinissä.
 Könölupapaperie Långasen kanssa värkätty kuntoon, että vejähän rassi rihloja myöten.

kuuliha minä huhuja hirrvvejästä maratoonarista. Onneksippa olokoon! Lempoha tuo arssinoe että ei oo hirvie, vaen jos se ei ravvinpaltteijjen yli neä