Nyt kyse lienee siitä, jotta ei syödä ulkona/työpaikoilla, vaan kotona.
Nakki, makkara, jauheliha. Ruoan arvokkaampien osien kysyntä todennäköisesti vähentynyt.
Ei voida maksaa mersun osien hintaa, jos ladaa tehdään.
just hain sisäfilepötkylän pääsiäiseksi 36€/kg, kotimainen, ulkomaalainen olisi ollut kympin halvempi.
Kun ravintolat ja monet työpaikkaruokalat ovat kiinni, kulutus menee juuri nakki, makkara, jauheliha -linjalle. Makaroonilaatikkoa tehdään kotona. Myös seuraavina kuukausina ravintolasyöminen vähenee, vaikka kuppilat aukeaisivat, jos työttömyys vaan jatkuu. Hurstin ruokakasseihin ei sisäfilettä pakata.
Toisaalta on vastuutonta rahastaa ja pitää mekkalaa, kun maatalous on melkein ainoa ala, jolla oikeasti ei ole tapahtumassa mitään negatiivista. Kausityövoima lienee merkittävin haitta? Jos Ruotsista kysellään lihaa, niin joku voisi nähdä siinä jopa mahdollisuuden, ei pelkästään uhkaa?