Kyllä on Rovaniemellä muutkin asiat aivan sekasin. Poroja ja porsaitaki samassa lössissä odottamassa viimeistä tuomiota jne. Jääpi kyllä lapin lihan tuotteet hyllyyn.
http://yle.fi/alueet/lappi/2010/08/lapin_lihan_johtoa_syytetaan_porojen_raakkaamisesta_1914604.html
Näin käy, kun teurastustoiminta ulkoistetaan Puolalaisille ja Tsekeille, tosin näinhän ne toimii muutkin pienteurastamot nykyään, Puolalaiset/Tsekkiläiset aliurakontifirmat hoitavat teurastukset kappalehinnoilla ja tuovat henkilökunnan omista maistaan, sinne menee niin palkat kuin verotkin ...
on se elintarvike teollisuuden työnteko ollutkin kilpailun puutteessa
Joo ja niillä on niin järjetön työtahti, että suomalainen väsyy jo sitä katseella seuratessa ?
Eli halpaa ja hyvää työvoimaa? Olikos tämä porojen kuoleminen johdon vai työntekijöiden vika, en oo viitsinyt lukea tuota juttua.
No homma taisi mennä niin, että porukalle oli so***** kappalehinta nylkyhommassa, kun nylkykone meni rikki ( en kyllä tiedä mikä se kone oikein oli ), niin homma meni käsihommiksi, jolloin porukka siirtyi seuraavalle työmaalle
?
Niillä on sellainen aikataulu, jonka mukaan ne noitä teurastamoja kiertävät, eli päivä oli so*****na milloin ne tulevat seuraavalle työmaalle eikä sitä voinu siirtää, ei ne jääneet käsin äpertämään ilmeisesti, kun hommat joista saa kunnon liksan oli jo muualle so*****na.
Mitä tota juttua luin ja mitä olen huhuja kuullut, niin tämmöseen tulokseen olen tullut
?