Aika selvästihän tuossa kerrotaan että teollisuusimuri ja siinä on aina maadotettu pistoke .
Käsittäkseni termi teollisuusimuri ei ole mitenkään standardisoitu, vaan sen käyttäminen on ihan myyjän harkinnassa. Osassa on 400V kolmivaihemoottori, jossa 240V yksivaiheinen. Myöskin termi maadoitettu pistoke on on puhekielessä epätarkka. Suojamaadoitettu shuko-pistoke on sellainen, jossa on metatalliliuskat sivuilla suojamaadoitusta varten. Suojaeritetyssä laitteessa on pistoke, jossa on kolot siten, että se käy suojamaadoitettuun pistorasiaan. Molempia voi siis käyttää ympäristössä, joka vaatii pistorasialta suojamaadoitusta, vakkei itse laite olekaan suojamaadoitettu.
Suojaeristetyssä laitteessa sähköosat on eristetty niin hyvin, ettei jännite pääse laitteen särkyessäkään ihmisen kosketettavissa oleviin metalliosiin.
Staatinen sähkö on potentiaaliero kahden aineen välillä. Jotta jännite-eroa ei synny, pitää aineet yhdistää toisiin johteella. Eli minusta imurin letkun (kupari)johto pitää kytkeä siihen aineeseen, johon sähköisku purkautuu, esimerkiksi lattiaan. Taipuisaa ohutta johtoa toisesta päästä betoniraudoitukseen tms kiinni. Jos imurissa on oikeasti maadoitettu pistoke ja pistorasioiden maadoitukset on yhdistetty keskuksen maakiskossa betoniraudoituksen maadoitukseen asia hoitunee sillä, että yhdistää letkun kuparoinnin imurin metallikuoreen.