Agronet
Keskusteluaiheet => Vapaa sana => Aiheen aloitti: Sepedeus - 12.08.09 - klo:16:29
-
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200803317457417_ul.shtml
Olen pitkään tiennyt ,että osuustoiminta aiheuttaa pelkkää vahinkoa ;D
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Eikö Atria pekonissakaan? ;D
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<
Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Eikö Atria pekonissakaan? ;D
Siinä saattaa 20% olla muuten pumpattu täyteen kaikenlaista mömmöä...
-
Joo,mut Poronpurija ja MTK haluaa lisätä sianlihantuotantoa, kun ajattelu on täysin tuottajalähtöistä, pitää olla oikeus tuottaa veronmaksajan kustantamana niin paljon kuin kyetään, ja kansalle sitten syötetään liha vaikka pakolla....että saadaan tuottaa.
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<
Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.
Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<
Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.
Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.
Ei varmaankaan pelkkä liha sinänsä ole epäterveellistä, mutta kaikki ne erilaiset lisäaineet ja erilaiset keinotekoiset käsittelyt ja niiden moninaiset ja varmasti usein vielä tuntemattomat yhteisvaikutukset voivat tehdä lihaJALOSTEISTA epäterveellisiä.
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<
Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.
Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.
Mitäs ne sitten söivät kun lihaa ei ollut saatavilla??
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<
Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.
Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.
Mitäs ne sitten söivät kun lihaa ei ollut saatavilla??
Juureksia, hedelmiä ja marjoja ehkä myös kalaa ja äyriäisiä, viljankäyttö opittiin vasta pronssikaudella, joissakin kulttuureissa paljon myöhemmin.
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<
Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.
Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.
Mitäs ne sitten söivät kun lihaa ei ollut saatavilla??
Juureksia, hedelmiä ja marjoja ehkä myös kalaa ja äyriäisiä, viljankäyttö opittiin vasta pronssikaudella, joissakin kulttuureissa paljon myöhemmin.
Olis saanut jäädä oppimatta http://www.rasalas.fi/kirja.php?id=73 ;D ;D
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<
Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.
Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.
Kysymyshän on nyt siitä,että osuustoiminta pilaa hyvät lihat lisäämällä kaikennäköisiä mömmöjä sekaan. Näin säilyy lisätili. Pahinta huiputusta on nää minuuttipihvit ja ohutleikkeet. Ovat päällepäin kuin naturel, mutta todellisuudessa 15% lisä-aineita. ;D
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<
Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.
Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.
Kysymyshän on nyt siitä,että osuustoiminta pilaa hyvät lihat lisäämällä kaikennäköisiä mömmöjä sekaan. Näin säilyy lisätili. Pahinta huiputusta on nää minuuttipihvit ja ohutleikkeet. Ovat päällepäin kuin naturel, mutta todellisuudessa 15% lisä-aineita. ;D
Niin mutta ne ovatkin tarkoitettu niille jotka eivät osaa laittaa ruokaa...
-
Väärä hälytys... eihän suomalaisissa makkaroissa ole lihaa! >:(
Ei ookkaa lihaa mutta ne litkut, savustus tehdään teurasjätettä jossain litkussa liottamalla.
>>Syöpäriskiä lisäävät nimenomaan lihajalosteet, jotka on valmistettu palvaamalla, savustamalla, suolaamalla tai lisäämällä säilöntäaineita - kuten kinkut, pekoni, salami, hot dogit ja jalostetut makkarat.<<
Vähiin jää makkaransyönnit juhannuksena puolipakolla meni yksi chilimakkara.
Ei lihasta ole ihmiselle ongelmaa, ihminen on syönyt lihaa yli satatuhatta vuotta, viljaa on vasta syöty noin 5000 vuotta, kyllä evoluution mukainen sopeutuminen on nimenomaan lihaan pitemmällä.
Kysymyshän on nyt siitä,että osuustoiminta pilaa hyvät lihat lisäämällä kaikennäköisiä mömmöjä sekaan. Näin säilyy lisätili. Pahinta huiputusta on nää minuuttipihvit ja ohutleikkeet. Ovat päällepäin kuin naturel, mutta todellisuudessa 15% lisä-aineita. ;D
Niin mutta ne ovatkin tarkoitettu niille jotka eivät osaa laittaa ruokaa...
Harmi että 95% suomalaasista on menettänyt ruuanlaittotaidon. ;D
-
Nuori äiti tuskaili neuvolassa lasten purkkiruokien kalleutta ja kysyi neuvolan tätiltä "mitä ruokaa voisi laittaa pienokaiselle?" Täti ehdotti, että keitä puuroa. Äiti hetken mietti ja sanoi "pitäisi olla kattila" ;D :'(
-
Nuori äiti tuskaili neuvolassa lasten purkkiruokien kalleutta ja kysyi neuvolan tätiltä "mitä ruokaa voisi laittaa pienokaiselle?" Täti ehdotti, että keitä puuroa. Äiti hetken mietti ja sanoi "pitäisi olla kattila" ;D :'(
-jos olis kattila niin pitäis ensin osata keittää vettä...puuroon pitkä matka ;)
-
Nuori äiti tuskaili neuvolassa lasten purkkiruokien kalleutta ja kysyi neuvolan tätiltä "mitä ruokaa voisi laittaa pienokaiselle?" Täti ehdotti, että keitä puuroa. Äiti hetken mietti ja sanoi "pitäisi olla kattila" ;D :'(
Euro on hyvä konsultti, kattila tienaa aika äkkiä itsensä takaisin ....