Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: simmo 48 - 31.03.10 - klo:22:46
-
--miksi ne kyttää tällaisissa maissa,missä hoito on kuitenkin ihan valvottua.Menisivät esim.Kiinaan,siellä ei ole eläimillä mitään oikeuksia.Markkinoilla tms.myyntipaikoilla näkee jaloista sidottuja surkeita eläimiä,jotka odottaa ostajaa.Kilpikonnat,käärmeet ja ravut yms on sullottu pieniin astioihin ja häkkeihin,ne kurottelee kaulaansa ja odottelevat vapautusta,joka alkaa siten,että eläin teurastetaan raaasti ostajan silmien edessä.Vaikka olen mielestäni kovahermoinen,meinas päästä poru.Se eläinten valitus ja haju meinas jo saada pyörtymään.
Kyllä Suomessa eläinten kohtelu on hyvää,rääkkäystä on todella vähän.
-
Tai edes Pääkaupunkiseudulle ;
Tutkimaan Lemmikkien pitoa Kerros- taloissa,,,,,
:'(
-
minä itse olen kieltäytynyt ostamaan turkkia mutta untuvatakki on kiva! oikein kuulee kuinka hanhet huutaa tuskasta untuvan nypinnässä! kyllä se on mukavempaa kuin ajatelle niitäkin supeja joita olen nähnyt hoidossa, ei nyt ihan taskuun pyrkinyt mutta silitettäväksi kuitenkin!
-
Tai edes Pääkaupunkiseudulle ;
Tutkimaan Lemmikkien pitoa Kerros- taloissa,,,,,
--joo,sieltä kuuluu ihan hurjia juttuja.....
-
--miksi ne kyttää tällaisissa maissa,missä hoito on kuitenkin ihan valvottua.Menisivät esim.Kiinaan,siellä ei ole eläimillä mitään oikeuksia.Markkinoilla tms.myyntipaikoilla näkee jaloista sidottuja surkeita eläimiä,jotka odottaa ostajaa.Kilpikonnat,käärmeet ja ravut yms on sullottu pieniin astioihin ja häkkeihin,ne kurottelee kaulaansa ja odottelevat vapautusta,joka alkaa siten,että eläin teurastetaan raaasti ostajan silmien edessä.Vaikka olen mielestäni kovahermoinen,meinas päästä poru.Se eläinten valitus ja haju meinas jo saada pyörtymään.
Kyllä Suomessa eläinten kohtelu on hyvää,rääkkäystä on todella vähän.
Niiiin,,, kulttuuri on vähän erillaista. Pakko siellä on liha säilyttää elävänä, kun ei oo kaikilla jääkaappia. En sanoisi ,että se on väärin. Saavat siellä ainaskin tuoretta lihaa. On se hyvä ettet nostanut meteliä. Konsulikyyti suomeen on kallista maksaa ;D
-
Niiiin,,, kulttuuri on vähän erillaista. Pakko siellä on liha säilyttää elävänä, kun ei oo kaikilla jääkaappia. En sanoisi ,että se on väärin. Saavat siellä ainaskin tuoretta lihaa.;D
Vähän erilaista? Niinpä niin. Niin ovat kiinalaiset vanhaa kultuurikansaa ja ylpeitä historiastaan, mutta silti eivät vielä 2000-luvullakaan tunne eläinten tuskia. Eivät tosin ihmistenkään.
-
Tai edes Pääkaupunkiseudulle ;
Tutkimaan Lemmikkien pitoa Kerros- taloissa,,,,,
:'(
Yhdellä viherpipertäjähesalais ex-kansanedustajalla oli (on?) monta kissaa kerrostaloasunnossaan......kollit leikattuja.
Voiko kissaa enää pahemmin rääkätä?
-
Niiiin,,, kulttuuri on vähän erillaista. Pakko siellä on liha säilyttää elävänä, kun ei oo kaikilla jääkaappia. En sanoisi ,että se on väärin. Saavat siellä ainaskin tuoretta lihaa.;D
Vähän erilaista? Niinpä niin. Niin ovat kiinalaiset vanhaa kultuurikansaa ja ylpeitä historiastaan, mutta silti eivät vielä 2000-luvullakaan tunne eläinten tuskia. Eivät tosin ihmistenkään.
Tässä nyt ollaan taas niin pyhiä, niin pyhiä. Suomen turkistarhaus perustuu pelkästään kiinalaiseen halpatyövoimaan. Rääkkäystä se on sekin. Ensin rääkätään kettuja tarhassa ja sit näitä turkistyöntekijöitä kiinassa. Jos nää turkit tehtäisiin euroopassa ,niin niistä tulis niin kalliita ,ettei kukaan niitä ostaisi ;D
-
Niiiin,,, kulttuuri on vähän erillaista. Pakko siellä on liha säilyttää elävänä, kun ei oo kaikilla jääkaappia. En sanoisi ,että se on väärin. Saavat siellä ainaskin tuoretta lihaa.;D
Vähän erilaista? Niinpä niin. Niin ovat kiinalaiset vanhaa kultuurikansaa ja ylpeitä historiastaan, mutta silti eivät vielä 2000-luvullakaan tunne eläinten tuskia. Eivät tosin ihmistenkään.
Tässä nyt ollaan taas niin pyhiä, niin pyhiä. Suomen turkistarhaus perustuu pelkästään kiinalaiseen halpatyövoimaan. Rääkkäystä se on sekin. Ensin rääkätään kettuja tarhassa ja sit näitä turkistyöntekijöitä kiinassa. Jos nää turkit tehtäisiin euroopassa ,niin niistä tulis niin kalliita ,ettei kukaan niitä ostaisi ;D
Jos katsotaan vaateteollisuutta yleisesti, niin eiköhän turkiksissa ole työvoimakustunnusten osuus pienin lopputuotteesta ???
-
Niiiin,,, kulttuuri on vähän erillaista. Pakko siellä on liha säilyttää elävänä, kun ei oo kaikilla jääkaappia. En sanoisi ,että se on väärin. Saavat siellä ainaskin tuoretta lihaa.;D
Vähän erilaista? Niinpä niin. Niin ovat kiinalaiset vanhaa kultuurikansaa ja ylpeitä historiastaan, mutta silti eivät vielä 2000-luvullakaan tunne eläinten tuskia. Eivät tosin ihmistenkään.
Tässä nyt ollaan taas niin pyhiä, niin pyhiä. Suomen turkistarhaus perustuu pelkästään kiinalaiseen halpatyövoimaan. Rääkkäystä se on sekin. Ensin rääkätään kettuja tarhassa ja sit näitä turkistyöntekijöitä kiinassa. Jos nää turkit tehtäisiin euroopassa ,niin niistä tulis niin kalliita ,ettei kukaan niitä ostaisi ;D
Jos katsotaan vaateteollisuutta yleisesti, niin eiköhän turkiksissa ole työvoimakustunnusten osuus pienin lopputuotteesta ???
Just joo. Nahka on vasta raaka-ainetta. Ei riitä enää, että nahkat ommellaan yhteen ja laitetaan napit ;D
-
Tai edes Pääkaupunkiseudulle ;
Tutkimaan Lemmikkien pitoa Kerros- taloissa,,,,,
:'(
Yhdellä viherpipertäjähesalais ex-kansanedustajalla oli (on?) monta kissaa kerrostaloasunnossaan......kollit leikattuja.
Voiko kissaa enää pahemmin rääkätä?
oon nähny monta kissaa mitkä viihtyy paremmin sisällä kuin ulkona, vaikka sääolosuhteet ois ihan ok. eräskään kattivanhus ei suostunu syömään jos sen lautasta ei ollu tiskattu aterian jälkeen :D :D :D :D
-
Niiiin,,, kulttuuri on vähän erillaista. Pakko siellä on liha säilyttää elävänä, kun ei oo kaikilla jääkaappia. En sanoisi ,että se on väärin. Saavat siellä ainaskin tuoretta lihaa.;D
Vähän erilaista? Niinpä niin. Niin ovat kiinalaiset vanhaa kultuurikansaa ja ylpeitä historiastaan, mutta silti eivät vielä 2000-luvullakaan tunne eläinten tuskia. Eivät tosin ihmistenkään.
Tässä nyt ollaan taas niin pyhiä, niin pyhiä. Suomen turkistarhaus perustuu pelkästään kiinalaiseen halpatyövoimaan. Rääkkäystä se on sekin. Ensin rääkätään kettuja tarhassa ja sit näitä turkistyöntekijöitä kiinassa. Jos nää turkit tehtäisiin euroopassa ,niin niistä tulis niin kalliita ,ettei kukaan niitä ostaisi ;D
Jos katsotaan vaateteollisuutta yleisesti, niin eiköhän turkiksissa ole työvoimakustunnusten osuus pienin lopputuotteesta ???
Just joo. Nahka on vasta raaka-ainetta. Ei riitä enää, että nahkat ommellaan yhteen ja laitetaan napit ;D
No mieti nyt vähän , mikähän on esim. farmareissa puuvillan osuus ja mikä työvoiman, puuvillasta maksetaan ehkä jotain euron tonnilta ????
Turkiksista sa painoonsa nähden aika hyvän kilohinnan.
-
Niiiin,,, kulttuuri on vähän erillaista. Pakko siellä on liha säilyttää elävänä, kun ei oo kaikilla jääkaappia. En sanoisi ,että se on väärin. Saavat siellä ainaskin tuoretta lihaa.;D
Vähän erilaista? Niinpä niin. Niin ovat kiinalaiset vanhaa kultuurikansaa ja ylpeitä historiastaan, mutta silti eivät vielä 2000-luvullakaan tunne eläinten tuskia. Eivät tosin ihmistenkään.
Tässä nyt ollaan taas niin pyhiä, niin pyhiä. Suomen turkistarhaus perustuu pelkästään kiinalaiseen halpatyövoimaan. Rääkkäystä se on sekin. Ensin rääkätään kettuja tarhassa ja sit näitä turkistyöntekijöitä kiinassa. Jos nää turkit tehtäisiin euroopassa ,niin niistä tulis niin kalliita ,ettei kukaan niitä ostaisi ;D
Jos katsotaan vaateteollisuutta yleisesti, niin eiköhän turkiksissa ole työvoimakustunnusten osuus pienin lopputuotteesta ???
Just joo. Nahka on vasta raaka-ainetta. Ei riitä enää, että nahkat ommellaan yhteen ja laitetaan napit ;D
No mieti nyt vähän , mikähän on esim. farmareissa puuvillan osuus ja mikä työvoiman, puuvillasta maksetaan ehkä jotain euron tonnilta ????
Turkiksista sa painoonsa nähden aika hyvän kilohinnan.
Niin saa, sit tarvitaan halvat ompelijat jottei tuotteesta tulisi liian kallis. Siksi turkishuutokaupassa lähes kaikki ostajat on kiinalaisia. Vai onko sulla muuta selitystä. Miksei suomi jalosta niitä turkeiksi. Tuotteen arvo nousisi moninkertaiseksi. Ei onnistu ei ;D
-
Niiiin,,, kulttuuri on vähän erillaista. Pakko siellä on liha säilyttää elävänä, kun ei oo kaikilla jääkaappia. En sanoisi ,että se on väärin. Saavat siellä ainaskin tuoretta lihaa.;D
Vähän erilaista? Niinpä niin. Niin ovat kiinalaiset vanhaa kultuurikansaa ja ylpeitä historiastaan, mutta silti eivät vielä 2000-luvullakaan tunne eläinten tuskia. Eivät tosin ihmistenkään.
Tässä nyt ollaan taas niin pyhiä, niin pyhiä. Suomen turkistarhaus perustuu pelkästään kiinalaiseen halpatyövoimaan. Rääkkäystä se on sekin. Ensin rääkätään kettuja tarhassa ja sit näitä turkistyöntekijöitä kiinassa. Jos nää turkit tehtäisiin euroopassa ,niin niistä tulis niin kalliita ,ettei kukaan niitä ostaisi ;D
Jos katsotaan vaateteollisuutta yleisesti, niin eiköhän turkiksissa ole työvoimakustunnusten osuus pienin lopputuotteesta ???
Just joo. Nahka on vasta raaka-ainetta. Ei riitä enää, että nahkat ommellaan yhteen ja laitetaan napit ;D
No mieti nyt vähän , mikähän on esim. farmareissa puuvillan osuus ja mikä työvoiman, puuvillasta maksetaan ehkä jotain euron tonnilta ????
Turkiksista sa painoonsa nähden aika hyvän kilohinnan.
Niin saa, sit tarvitaan halvat ompelijat jottei tuotteesta tulisi liian kallis. Siksi turkishuutokaupassa lähes kaikki ostajat on kiinalaisia. Vai onko sulla muuta selitystä. Miksei suomi jalosta niitä turkeiksi. Tuotteen arvo nousisi moninkertaiseksi. Ei onnistu ei ;D
Senverran tiedän alasta, ettei kalliita turkiksia yksinkertaisesti kannata antaa ammatitaidottomien käsiin ????
Ne muutamat vanhat jotka tekee, ovat yksinäisiä puurtajia ilman jatkajaa ...
-
Niiiin,,, kulttuuri on vähän erillaista. Pakko siellä on liha säilyttää elävänä, kun ei oo kaikilla jääkaappia. En sanoisi ,että se on väärin. Saavat siellä ainaskin tuoretta lihaa.;D
Vähän erilaista? Niinpä niin. Niin ovat kiinalaiset vanhaa kultuurikansaa ja ylpeitä historiastaan, mutta silti eivät vielä 2000-luvullakaan tunne eläinten tuskia. Eivät tosin ihmistenkään.
Tässä nyt ollaan taas niin pyhiä, niin pyhiä. Suomen turkistarhaus perustuu pelkästään kiinalaiseen halpatyövoimaan. Rääkkäystä se on sekin. Ensin rääkätään kettuja tarhassa ja sit näitä turkistyöntekijöitä kiinassa. Jos nää turkit tehtäisiin euroopassa ,niin niistä tulis niin kalliita ,ettei kukaan niitä ostaisi ;D
Jos katsotaan vaateteollisuutta yleisesti, niin eiköhän turkiksissa ole työvoimakustunnusten osuus pienin lopputuotteesta ???
Just joo. Nahka on vasta raaka-ainetta. Ei riitä enää, että nahkat ommellaan yhteen ja laitetaan napit ;D
No mieti nyt vähän , mikähän on esim. farmareissa puuvillan osuus ja mikä työvoiman, puuvillasta maksetaan ehkä jotain euron tonnilta ????
Turkiksista sa painoonsa nähden aika hyvän kilohinnan.
Niin saa, sit tarvitaan halvat ompelijat jottei tuotteesta tulisi liian kallis. Siksi turkishuutokaupassa lähes kaikki ostajat on kiinalaisia. Vai onko sulla muuta selitystä. Miksei suomi jalosta niitä turkeiksi. Tuotteen arvo nousisi moninkertaiseksi. Ei onnistu ei ;D
Senverran tiedän alasta, ettei kalliita turkiksia yksinkertaisesti kannata antaa ammatitaidottomien käsiin ????
Ne muutamat vanhat jotka tekee, ovat yksinäisiä puurtajia ilman jatkajaa ...
Näin on, intiasta saa insinöörinkin puoleen hintaan. Tissinkoittajat vaan meillä on omasta takaa. ;D
-
Täällä ne piipertäjät uskaltaa pitää ääntä.
Esim. Kiinassa ne joutuis itte liharuoaksi.
-
Hesarin yleisönosastossa joku naikkonen kauhisteli lehdessä ollutta juttua citykanin pyytämisestä ja valmistamisesta ruuaksi. Oli nyljentä selostettu liian yksityiskohtaisesti. Jutussa edes kerrottu miten se kani tapettiin. Naikkosen mielestä siinä syötiin jonkun lemmikkikani. Eiköhän ne citykanit ole jo n-polvessa siitä lemmikistä. Lapsena söin paljon kaninlihaa, oli halpaa kun itse kasvatettiin. Kivan näköisiä muistaakseni kolmea eriä väriä. Piekkarilla teurastettiin ja pataan, nam.
Niin tuo nainen oli sitä mieltä että kissat tekee enemmän vahinkoa lintuja syödessään kuin citykanit. En tiedä kanien vahingoista mutta jänikset saavat jo tarpeeksi tuhoa aikaan ja ne ei sentään pysty kaivautumaan. Mikä ihmisiin on mennyt kun höpsöttelevät kaneista ja mummoista?
-
>:( Kissat on kauheita petoja. Ja se pissukin haisee >:( :) Suloinen Kani Kasvissyöjä on söpö suloinen ristihuuli, kiva ja herttainen :D :D Siihen on vihertävän naikkosen niin helppo osoittaa sympatiaa.
Itse sanon kyllä että pataan vain! Nuo pääkaupunkiseudun etniset ravintolat kyllä varmaan myivät citykaninlihaa. Itselleni olisin ostanut muutamia ranskanluppia mutta emäntä sai vihiä asiasta ja uhkasi avioerolla jos yksikin kani tulee joten se jäi siihen toistaiseksi... :-[
-
>:( Kissat on kauheita petoja. Ja se pissukin haisee >:( :) Suloinen Kani Kasvissyöjä on söpö suloinen ristihuuli, kiva ja herttainen :D :D Siihen on vihertävän naikkosen niin helppo osoittaa sympatiaa.
Itse sanon kyllä että pataan vain! Nuo pääkaupunkiseudun etniset ravintolat kyllä varmaan myivät citykaninlihaa. Itselleni olisin ostanut muutamia ranskanluppia mutta emäntä sai vihiä asiasta ja uhkasi avioerolla jos yksikin kani tulee joten se jäi siihen toistaiseksi... :-[
Eikai ketään kanille paikkaansa anna . ;)
-
Se eläinaktivisti on käynyt yli sadalla tilalla suomen yli 2000 yksimahaistilasta. Jokainen alalla työskentelevä ymmärtää että kohteet on takuulla osattu valita ennakotietojen perusteella. Tai sitten aktivisti on käynyt useissa sadoissa kohteissa ja valinnut kuviinsa vain osan.
Yksimahaistiloille tehdyt kuvausiskut oli organisoitu todella hyvin. Ongelmakohteet löytyivät tehokkaasti, tiloilla ei huomattu tapahtunutta, tekijästä ei tehty mitään havaintoja, kuvat oli tehty ammattitaidolla ja ilmeisesti hyvällä välineistöllä, julkistaminen oli näkyvää ja ajankohdaltaan haavoitti sianlihan kulutusta maksimaalisesti.
Tasaisin väliajoin julkisuuteen nousee kuitenkin a-studion ulkopuoleltakin eläinrääkkäystapauksia jotka ovat usein tapahtuneet nauta- ja hevostiloilla. Eläinaktivisti ei ole kuitenkaan käynyt yhdelläkään suomen 5000 nautatilasta, eikä yhdelläkään 15000 maitotilasta.
Kuvausiskujen suunitelmallisuus, tehokkuus mutta rajoittuminen julkisuudessakin olleista eläinsuojeluongelmista huolimatta nautatilojen ulkopuolelle on herättänyt kysymyksiä.
Eläinten oikeuksista huolestunut helsinkiläisnainen on sittemmin astunut julkisuuteen sanoen olevansa siipikarja- ja sikatiloille suunnatun iskuoperaation suunnittelija ja myöskin iskusarjan toteuttaja. Valtuuskuntakin on kokouksensa jälkeen ennustanut iskuja myös nautakarjatiloille. Tiloilta kerrotaan jo etukäteen tiedustellun hälytyslaitteiden olemassaoloa. Epämääräistä liikehdintää on jo kerrottu havaitun navetoissa ja navetoiden ympärillä lähinnä jossakin päin suomea.
Lieneekö kuitenkaan se sama helsinkiläisnainen sekoittamassa kevätjuhlien kahvikermasesonkia, joka kinkkusesonkiinkin iski? Sikaiskuihin verrattuna kuitenkin melko poikkeavalla strategialla etenee eläinoikeustaistelu nautarintamalla.
-
Hesarin yleisönosastossa joku naikkonen kauhisteli lehdessä ollutta juttua citykanin pyytämisestä ja valmistamisesta ruuaksi. Oli nyljentä selostettu liian yksityiskohtaisesti. Jutussa edes kerrottu miten se kani tapettiin. Naikkosen mielestä siinä syötiin jonkun lemmikkikani. Eiköhän ne citykanit ole jo n-polvessa siitä lemmikistä. Lapsena söin paljon kaninlihaa, oli halpaa kun itse kasvatettiin. Kivan näköisiä muistaakseni kolmea eriä väriä. Piekkarilla teurastettiin ja pataan, nam.
Niin tuo nainen oli sitä mieltä että kissat tekee enemmän vahinkoa lintuja syödessään kuin citykanit. En tiedä kanien vahingoista mutta jänikset saavat jo tarpeeksi tuhoa aikaan ja ne ei sentään pysty kaivautumaan. Mikä ihmisiin on mennyt kun höpsöttelevät kaneista ja mummoista?
Ne on irtaantuneet todelisesta elämästä kanithan on riesa ja paisuu kokoajan hesan aluella kohta ne syö varmaan ne hesalaiset kaikki kun lisääntyvät nii kovalla vauhilla.
-
Hesarin yleisönosastossa joku naikkonen kauhisteli lehdessä ollutta juttua citykanin pyytämisestä ja valmistamisesta ruuaksi. Oli nyljentä selostettu liian yksityiskohtaisesti. Jutussa edes kerrottu miten se kani tapettiin. Naikkosen mielestä siinä syötiin jonkun lemmikkikani. Eiköhän ne citykanit ole jo n-polvessa siitä lemmikistä. Lapsena söin paljon kaninlihaa, oli halpaa kun itse kasvatettiin. Kivan näköisiä muistaakseni kolmea eriä väriä. Piekkarilla teurastettiin ja pataan, nam.
Niin tuo nainen oli sitä mieltä että kissat tekee enemmän vahinkoa lintuja syödessään kuin citykanit. En tiedä kanien vahingoista mutta jänikset saavat jo tarpeeksi tuhoa aikaan ja ne ei sentään pysty kaivautumaan. Mikä ihmisiin on mennyt kun höpsöttelevät kaneista ja mummoista?
Ne on irtaantuneet todelisesta elämästä kanithan on riesa ja paisuu kokoajan hesan aluella kohta ne syö varmaan ne hesalaiset kaikki kun lisääntyvät nii kovalla vauhilla.
Istukkakaa Ilveksi, kyllä ne kanit häipyy ...
-
Turkisten kauppa käy niin hyvin, että ala aikoo laajentaa tuotantoa. Tyhjät sikalat tai broilerihallit sopisivat minkkikasvattamoiksi. Suomen kannattavimpiin elinkeinoihin kuuluva turkisala etsii laajennuskohteita Etelä- ja Itä-Suomen tyhjistä eläinhalleista. Nyt turkistuotanto on keskittynyt vahvasti Pohjanmaalle. Ala elää kovaa nousukautta, sillä turkishuutokaupoissa nahkojen hinta nousi viime vuonna roimasti.
- Turkistuottajat on pystynyt kehittämään vientituotteita ja laatua niin, että suomalaiset turkikset ovat haluttua tavaraa maailmalla. Tuotantoa voidaan kasvattaa, sillä vienti vetää, Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liiton toiminnanjohtaja Michael Hornborg sanoo.
+
Tuttu nimi... ja taas tulee kenkää... kun tarhaus kielletään 8)
-
Turkisten kauppa käy niin hyvin, että ala aikoo laajentaa tuotantoa. Tyhjät sikalat tai broilerihallit sopisivat minkkikasvattamoiksi. Suomen kannattavimpiin elinkeinoihin kuuluva turkisala etsii laajennuskohteita Etelä- ja Itä-Suomen tyhjistä eläinhalleista. Nyt turkistuotanto on keskittynyt vahvasti Pohjanmaalle. Ala elää kovaa nousukautta, sillä turkishuutokaupoissa nahkojen hinta nousi viime vuonna roimasti.
- Turkistuottajat on pystynyt kehittämään vientituotteita ja laatua niin, että suomalaiset turkikset ovat haluttua tavaraa maailmalla. Tuotantoa voidaan kasvattaa, sillä vienti vetää, Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liiton toiminnanjohtaja Michael Hornborg sanoo.
+
Tuttu nimi... ja taas tulee kenkää... kun tarhaus kielletään 8)
Niinistökös se turkistarhauksen, Jenni-kettutytön määräyksestä lopettaa. :o
No, ei Ville ainakaan, kun hallitustaipaleen alkupuolella hänet laitettiin sanomaan, että turkistuotanto on ihan jees...lobbausvoima kanssanne...hajautettu energiantuotanto sitten kyllä joutaa pissiä kumoon...
-
Turkisten kauppa käy niin hyvin, että ala aikoo laajentaa tuotantoa. Tyhjät sikalat tai broilerihallit sopisivat minkkikasvattamoiksi. Suomen kannattavimpiin elinkeinoihin kuuluva turkisala etsii laajennuskohteita Etelä- ja Itä-Suomen tyhjistä eläinhalleista. Nyt turkistuotanto on keskittynyt vahvasti Pohjanmaalle. Ala elää kovaa nousukautta, sillä turkishuutokaupoissa nahkojen hinta nousi viime vuonna roimasti.
- Turkistuottajat on pystynyt kehittämään vientituotteita ja laatua niin, että suomalaiset turkikset ovat haluttua tavaraa maailmalla. Tuotantoa voidaan kasvattaa, sillä vienti vetää, Suomen Turkiseläinten Kasvattajain Liiton toiminnanjohtaja Michael Hornborg sanoo.
+
Tuttu nimi... ja taas tulee kenkää... kun tarhaus kielletään 8)
Jep, pukkaahan meille uutta hommaa esim. museoduunia. *****, tässä enää minkkejä jouda...
-
--miksi ne kyttää tällaisissa maissa,missä hoito on kuitenkin ihan valvottua.Menisivät esim.Kiinaan,siellä ei ole eläimillä mitään oikeuksia.Markkinoilla tms.myyntipaikoilla näkee jaloista sidottuja surkeita eläimiä,jotka odottaa ostajaa.Kilpikonnat,käärmeet ja ravut yms on sullottu pieniin astioihin ja häkkeihin,ne kurottelee kaulaansa ja odottelevat vapautusta,joka alkaa siten,että eläin teurastetaan raaasti ostajan silmien edessä.Vaikka olen mielestäni kovahermoinen,meinas päästä poru.Se eläinten valitus ja haju meinas jo saada pyörtymään.
Kyllä Suomessa eläinten kohtelu on hyvää,rääkkäystä on todella vähän.
Just tuolla Pekan fb-sivulla äijä julisti että turkistalous kiinaan niin asia on hoidettu. Että helvetti pitää olla jauhopää porukkaa.