Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Grilliyrittäjän talvisesonki  (Luettu 5657 kertaa)

Arion

  • Vieras
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Sammakko, onko sulla oikeesti grilliyritys, vai juksaatko? Mietin tuossa että, jos kerta-annos maksaa keskimäärin 7€ ja painaa noin 500 grammaa, niin aika ohukainen on siivu mikä jää ittelle varsinkin jos on hiljaista? Paljon noissa yleensä on kulut?

Grillille vaan terveysvero makeisveron lailla. Ihmiset kantaa semmoista etureppua ja naiset yhtä läskipersettä monikin. Kaurapuurolle ja mysleille tämä raha palautuksena vaikka ylimääräisenä tukena. Näiden grillien lihakin saattaa olla melkein kotinurkiltansa pyydystettyä.

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12106
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Makkara ja A-olut ovat superruokaa.

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Tuossa nyt pari tuntia vanha juttu, Mies söi vain perunaa ja laihtui 50 kiloa


"Tavallinen grillimakkara puolestaan vastaa noin kuutta perunaa, eli näin grillikauden alussa voimme pohtia sitä, mistä se ylipaino tulee." Sitten vielä uppopaistamaan ne makkarapalat ja perunat niin vielä "muhkeampi" makkaraherkku on valmis.
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

de Citonni

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8702
  • Don't dream your life, live your dreams.
Vs: Grilliyrittäjän talvisesonki
Näillä helteillä pitää sammakon vaihtaa kuuma grilli jäätelökioskiksi.  ;D
On niin ihanaa olla tekemättä mitään ja levätä sen jälkeen.