Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe naatimee naurista  (Luettu 1288 kertaa)

Aatami Särkisalami

  • Vieras
naatimee naurista
   NAURIIN VILJELYÄ TAAS VAIHTEEKSI MIETIN..siemenet tosin on hukasa mutta saanen tyytyä  paikalliseen lidellin hyllyyn sossa oli majrov nimistä lajiketta  punajuurta ja mansikaa niinikää   kavatamme...jatutkimme kotikylän coronapeli stattusta..toka ruiskr jo on saatu ja nuhaa on pari kolme viikkoa jonka jälkeen vanhalle Tuusulan Hankkijan koetilalle päin sekä Harjooittelemaan hartaasti Hartolaan..tieto taito sekä taide on esillä  oulun valkosipuli festi vaalien ja quusrokin tuntumassa..lentäen kai se on viisainta liikkua  ei tartte laivoilla kaatuilla oksennuksiin tai muihin ,,,amatööri mäisiin poraamismatkailijoihin..tasku nauris taisi olla aikoinaan vitjasssa troikkuva aika rauta.. olisi kai se aamukaffeen aikakin jo kun kelloa alkaa olla05:17.. 

,
,,
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n mukaan Suomessa on todettu tänään yhteensä 125 uutta koronavirustartuntaa.

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueelle on kirjattu yhteensä kolme tartuntaa, joista kaksi sijoittuu Ouluun ja yksi Raaheen.

Lapin, Länsi-Pohjan ja Kainuun sairaanhoitopiirin alueelta ei ole kirjattu uusia tartuntoja.

Koronaviruksen aiheuttaman taudin vuoksi on Suomessa on nyt sairaalahoidossa yhteensä 35 ihmistä. Heistä kuusi on tehohoidossa.

Suomessa on tähän menneessä todettu yhteensä noin noin 95 000 koronavirustartuntaa epidemian alusta alkaen.


Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65696
Vs: naatimee naurista
on varmasti kiva olla kaveri nuille ryssälässä kävijöille.   kuka niistäkin levittää sitä ihan tietämättä..   kun yksi saa jopa 60 levitettyä moista kivaa!     urheilun seuraaminenhan on oikein kannatettavaa,   vaikka henki menis.

       itellä pikkasen masentavampi jussi,  kun serkku käväs ohimennessään pihassa ja kertoi että poika oli kuollu jo talvella ja hautaus oli vasta ollut kun oli niiiiin paljon tuhkattavia.      ite oli teholla kalmon aikaan jonottamassa.   mut nyt vajaatehosena pääsi karkuun...                               jotenkin alkaa tuntua;  pitäisköhän sittenkii ottaa piikki...?