Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Toimittajan ammatti psykopaatin suosiossa  (Luettu 1112 kertaa)

Syyllinen

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8128
  • Never Trust a Hippy
Brittiläinen psykologi ja kirjailija Kevin Dutton on tutkinut psykopaatteja ja laatinut listan psykopaattien suosikkiammateista.

"Tässä on listattu Business Insiderissa käänteisessä järjestyksessä 10 uravalintaa, joita psykopaatit suosivat.

10. Virkamies

Virkamies on Duttonin mukaan kymmenenneksi suosituin uravalinta psykopaateilta. Psykopaatteja pidetään hyvinä kriisinhallinnassa, he ovat älykkäitä ja loogisesti ajattelevia.

9. Keittiömestari

Psykopaatit menestyvät kaaoksen keskellä, kun muut epäonnistuvat. Tämä voi olla yksi syy, miksi he pärjäävät niin hyvin hektisessä keittiössä.

8. Pappi

Psykopaatit voivat hakeutua erilaisissa uskonnollisissa organisaatioissa tehtäviin papistossa, koska se saattaa esimerkiksi avata heille pääsyn arkaluonteisiin tietoihin.

7. Poliisi

Yksi psykopaattien piirre on, että he ovat hyvin kylmäpäisiä stressitilanteissa.

6. Journalisti

Duttonin mukaan psykopaattien piirteitä ovat charmi, läsnäolevuus ja häikäilemättömyys, jotka ovat Duttonin mukaan eduksi tiedonhankinnassa.

5. Kirurgi

Brittitutkimuksen mukaan stressinvastustuskyky on lääkäreiden oleellinen luonteenpiirre. Kirurgien täytyy tehdä nopeita ja vaikeita päätöksiä päivittäin.

4. Myyntihenkilö

Psykopaattinen henkilö, joka työskentelee myynnissä, on todennäköisesti häpeämättömän itsekäs, varastaa toisten asiakkaita eikä kykene tiimityöskentelyyn.

3. Mediapersoona televisiossa tai radiossa

Jotkut psykopaatit osoittavat narsismia, joka on hyödyllistä, kun on julkisuuden keskipisteessä. He osaavat olla myös tyyniä kohdatessaan paineita.

2. Juristi

Juristi Ruth Lee Johnson sanoo, että vaikka psykopaattiset piirteet, kuten itsevarmuus, kovasydämisyys ja petollinen charmi, voivat olla käteviä juristille, on liian yksinkertaistettua sanoa, että ne riittävät.

1. Toimitusjohtaja

Psykopaateilla on sietokykyä kaaokseen. He pysyvät kylmäpäisinä stressin alla. Joskus he luovat kaaosta muille, koska se saa heidät näyttämään hyvältä, kun muut kamppailevat. Jotkut psykopaatit voivat käyttää tätä metodia kiivetessään urallaan huipulle asti. Kaikki eivät välttämättä ole manipuloivia, ja he voivat päästä huipulle omilla kyvyillään."https://www.iltalehti.fi/tyoelama/a/21311fca-624c-4c7e-ad0f-983a0847cc9d
Villi länsi,
Ronald ja Nancy,
Jippi-ai-jippi-oi

-SS-

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 20167
  • Rauta ei valita eikä voima kuvia palvele - Ford
Vs: Toimittajan ammatti psykopaatin suosiossa
Siinä suhteessa ongelmallinen lista, kun listan tekijä itse on vahva nro 3.

-SS-