Agronet

Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: simmo 48 - 26.11.09 - klo:15:00

Otsikko: Kinkkukysely
Kirjoitti: simmo 48 - 26.11.09 - klo:15:00
..taas näin joulun alla.Mitenpä laitatte kinkkunne ja mistä ostatte?Veeti ostaa kotimaista,mutta valehtelee meille ostavansa tanskalaista. 8)
Minä ostan atrian luuttoman ja paistan se miedossa uunin lämmössä.
Otsikko: Vs: Kinkkukysely
Kirjoitti: sorkkahessu - 26.11.09 - klo:15:10
..taas näin joulun alla.Mitenpä laitatte kinkkunne ja mistä ostatte?Veeti ostaa kotimaista,mutta valehtelee meille ostavansa tanskalaista. 8)
Minä ostan atrian luuttoman ja paistan se miedossa uunin lämmössä.
Kuolleena mieluummin , hiton hankala pysymään uunissa jos henkeä jäljellä .

Kotimaista , tottakai  8)
Otsikko: Vastaus...
Kirjoitti: Aulis Anttila - 26.11.09 - klo:17:27
..taas näin joulun alla.Mitenpä laitatte kinkkunne ja mistä ostatte?Veeti ostaa kotimaista,mutta valehtelee meille ostavansa tanskalaista. 8)
Minä ostan atrian luuttoman ja paistan se miedossa uunin lämmössä.

Reinin Lihasta Hagiksen hallista pakastamattoman ostan... ja semmoset 12-14 tuntia uunissa... n. 105 astetta lämpöä  :) :) :) :)
+
http://www.reininliha.fi/tuotteet_3.html
Otsikko: Vs: Kinkkukysely
Kirjoitti: JoHaRa - 26.11.09 - klo:17:40
Meille tulee kotimainen. En kyllä meinaa jutella sen kanssa.
Otsikko: Vs: Kinkkukysely
Kirjoitti: Sepedeus - 26.11.09 - klo:17:59
..taas näin joulun alla.Mitenpä laitatte kinkkunne ja mistä ostatte?Veeti ostaa kotimaista,mutta valehtelee meille ostavansa tanskalaista. 8)
Minä ostan atrian luuttoman ja paistan se miedossa uunin lämmössä.

 Tokko siellä muuta edes saakaan. ;D
Otsikko: Vs: Vastaus...
Kirjoitti: Jätkä - 26.11.09 - klo:17:59
..taas näin joulun alla.Mitenpä laitatte kinkkunne ja mistä ostatte?Veeti ostaa kotimaista,mutta valehtelee meille ostavansa tanskalaista. 8)
Minä ostan atrian luuttoman ja paistan se miedossa uunin lämmössä.

Reinin Lihasta Hagiksen hallista pakastamattoman ostan... ja semmoset 12-14 tuntia uunissa... n. 105 astetta lämpöä  :) :) :) :)
+
http://www.reininliha.fi/tuotteet_3.html

Eikös tuo ala jo vähän kuivamaan? Itse olen ensiksi jääkaappi kylmän kinkun "lämmittänyt" keittiössä huoneen lämpöiseksi noin vuorokaudessa jasen jälkeen paistanut alle sadassa asteessa kunnes paistomittari on sammuttanut uunin noin 80 asteessa, kulunutta aikaa en tiedä mutta aamulla kun herää niin kinkku on jo alkanut jäähtymään uunissa ja on leikattavissa. Ja maistuu hyvin Auran tulisen sinapin kera leivän päällä. Kinkku on kotimaista riippuen siitä missä joulun viettää.
Otsikko: Vs: Kinkkukysely
Kirjoitti: pajapoju - 26.11.09 - klo:18:03
 Elävänä, kotimaista ja juttelua ennen nauttimista.
Otsikko: Kuiva...
Kirjoitti: Aulis Anttila - 26.11.09 - klo:18:18
..taas näin joulun alla.Mitenpä laitatte kinkkunne ja mistä ostatte?Veeti ostaa kotimaista,mutta valehtelee meille ostavansa tanskalaista. 8)
Minä ostan atrian luuttoman ja paistan se miedossa uunin lämmössä.

Reinin Lihasta Hagiksen hallista pakastamattoman ostan... ja semmoset 12-14 tuntia uunissa... n. 105 astetta lämpöä  :) :) :) :)
+
http://www.reininliha.fi/tuotteet_3.html
Eikös tuo ala jo vähän kuivamaan?

Ei, ei vähääkään

Itse olen ensiksi jääkaappi kylmän kinkun "lämmittänyt" keittiössä huoneen lämpöiseksi noin vuorokaudessa jasen jälkeen paistanut alle sadassa asteessa kunnes paistomittari on sammuttanut uunin noin 80 asteessa, kulunutta aikaa en tiedä mutta aamulla kun herää niin kinkku on jo alkanut jäähtymään uunissa ja on leikattavissa. Ja maistuu hyvin Auran tulisen sinapin kera leivän päällä. Kinkku on kotimaista riippuen siitä missä joulun viettää.

Meillä ootellaan ns. kieli pitkänä koko yö sen valmistumista... ekat siivut leikataan lämpimästä kinkusta... ja otetaan punkkua... jos sitä on vielä jälellä  ::) ::) ::) ::)
Otsikko: Käsitevirhe...
Kirjoitti: Aulis Anttila - 26.11.09 - klo:18:20
Elävänä, kotimaista ja juttelua ennen nauttimista.

Ny oli kyl kyse syämisestä, ei panemisesta  :P :P   ::)   ;D ;D
Otsikko: Vs: Kinkkukysely
Kirjoitti: Pigman - 26.11.09 - klo:18:47
minä ostan Portin tai HK:n juhlakinkun potkalla.
Otsikko: Vs: Kinkkukysely
Kirjoitti: sorkkahessu - 26.11.09 - klo:18:59
minä ostan Portin tai HK:n juhlakinkun potkalla.
Maustatko votkalla .
Otsikko: Vs: Kinkkukysely
Kirjoitti: Vilja-Antti - 26.11.09 - klo:19:40
Kotimaista kyllä, mutta jyrkkä ei osuustoimintakinkulle.

Onneksi on vielä vaihtoehtoja.
Otsikko: Vs: Kinkkukysely
Kirjoitti: Oksa - 26.11.09 - klo:20:48
kylläpä tollasestakin asiasta pitää tehdä niin mahdotonta että!!!!!    tietty kotimainen kinkkurulla ja hyvällä hoidolla kiviuunissa paistaen , slurps,   eeen kuolaa!, ja naattien nautittava!
Otsikko: Vs: Kinkkukysely
Kirjoitti: Pigman - 26.11.09 - klo:20:51
minä ostan Portin tai HK:n juhlakinkun potkalla.
Maustatko votkalla .
Tarvittaessa
Otsikko: Vs: Kinkkukysely
Kirjoitti: Pigman - 26.11.09 - klo:20:54
Kotimaista kyllä, mutta jyrkkä ei osuustoimintakinkulle.

Onneksi on vielä vaihtoehtoja.
Onko tolle asialle joku perustekin, muuten Portin kinkku on ainoa osuustoiminnallinen muut ovat osakeyhtiöitä.
Otsikko: Vs: Kinkkukysely
Kirjoitti: Vilja-Antti - 26.11.09 - klo:20:58
Kotimaista kyllä, mutta jyrkkä ei osuustoimintakinkulle.

Onneksi on vielä vaihtoehtoja.
Onko tolle asialle joku perustekin, muuten Portin kinkku on ainoa osuustoiminnallinen muut ovat osakeyhtiöitä.

Ihan minkä tahansa muun firman, kuin Atrian,HK:n tai Portin kinkku, Osuustoiminnalliset,  ja osuuskuntien omistuksessa olevat firmat (HK,ja Atria) ovat tuottajien pahimpia silmään kusijoita.