• Tavallinen aihe

Aihe Trumpin maailman vastakohta.  (Luettu 332 kertaa)

Moottoripolkupyörä Man

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1763
Trumpin maailman vastakohta.
Tässä on paljon yhtäläisyyksiä siihen maailmaan, mitä Trumpin vihaajat asuttavat.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/metsa/artikkeli-1.1284796

Greenpiissi inventoi lahopuuta yksityisomistuksessa olevasta metsästä ja kertoi kuinka asia on. Paikallisten toimijoiden mielestä lahopuuta ei ole niin paljoa, kuin riinpiissi laski. Kukaan ei uskalla ostaa nyt puuta, kun griinpiissi näin laski. Kun toiset ovat laskeneet lahopuun määrää, sillä ei ole mitään merkitystä. Vaikka vastakkaisten mielipiteiden painoarvolla ei ole mitään merkitystä, koska kaikilla on intressinsä.

Metsänomistajat haluaisivat myydä puuta ja greenpiissi taas suojella kaikki metsät. Onko se sitten laillista vähätellä tai liioitella lahopuun määrää? Kuka tietää. Mutta metsäyhtiöt kuuntelevat vain yhtä osapuolta. Tässä on samanlaisia kaikuja, kuin joidenkin poliittisten puolueiden ajatusmaailmassa. Toiset puolueet ovat oikeassa ja ne toiset ovat natseja.

Nevostoliitossa oli kansalaisilla sananvapaus ja tasa-arvo. Kuitenkin kansalaiset olivat kaikesta samaa mieltä ja yllättävän vähän eripuraa mahtui tuohon suureen valtioon. On aivan turhaa huolestua asioista, joita ei kuitenkaan koskaan tule tapahtumaan.

Pelko on hieno asia. Ei kukaan kiellä hakkaamasta puita tuolta yhteismetsästä, mutta jostain syystä se tuntuu arveluttavalta. Demokratiaksi maalattu diktatuuri on huono juttu maailmassa. Siihen alkaa pikkuhiljaa ihmiset heräämään ja nousemaan sitä vastaan.

Ja ne metsät. Monimuotoisuuden vuoksi olisi hyvä olla sitä lahoa metsässä, jotta esim. tuholaispaine säilyisi tasapainossa. Nyt kukaan ei uskalla jättää lahoa metsään, kun joku piissi tulee ja suojelee sen.
Ernst Vettori, haluatko ostaa vokaalin.