Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Meijerit  (Luettu 7390 kertaa)

Ärrpää

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7328
Vs: Meijerit
  Mu täytyy sanoa että Lidlin tultua saksalaisine makkaroineen on kotimaisetkin reseptit muutuneet maukkaammisiksi. ja lihaisemmiksi, jos nyt siannahkaa voi lihaksi kutsua..

  Näin se on nähtävä. Lidllin tulo Suomeen oli kuluttajalle hyäksi. Loppu se punaruskean kuran syöttäminen.

mitä mahtoi tuo olla?    ja kuka pakotti?

Kuis nuori pojankloppi se oksa oikein on? Kun ei muista aikaa, kun kaupoista sai vain kotimaisia tuotteita? Ja kalliilla... Laatu sitten oli joskus mitä oli, mutta pakko oli ostaa, kun jotain oli syötävä. Onneksi nyt on tilanne toinen.

Meillä ainakin ammuttiin hirvi, jos kulki liian lähellä pihoo ja jos ei kulkenut niin heitettiin verkot järveen että sai kalaa. Harvoin oli mitään kaupasta ostettua makkaraa, (jota varmaan nyt tarkoitat.)  Kyllä savumuikku leivän päällä oli parasta. Kiusalla tehtiin joskus pentuna, kun junalla mentiin isolle kirkolle, niin syötiin savumuikku voileipiä. Näki miten ns. paremmat ihmiset kuolaa pyyhkivät suupielistään, kun tuoksu levisi pitkin vaunua.

Tuo on ollut varmaan vielä ihan normaalia 80-luvullakin jossain perämetsässä, tynnyrissä kasvaneiden luolamiesten jälkeläisillä.

Kyläkauppaa ei ollu ja kauppa-auto ei kulkenut kun ei ollut kelvollista tietä ku hevoselle.

🤣


Btw, muikku on kamalaa paskaa, onneks moinen shaiba on vähemmissä määrin ruokakaupassa tyrkyllä.
Jokainen sittisontiainen on varmaan sitä mieltä, että se sontakasa, jonka päällä hän on, on paras ja muut sontakasat ovat ihan paskoja.

 Muikku on tuore-elintarvike, yli 50km päähän pyyntipaikasta turha viiä...
Ihan perus...nykyäänhän naiset osaa tehdä sisällään uusia ihmisiä...

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Meijerit
  Mu täytyy sanoa että Lidlin tultua saksalaisine makkaroineen on kotimaisetkin reseptit muutuneet maukkaammisiksi. ja lihaisemmiksi, jos nyt siannahkaa voi lihaksi kutsua..

  Näin se on nähtävä. Lidllin tulo Suomeen oli kuluttajalle hyäksi. Loppu se punaruskean kuran syöttäminen.

mitä mahtoi tuo olla?    ja kuka pakotti?

Kuis nuori pojankloppi se oksa oikein on? Kun ei muista aikaa, kun kaupoista sai vain kotimaisia tuotteita? Ja kalliilla... Laatu sitten oli joskus mitä oli, mutta pakko oli ostaa, kun jotain oli syötävä. Onneksi nyt on tilanne toinen.

Meillä ainakin ammuttiin hirvi, jos kulki liian lähellä pihoo ja jos ei kulkenut niin heitettiin verkot järveen että sai kalaa. Harvoin oli mitään kaupasta ostettua makkaraa, (jota varmaan nyt tarkoitat.)  Kyllä savumuikku leivän päällä oli parasta. Kiusalla tehtiin joskus pentuna, kun junalla mentiin isolle kirkolle, niin syötiin savumuikku voileipiä. Näki miten ns. paremmat ihmiset kuolaa pyyhkivät suupielistään, kun tuoksu levisi pitkin vaunua.

Tuo on ollut varmaan vielä ihan normaalia 80-luvullakin jossain perämetsässä, tynnyrissä kasvaneiden luolamiesten jälkeläisillä.

Kyläkauppaa ei ollu ja kauppa-auto ei kulkenut kun ei ollut kelvollista tietä ku hevoselle.

🤣


Btw, muikku on kamalaa paskaa, onneks moinen shaiba on vähemmissä määrin ruokakaupassa tyrkyllä.
Jokainen sittisontiainen on varmaan sitä mieltä, että se sontakasa, jonka päällä hän on, on paras ja muut sontakasat ovat ihan paskoja.

 Muikku on tuore-elintarvike, yli 50km päähän pyyntipaikasta turha viiä...

  Pohoojalaase ei muikusta tiä mithän.

Ärrpää

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7328
Vs: Meijerit
  Mu täytyy sanoa että Lidlin tultua saksalaisine makkaroineen on kotimaisetkin reseptit muutuneet maukkaammisiksi. ja lihaisemmiksi, jos nyt siannahkaa voi lihaksi kutsua..

  Näin se on nähtävä. Lidllin tulo Suomeen oli kuluttajalle hyäksi. Loppu se punaruskean kuran syöttäminen.

mitä mahtoi tuo olla?    ja kuka pakotti?

Kuis nuori pojankloppi se oksa oikein on? Kun ei muista aikaa, kun kaupoista sai vain kotimaisia tuotteita? Ja kalliilla... Laatu sitten oli joskus mitä oli, mutta pakko oli ostaa, kun jotain oli syötävä. Onneksi nyt on tilanne toinen.

Meillä ainakin ammuttiin hirvi, jos kulki liian lähellä pihoo ja jos ei kulkenut niin heitettiin verkot järveen että sai kalaa. Harvoin oli mitään kaupasta ostettua makkaraa, (jota varmaan nyt tarkoitat.)  Kyllä savumuikku leivän päällä oli parasta. Kiusalla tehtiin joskus pentuna, kun junalla mentiin isolle kirkolle, niin syötiin savumuikku voileipiä. Näki miten ns. paremmat ihmiset kuolaa pyyhkivät suupielistään, kun tuoksu levisi pitkin vaunua.

Tuo on ollut varmaan vielä ihan normaalia 80-luvullakin jossain perämetsässä, tynnyrissä kasvaneiden luolamiesten jälkeläisillä.

Kyläkauppaa ei ollu ja kauppa-auto ei kulkenut kun ei ollut kelvollista tietä ku hevoselle.

🤣


Btw, muikku on kamalaa paskaa, onneks moinen shaiba on vähemmissä määrin ruokakaupassa tyrkyllä.
Jokainen sittisontiainen on varmaan sitä mieltä, että se sontakasa, jonka päällä hän on, on paras ja muut sontakasat ovat ihan paskoja.

 Muikku on tuore-elintarvike, yli 50km päähän pyyntipaikasta turha viiä...

  Pohoojalaase ei muikusta tiä mithän.

 En minäkään, ikinä en oo syönyt.
Ihan perus...nykyäänhän naiset osaa tehdä sisällään uusia ihmisiä...

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52004
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Meijerit
  Mu täytyy sanoa että Lidlin tultua saksalaisine makkaroineen on kotimaisetkin reseptit muutuneet maukkaammisiksi. ja lihaisemmiksi, jos nyt siannahkaa voi lihaksi kutsua..

  Näin se on nähtävä. Lidllin tulo Suomeen oli kuluttajalle hyäksi. Loppu se punaruskean kuran syöttäminen.

mitä mahtoi tuo olla?    ja kuka pakotti?

Kuis nuori pojankloppi se oksa oikein on? Kun ei muista aikaa, kun kaupoista sai vain kotimaisia tuotteita? Ja kalliilla... Laatu sitten oli joskus mitä oli, mutta pakko oli ostaa, kun jotain oli syötävä. Onneksi nyt on tilanne toinen.

Meillä ainakin ammuttiin hirvi, jos kulki liian lähellä pihoo ja jos ei kulkenut niin heitettiin verkot järveen että sai kalaa. Harvoin oli mitään kaupasta ostettua makkaraa, (jota varmaan nyt tarkoitat.)  Kyllä savumuikku leivän päällä oli parasta. Kiusalla tehtiin joskus pentuna, kun junalla mentiin isolle kirkolle, niin syötiin savumuikku voileipiä. Näki miten ns. paremmat ihmiset kuolaa pyyhkivät suupielistään, kun tuoksu levisi pitkin vaunua.

Tuo on ollut varmaan vielä ihan normaalia 80-luvullakin jossain perämetsässä, tynnyrissä kasvaneiden luolamiesten jälkeläisillä.

Kyläkauppaa ei ollu ja kauppa-auto ei kulkenut kun ei ollut kelvollista tietä ku hevoselle.

🤣


Btw, muikku on kamalaa paskaa, onneks moinen shaiba on vähemmissä määrin ruokakaupassa tyrkyllä.
Jokainen sittisontiainen on varmaan sitä mieltä, että se sontakasa, jonka päällä hän on, on paras ja muut sontakasat ovat ihan paskoja.

 Muikku on tuore-elintarvike, yli 50km päähän pyyntipaikasta turha viiä...

  Pohoojalaase ei muikusta tiä mithän.

 En minäkään, ikinä en oo syönyt.

Enkä syä. 🤣
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Meijerit
  Mu täytyy sanoa että Lidlin tultua saksalaisine makkaroineen on kotimaisetkin reseptit muutuneet maukkaammisiksi. ja lihaisemmiksi, jos nyt siannahkaa voi lihaksi kutsua..

  Näin se on nähtävä. Lidllin tulo Suomeen oli kuluttajalle hyäksi. Loppu se punaruskean kuran syöttäminen.

mitä mahtoi tuo olla?    ja kuka pakotti?

Kuis nuori pojankloppi se oksa oikein on? Kun ei muista aikaa, kun kaupoista sai vain kotimaisia tuotteita? Ja kalliilla... Laatu sitten oli joskus mitä oli, mutta pakko oli ostaa, kun jotain oli syötävä. Onneksi nyt on tilanne toinen.

Meillä ainakin ammuttiin hirvi, jos kulki liian lähellä pihoo ja jos ei kulkenut niin heitettiin verkot järveen että sai kalaa. Harvoin oli mitään kaupasta ostettua makkaraa, (jota varmaan nyt tarkoitat.)  Kyllä savumuikku leivän päällä oli parasta. Kiusalla tehtiin joskus pentuna, kun junalla mentiin isolle kirkolle, niin syötiin savumuikku voileipiä. Näki miten ns. paremmat ihmiset kuolaa pyyhkivät suupielistään, kun tuoksu levisi pitkin vaunua.

Tuo on ollut varmaan vielä ihan normaalia 80-luvullakin jossain perämetsässä, tynnyrissä kasvaneiden luolamiesten jälkeläisillä.

Kyläkauppaa ei ollu ja kauppa-auto ei kulkenut kun ei ollut kelvollista tietä ku hevoselle.

🤣


Btw, muikku on kamalaa paskaa, onneks moinen shaiba on vähemmissä määrin ruokakaupassa tyrkyllä.
Jokainen sittisontiainen on varmaan sitä mieltä, että se sontakasa, jonka päällä hän on, on paras ja muut sontakasat ovat ihan paskoja.

 Muikku on tuore-elintarvike, yli 50km päähän pyyntipaikasta turha viiä...

  Pohoojalaase ei muikusta tiä mithän.

 En minäkään, ikinä en oo syönyt.

Jos ei ole syönyt Puruveden muikkua, niin ei tiedä muikusta mithän. http://www.puruvedenmuikku.fi/

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52004
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Meijerit
  Mu täytyy sanoa että Lidlin tultua saksalaisine makkaroineen on kotimaisetkin reseptit muutuneet maukkaammisiksi. ja lihaisemmiksi, jos nyt siannahkaa voi lihaksi kutsua..

  Näin se on nähtävä. Lidllin tulo Suomeen oli kuluttajalle hyäksi. Loppu se punaruskean kuran syöttäminen.

mitä mahtoi tuo olla?    ja kuka pakotti?

Kuis nuori pojankloppi se oksa oikein on? Kun ei muista aikaa, kun kaupoista sai vain kotimaisia tuotteita? Ja kalliilla... Laatu sitten oli joskus mitä oli, mutta pakko oli ostaa, kun jotain oli syötävä. Onneksi nyt on tilanne toinen.

Meillä ainakin ammuttiin hirvi, jos kulki liian lähellä pihoo ja jos ei kulkenut niin heitettiin verkot järveen että sai kalaa. Harvoin oli mitään kaupasta ostettua makkaraa, (jota varmaan nyt tarkoitat.)  Kyllä savumuikku leivän päällä oli parasta. Kiusalla tehtiin joskus pentuna, kun junalla mentiin isolle kirkolle, niin syötiin savumuikku voileipiä. Näki miten ns. paremmat ihmiset kuolaa pyyhkivät suupielistään, kun tuoksu levisi pitkin vaunua.

Tuo on ollut varmaan vielä ihan normaalia 80-luvullakin jossain perämetsässä, tynnyrissä kasvaneiden luolamiesten jälkeläisillä.

Kyläkauppaa ei ollu ja kauppa-auto ei kulkenut kun ei ollut kelvollista tietä ku hevoselle.

🤣


Btw, muikku on kamalaa paskaa, onneks moinen shaiba on vähemmissä määrin ruokakaupassa tyrkyllä.
Jokainen sittisontiainen on varmaan sitä mieltä, että se sontakasa, jonka päällä hän on, on paras ja muut sontakasat ovat ihan paskoja.

 Muikku on tuore-elintarvike, yli 50km päähän pyyntipaikasta turha viiä...

  Pohoojalaase ei muikusta tiä mithän.

 En minäkään, ikinä en oo syönyt.

Jos ei ole syönyt Puruveden muikkua, niin ei tiedä muikusta mithän. http://www.puruvedenmuikku.fi/

Sää oot hauska ukko ja olet asialinjalla, mut toi muikunimeminen vie vähän pisteitä. 🤣
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Meijerit
  Mu täytyy sanoa että Lidlin tultua saksalaisine makkaroineen on kotimaisetkin reseptit muutuneet maukkaammisiksi. ja lihaisemmiksi, jos nyt siannahkaa voi lihaksi kutsua..

  Näin se on nähtävä. Lidllin tulo Suomeen oli kuluttajalle hyäksi. Loppu se punaruskean kuran syöttäminen.

mitä mahtoi tuo olla?    ja kuka pakotti?

Kuis nuori pojankloppi se oksa oikein on? Kun ei muista aikaa, kun kaupoista sai vain kotimaisia tuotteita? Ja kalliilla... Laatu sitten oli joskus mitä oli, mutta pakko oli ostaa, kun jotain oli syötävä. Onneksi nyt on tilanne toinen.

Meillä ainakin ammuttiin hirvi, jos kulki liian lähellä pihoo ja jos ei kulkenut niin heitettiin verkot järveen että sai kalaa. Harvoin oli mitään kaupasta ostettua makkaraa, (jota varmaan nyt tarkoitat.)  Kyllä savumuikku leivän päällä oli parasta. Kiusalla tehtiin joskus pentuna, kun junalla mentiin isolle kirkolle, niin syötiin savumuikku voileipiä. Näki miten ns. paremmat ihmiset kuolaa pyyhkivät suupielistään, kun tuoksu levisi pitkin vaunua.

Tuo on ollut varmaan vielä ihan normaalia 80-luvullakin jossain perämetsässä, tynnyrissä kasvaneiden luolamiesten jälkeläisillä.

Kyläkauppaa ei ollu ja kauppa-auto ei kulkenut kun ei ollut kelvollista tietä ku hevoselle.

🤣


Btw, muikku on kamalaa paskaa, onneks moinen shaiba on vähemmissä määrin ruokakaupassa tyrkyllä.
Jokainen sittisontiainen on varmaan sitä mieltä, että se sontakasa, jonka päällä hän on, on paras ja muut sontakasat ovat ihan paskoja.

 Muikku on tuore-elintarvike, yli 50km päähän pyyntipaikasta turha viiä...

  Pohoojalaase ei muikusta tiä mithän.

 En minäkään, ikinä en oo syönyt.

Jos ei ole syönyt Puruveden muikkua, niin ei tiedä muikusta mithän. http://www.puruvedenmuikku.fi/

Sää oot hauska ukko ja olet asialinjalla, mut toi muikunimeminen vie vähän pisteitä. 🤣

Kermajärven muikku on lähes yhtä hyä. Puulan muikku on pieni ja laiha.
Kerran ostin "kitkan viisaita" Koeralle piti syöttää.

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52004
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Meijerit
  Mu täytyy sanoa että Lidlin tultua saksalaisine makkaroineen on kotimaisetkin reseptit muutuneet maukkaammisiksi. ja lihaisemmiksi, jos nyt siannahkaa voi lihaksi kutsua..

  Näin se on nähtävä. Lidllin tulo Suomeen oli kuluttajalle hyäksi. Loppu se punaruskean kuran syöttäminen.

mitä mahtoi tuo olla?    ja kuka pakotti?

Kuis nuori pojankloppi se oksa oikein on? Kun ei muista aikaa, kun kaupoista sai vain kotimaisia tuotteita? Ja kalliilla... Laatu sitten oli joskus mitä oli, mutta pakko oli ostaa, kun jotain oli syötävä. Onneksi nyt on tilanne toinen.

Meillä ainakin ammuttiin hirvi, jos kulki liian lähellä pihoo ja jos ei kulkenut niin heitettiin verkot järveen että sai kalaa. Harvoin oli mitään kaupasta ostettua makkaraa, (jota varmaan nyt tarkoitat.)  Kyllä savumuikku leivän päällä oli parasta. Kiusalla tehtiin joskus pentuna, kun junalla mentiin isolle kirkolle, niin syötiin savumuikku voileipiä. Näki miten ns. paremmat ihmiset kuolaa pyyhkivät suupielistään, kun tuoksu levisi pitkin vaunua.

Tuo on ollut varmaan vielä ihan normaalia 80-luvullakin jossain perämetsässä, tynnyrissä kasvaneiden luolamiesten jälkeläisillä.

Kyläkauppaa ei ollu ja kauppa-auto ei kulkenut kun ei ollut kelvollista tietä ku hevoselle.

🤣


Btw, muikku on kamalaa paskaa, onneks moinen shaiba on vähemmissä määrin ruokakaupassa tyrkyllä.
Jokainen sittisontiainen on varmaan sitä mieltä, että se sontakasa, jonka päällä hän on, on paras ja muut sontakasat ovat ihan paskoja.

 Muikku on tuore-elintarvike, yli 50km päähän pyyntipaikasta turha viiä...

  Pohoojalaase ei muikusta tiä mithän.

 En minäkään, ikinä en oo syönyt.

Jos ei ole syönyt Puruveden muikkua, niin ei tiedä muikusta mithän. http://www.puruvedenmuikku.fi/

Sää oot hauska ukko ja olet asialinjalla, mut toi muikunimeminen vie vähän pisteitä. 🤣

Kermajärven muikku on lähes yhtä hyä. Puulan muikku on pieni ja laiha.
Kerran ostin "kitkan viisaita" Koeralle piti syöttää.

Eieieieiei, muikku on paskaa.
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

icefarmer

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 26075
  • vastustan
Vs: Meijerit
  Mu täytyy sanoa että Lidlin tultua saksalaisine makkaroineen on kotimaisetkin reseptit muutuneet maukkaammisiksi. ja lihaisemmiksi, jos nyt siannahkaa voi lihaksi kutsua..

  Näin se on nähtävä. Lidllin tulo Suomeen oli kuluttajalle hyäksi. Loppu se punaruskean kuran syöttäminen.

mitä mahtoi tuo olla?    ja kuka pakotti?

Kuis nuori pojankloppi se oksa oikein on? Kun ei muista aikaa, kun kaupoista sai vain kotimaisia tuotteita? Ja kalliilla... Laatu sitten oli joskus mitä oli, mutta pakko oli ostaa, kun jotain oli syötävä. Onneksi nyt on tilanne toinen.

Meillä ainakin ammuttiin hirvi, jos kulki liian lähellä pihoo ja jos ei kulkenut niin heitettiin verkot järveen että sai kalaa. Harvoin oli mitään kaupasta ostettua makkaraa, (jota varmaan nyt tarkoitat.)  Kyllä savumuikku leivän päällä oli parasta. Kiusalla tehtiin joskus pentuna, kun junalla mentiin isolle kirkolle, niin syötiin savumuikku voileipiä. Näki miten ns. paremmat ihmiset kuolaa pyyhkivät suupielistään, kun tuoksu levisi pitkin vaunua.

Tuo on ollut varmaan vielä ihan normaalia 80-luvullakin jossain perämetsässä, tynnyrissä kasvaneiden luolamiesten jälkeläisillä.

Kyläkauppaa ei ollu ja kauppa-auto ei kulkenut kun ei ollut kelvollista tietä ku hevoselle.

🤣


Btw, muikku on kamalaa paskaa, onneks moinen shaiba on vähemmissä määrin ruokakaupassa tyrkyllä.
Jokainen sittisontiainen on varmaan sitä mieltä, että se sontakasa, jonka päällä hän on, on paras ja muut sontakasat ovat ihan paskoja.

 Muikku on tuore-elintarvike, yli 50km päähän pyyntipaikasta turha viiä...

  Pohoojalaase ei muikusta tiä mithän.

 En minäkään, ikinä en oo syönyt.

Jos ei ole syönyt Puruveden muikkua, niin ei tiedä muikusta mithän. http://www.puruvedenmuikku.fi/

Sää oot hauska ukko ja olet asialinjalla, mut toi muikunimeminen vie vähän pisteitä. 🤣

Kermajärven muikku on lähes yhtä hyä. Puulan muikku on pieni ja laiha.
Kerran ostin "kitkan viisaita" Koeralle piti syöttää.
sehän voi vapo kohta laskuttaa sepeä muikkujen lihottamisesta 8) 8) 8) 8)
Kaiken sen minkä Italian mafia joutuu tekemään laittomasti voi Suomessa tehdä laillisesti...

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Meijerit
  Mu täytyy sanoa että Lidlin tultua saksalaisine makkaroineen on kotimaisetkin reseptit muutuneet maukkaammisiksi. ja lihaisemmiksi, jos nyt siannahkaa voi lihaksi kutsua..

  Näin se on nähtävä. Lidllin tulo Suomeen oli kuluttajalle hyäksi. Loppu se punaruskean kuran syöttäminen.

mitä mahtoi tuo olla?    ja kuka pakotti?

Kuis nuori pojankloppi se oksa oikein on? Kun ei muista aikaa, kun kaupoista sai vain kotimaisia tuotteita? Ja kalliilla... Laatu sitten oli joskus mitä oli, mutta pakko oli ostaa, kun jotain oli syötävä. Onneksi nyt on tilanne toinen.

Meillä ainakin ammuttiin hirvi, jos kulki liian lähellä pihoo ja jos ei kulkenut niin heitettiin verkot järveen että sai kalaa. Harvoin oli mitään kaupasta ostettua makkaraa, (jota varmaan nyt tarkoitat.)  Kyllä savumuikku leivän päällä oli parasta. Kiusalla tehtiin joskus pentuna, kun junalla mentiin isolle kirkolle, niin syötiin savumuikku voileipiä. Näki miten ns. paremmat ihmiset kuolaa pyyhkivät suupielistään, kun tuoksu levisi pitkin vaunua.

Tuo on ollut varmaan vielä ihan normaalia 80-luvullakin jossain perämetsässä, tynnyrissä kasvaneiden luolamiesten jälkeläisillä.

Kyläkauppaa ei ollu ja kauppa-auto ei kulkenut kun ei ollut kelvollista tietä ku hevoselle.

🤣


Btw, muikku on kamalaa paskaa, onneks moinen shaiba on vähemmissä määrin ruokakaupassa tyrkyllä.
Jokainen sittisontiainen on varmaan sitä mieltä, että se sontakasa, jonka päällä hän on, on paras ja muut sontakasat ovat ihan paskoja.

 Muikku on tuore-elintarvike, yli 50km päähän pyyntipaikasta turha viiä...

  Pohoojalaase ei muikusta tiä mithän.

 En minäkään, ikinä en oo syönyt.

Jos ei ole syönyt Puruveden muikkua, niin ei tiedä muikusta mithän. http://www.puruvedenmuikku.fi/

Sää oot hauska ukko ja olet asialinjalla, mut toi muikunimeminen vie vähän pisteitä. 🤣

Kermajärven muikku on lähes yhtä hyä. Puulan muikku on pieni ja laiha.
Kerran ostin "kitkan viisaita" Koeralle piti syöttää.
sehän voi vapo kohta laskuttaa sepeä muikkujen lihottamisesta 8) 8) 8) 8)

 Puulassa on niin paljon muikkua ja kuoretta, että sapuska loppuu. Jää pieneksi. Istutetut järvilohet kasvaa vuodessa parikiloiseksi. Tällaisen järven Vapo haluaa pilata.

https://lansi-savo.fi/uutiset/lahella/5faa4f98-db6e-49de-b969-636411547b8f 

Kyyvesi laskee Puulaan.

Viimeksi muokattu: 14.08.18 - klo:21:40 kirjoittanut Sepeteus

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65293
Vs: Meijerit
mutta heikillä pienet muikut voissa paistettuna on vaaan niiiiiin hyviä.   

Ärrpää

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7328
Vs: Meijerit
  Mu täytyy sanoa että Lidlin tultua saksalaisine makkaroineen on kotimaisetkin reseptit muutuneet maukkaammisiksi. ja lihaisemmiksi, jos nyt siannahkaa voi lihaksi kutsua..

  Näin se on nähtävä. Lidllin tulo Suomeen oli kuluttajalle hyäksi. Loppu se punaruskean kuran syöttäminen.

mitä mahtoi tuo olla?    ja kuka pakotti?

Kuis nuori pojankloppi se oksa oikein on? Kun ei muista aikaa, kun kaupoista sai vain kotimaisia tuotteita? Ja kalliilla... Laatu sitten oli joskus mitä oli, mutta pakko oli ostaa, kun jotain oli syötävä. Onneksi nyt on tilanne toinen.

Meillä ainakin ammuttiin hirvi, jos kulki liian lähellä pihoo ja jos ei kulkenut niin heitettiin verkot järveen että sai kalaa. Harvoin oli mitään kaupasta ostettua makkaraa, (jota varmaan nyt tarkoitat.)  Kyllä savumuikku leivän päällä oli parasta. Kiusalla tehtiin joskus pentuna, kun junalla mentiin isolle kirkolle, niin syötiin savumuikku voileipiä. Näki miten ns. paremmat ihmiset kuolaa pyyhkivät suupielistään, kun tuoksu levisi pitkin vaunua.

Tuo on ollut varmaan vielä ihan normaalia 80-luvullakin jossain perämetsässä, tynnyrissä kasvaneiden luolamiesten jälkeläisillä.

Kyläkauppaa ei ollu ja kauppa-auto ei kulkenut kun ei ollut kelvollista tietä ku hevoselle.

🤣


Btw, muikku on kamalaa paskaa, onneks moinen shaiba on vähemmissä määrin ruokakaupassa tyrkyllä.
Jokainen sittisontiainen on varmaan sitä mieltä, että se sontakasa, jonka päällä hän on, on paras ja muut sontakasat ovat ihan paskoja.

 Muikku on tuore-elintarvike, yli 50km päähän pyyntipaikasta turha viiä...

  Pohoojalaase ei muikusta tiä mithän.

 En minäkään, ikinä en oo syönyt.

Jos ei ole syönyt Puruveden muikkua, niin ei tiedä muikusta mithän. http://www.puruvedenmuikku.fi/

 En oo syöny, enkä tiiä, koeta jo uskoo...
Ihan perus...nykyäänhän naiset osaa tehdä sisällään uusia ihmisiä...

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52004
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: Meijerit
Purjeet.
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65293
Vs: Meijerit
btw, kuin nuo muikut kuuluu meijeriin?      olen kyllä ostannu muikkui valmakaupasta mutta net oli ulkopuolisen myymiä..