Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Nam  (Luettu 4692 kertaa)

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10560
  • Expertus dico....
Vs: Nam
Kovin on kuivaa tuo hirvi pitemmän päälle, rasvasempaa Ruutolhvia kyllä kaipaa joukkoon. Etenkin, kun makkaraksi tms. jalostaa nuo huonommat hirvenosat.  :P

Jos lihasäilykettä hirvestä tekee niin 10 % possua kannattaa laittaa joukkoon.

Heino Leino

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9258
  • Joka kalalle haesoo, se akkasa elättää...
Vs: Nam
oliko ruutolhvi possu, se on kyllä välillä hyvvää


sehä se meitin mennäkesän kesäpossu, se ruutolhvi, ampuo lossatin sitä syssyllä ohtaan ja nakkasin pakkaseen. Vinkikisi sijan kotitarveteurastajille, kaasutoholla lähtee karvat palajo kätevämmin ku kalttaamalla ;D
Elämä on parasta kometiijjaa

jopihopi

  • Vieras
Vs: Nam
oliko ruutolhvi possu, se on kyllä välillä hyvvää


sehä se meitin mennäkesän kesäpossu, se ruutolhvi, ampuo lossatin sitä syssyllä ohtaan ja nakkasin pakkaseen. Vinkikisi sijan kotitarveteurastajille, kaasutoholla lähtee karvat palajo kätevämmin ku kalttaamalla ;D
moskalla luuhun, kärcherilla ja kosaanilla puhtaaksi

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Nam
Omena suussa ammuttu  tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa  kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.

Luomujussi

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10560
  • Expertus dico....
Vs: Nam
Omena suussa ammuttu  tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa  kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.

Ja ruokaryypyksi homeviinaa päälle...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1660845

landehande

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5390
  • verkuilla tulevaisuuteen
Vs: Nam
Omena suussa ammuttu  tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa  kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.

Ja ruokaryypyksi homeviinaa päälle...

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1660845

           Se on ton viinan kanssa eri asia. Sitä ei harva ehdikkään riiputtaa.

cappi

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 313
Vs: Nam
Omena suussa ammuttu  tappisonnipeura kun riiputetaan niin, että haiskahtaa neljättä päivää ja parempi jos vielä homekasvustoa  kertyy lihan päälle, niin on sitten maukasta syötävää. Hiukan kun ruskistaa öljysessä voissa rautapannulla niin on valmista imeskeltäväksi. Nam.

Ja ruokaryypyksi homeviinaa päälle...

Taitaa ola tehty niistä tj kahuohrista
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1660845

hiluhi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1739
  • Murheellinen vilkuttaja
Vs: Nam
Kumpaa viinaa viherpiipertäjä joisi:

1. Homeenmaku synteettinen ja viinanmaku luonnollinen

2. Homeenmaku luonnollinen ja viinanmaku synteettinen

?