Laatukysymykset ovat triviaaleja kun ajatellaan miten 90% naudan lihasta Suomessa käsitellään ja valmistetaan...
Kumpiko on muna ja kumpiko kana. Eihän niistä lypsikeistä saa kuin jauhelihaa. Jos vain sitä tarjotaan, niin sitä käytetään.
Oikeissa lihakulttuurimaissa jauhelihan osuus on minimaalinen. Mutta lihakin on pihvilihaa.
Britaniassa lypsyrotuiset sonnivasikat lyödään monttuun pieninä. Sitä en sit tiedä, että mitä lypsylehmille tehdään?
Ehkä se on sitä ekologista?! Moraalitonta ja epäeettistä!!
Ekologisuudesta puhuttaessa, ajatella miten sairasta kuskata naudan ruhoja (jos ei ole lääkitty) (ym. lihaeläimiä) Honkaloelle, sensijaan, että ruhoja käytettäisiin koirien ruokkimiseen Suomessa (esim. yksi husky- tarha pistelis monta ruhoa talvessa). Parempi völjätä rehusäkkejä ja hyytelöitä kissoille ja koirille ulkomailta, ei järjen häivää! Mutta kun se on se tauti, joka tulee ja tappaa kaikki suomalaiset. Saahan nuo sudetkin syötyä metsäpeuroja, hirviä ja kauriita -karvoineen, nahkoineen, suolineen.
Kevyellä ilmoitusmenettelyllä ja ohjeistuksella saisi tuonkin asian aivan kondikseen.