Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Saksan makkarat  (Luettu 3818 kertaa)

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Saksan makkarat
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social

Suomalaisista elintarvikevalmistajista Atria ja Saarioinen ilmoittavat, että ne eivät käytä tuotteissaan hydrolysoituja eläinproteiineja. HKScan ei kysymykseen vastannut.  Mutta kuka uskoo ?

Mutta miksi naturel lihapakettiin pitää laittaa Tena leidi. Kun ostan kauppahallista lihaa, se voidaan laittaa paperikääreeseen. Eikä vesi tipu. Siis oikeasti lihasta ei vesi tipu, kun se teurastuksen jälkeen laitetaan koukkuun roikkumaan.

Silti Atrian hiehon liha valittiin parhaaksi lihaksi.

Ei taatusti ollut lypsyrotuista hiehoa.

Atriahan haluaa 10000 emolehmää poronhoitoalueelle. Mikäs se olikaan tuki siellä vuodessa per emo ?



https://www.atria.fi/konserni/ajankohtaista/tiedotteet/2017/atrian-emolehma-2020--ohjelmassa-tavoitteena-lisaa-emolehmia/

Viimeksi muokattu: 29.03.18 - klo:11:46 kirjoittanut Sepeteus

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: Saksan makkarat
  Mitä on se punaruskea töhnä mitä tulee kinkunpaistosta pellille/paistopussiin, paistoin 3640 grammasen luuttoman juhlakinkun ja valuttelin sen liemen talteen, sitä kertyi 783 gr. rasvaa sellanen millin pari huntu nousi päälle. Ei ennen kotisikaa paitettaessa sellasta hyytelöityvää lientä tullut, rasvaa ja vettä vain.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Saksan makkarat
  Mitä on se punaruskea töhnä mitä tulee kinkunpaistosta pellille/paistopussiin, paistoin 3640 grammasen luuttoman juhlakinkun ja valuttelin sen liemen talteen, sitä kertyi 783 gr. rasvaa sellanen millin pari huntu nousi päälle. Ei ennen kotisikaa paitettaessa sellasta hyytelöityvää lientä tullut, rasvaa ja vettä vain.

   Se on sitä, mitä teollisuus ei suostu kertomaan.

Pasi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2373
Vs: Saksan makkarat
Olipa onni, että teetin juuri omasta lehmästä kasan makkaraa..eikä ole jauhoilla tai muulla paskalla jatkettua. Nälkä siirtyy kummasti. Suosittelen.

Saadaanko niin selvä resepti, että makkaran tekeminen onnistuisi aloittelijaltakin... ?

navettapiika

  • Vieras
Vs: Saksan makkarat
Olipa onni, että teetin juuri omasta lehmästä kasan makkaraa..eikä ole jauhoilla tai muulla paskalla jatkettua. Nälkä siirtyy kummasti. Suosittelen.

Saadaanko niin selvä resepti, että makkaran tekeminen onnistuisi aloittelijaltakin... ?
Valitettavasti et saa. Vein lihat leikattuina paikallisen makkarantekijän huostaan ja hän väänti niistä tankomakkaraa. Todella maukasta ja hyvää, eikä ole säikähtänyt edes pakkasessa.

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19299
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: Saksan makkarat
Niitä litukasta saa
https://yle.fi/uutiset/3-10137280?utm_source=facebook&utm_campaign=yleuutiset&utm_medium=social


"Saksanmakkara ja Raahvenvalteri on hyää. Röyh. Hik."

    -  z-pere  -

🎅
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."

antik

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1348
Vs: Saksan makkarat

navettapoika

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1232
  • Pojanhupakko! Hih!
Vs: Saksan makkarat
Apilas diggaa gambialaisesta makkarasta, joka samaa väriä kuin tamperelainen käyrä.

Vähäx niinku myäs sä + mä! Ihquu! Hih!  :-*  :-*:-*  :-*
Hopoilu on miesten hommaa! Hih!