Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe viisas nainen  (Luettu 3555 kertaa)

Jätkä

  • Vieras
Vs: viisas nainen
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.

Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅

Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
 Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?

Kait se on myyntihinta. Juustoa jota on tehty samalla reseptillä 700 vuotta. Taitaa Berlusgoni olla osittain oikeassa.

Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys  casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: viisas nainen


Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys  casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg
[/quote]

  Raaka-ainehan on juustoissa ilmaista ,kun tulee rasvattoman maidon sivutuotteena..
  Tuossa casu marzussahan saisi ne ötökätkin mukaan.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: viisas nainen
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.

Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅

Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
 Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?

Kait se on myyntihinta. Juustoa jota on tehty samalla reseptillä 700 vuotta. Taitaa Berlusgoni olla osittain oikeassa.

Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys  casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg

Katso se ohjelma niin tiiät. 😜

kantola

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27223
  • Ut sementem feeceris, ita metes.
Yllä oleva materiaali on laadittu vain informatiivisessa tarkoituksessa, eikä siinä mainittuja seikkoja ole tarkoitettu ohjeeksi tai neuvoksi.

Jätkä

  • Vieras
Vs: viisas nainen
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.

Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅

Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
 Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?

Kait se on myyntihinta. Juustoa jota on tehty samalla reseptillä 700 vuotta. Taitaa Berlusgoni olla osittain oikeassa.

Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys  casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg

Katso se ohjelma niin tiiät. 😜

 Eipä kehtaa TV.tä katsoa. Ja eipä se vaikuta siihen että kaikki juustot tehdään perusperiaatteella samallatavalla ja ihmisillä ei ole ostovoimaa ostaa 90€ juustoja kovinkaan paljon. Eli bulkkijuustoja kannattaa tehdä pienellä katteella ja myydä paljon, ennen kuin tehdä kallista ja jättää myymättä.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: viisas nainen
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.

Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅

Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
 Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?

Kait se on myyntihinta. Juustoa jota on tehty samalla reseptillä 700 vuotta. Taitaa Berlusgoni olla osittain oikeassa.

Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys  casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg

Katso se ohjelma niin tiiät. 😜

 Eipä kehtaa TV.tä katsoa. Ja eipä se vaikuta siihen että kaikki juustot tehdään perusperiaatteella samallatavalla ja ihmisillä ei ole ostovoimaa ostaa 90€ juustoja kovinkaan paljon. Eli bulkkijuustoja kannattaa tehdä pienellä katteella ja myydä paljon, ennen kuin tehdä kallista ja jättää myymättä.

 ei sitä saframilla maustettua juustua tosiaan kovin paljoa mee, mutta kuulemma kaikki mikä valmistuu.
Kesällä näissä matkkinatapahtumissa oli italialaisia myymässä parrmesaania. Silläkin hitaa 45€ kilo. Valio pääsee nippa nappa joillain tuotteilla 15 euroon. No se onkin bulkkia. 🎅

Viimeksi muokattu: 03.11.16 - klo:08:00 kirjoittanut Sepeteus

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11786
Vs: viisas nainen

 Eipä kehtaa TV.tä katsoa. Ja eipä se vaikuta siihen että kaikki juustot tehdään perusperiaatteella samallatavalla ja ihmisillä ei ole ostovoimaa ostaa 90€ juustoja kovinkaan paljon. Eli bulkkijuustoja kannattaa tehdä pienellä katteella ja myydä paljon, ennen kuin tehdä kallista ja jättää myymättä.
[/quote]

  Perusperiaatteella..Eräs suomalainen juustontekoa aloitteleva yritys hommasi Sveitsistä opettajan siihen hommaan, ihmettelivät kun sai aina samanlaista juustoa vaikka teki erilaisilla tavoilla, he saivat joka kerta erilaisen tuloksen vaikka tekivät aina samalla tavalla..
  Eikö se todista sitä että siinä tarvitaan muutakin osaamista kuin reseptin lukemista.
  No. bulkkijuustojahan tehdään suuressa mittakaavassa niin ihmeitä eroja ei pääse syntymään, mutta jos puhutaan laatutavarasta..

Jätkä

  • Vieras
Vs: viisas nainen
Joo kyllä se Valiun on paree syöttää Moskovaa sbermalla. 😜🎅
Kova työ jos ei tule kuin teelusikallinen laakista. Vai tuleeko... no mutta. Joo.

Kyl Valiu pystyy papempaan. Onhan se maailman paras. 🎅

Valio on oikeasti vaan muiden kopioja. Muistan hyvin kuinka Sveitsistä aikoinaan kävi juustomestarit neuvomassa kuinka juustua tehdään. Illalla oli matkailuohjelma Italiasta. Siinä näytettiin kuinka juustua tehjään. 90€ kilo.
 Nykyiset Valion innovaatiot, pohjaanpalamaton maitu, plus maitu, mifu. Kuka niitä tarvii, ei kukaan.🎅
Onko tuo 90€ tuotantokustannus vai mikä?

Kait se on myyntihinta. Juustoa jota on tehty samalla reseptillä 700 vuotta. Taitaa Berlusgoni olla osittain oikeassa.

Mitenkähän paljon sitä 90€/kg juustoa voisi myydä? Vai onko kysymys  casu marzusta? Sinäkin ostat se litukan edullisimman juustot 4€/kg

Katso se ohjelma niin tiiät. 😜

 Eipä kehtaa TV.tä katsoa. Ja eipä se vaikuta siihen että kaikki juustot tehdään perusperiaatteella samallatavalla ja ihmisillä ei ole ostovoimaa ostaa 90€ juustoja kovinkaan paljon. Eli bulkkijuustoja kannattaa tehdä pienellä katteella ja myydä paljon, ennen kuin tehdä kallista ja jättää myymättä.

 ei sitä saframilla maustettua juustua tosiaan kovin paljoa mee, mutta kuulemma kaikki mikä valmistuu.
Kesällä näissä matkkinatapahtumissa oli italialaisia myymässä parrmesaania. Silläkin hitaa 45€ kilo. Valio pääsee nippa nappa joillain tuotteilla 15 euroon. No se onkin bulkkia. 🎅
Sitä parivuotta kypsytetyllä parmesaanilla on Italiassa hintaa se kympinluokkaa huutokaupoissa (alimmat hinnat n.7€/kg)  ja samaa juustoa myyvät täällä se reilu nelisenkyppiä, riippuen siitä mistä ostavat. Kypsytys aikaa kun lisää sen reilun vuoden ja on tahko on kaikinpuolin huippulaatuinen niin hinta jollekkin ravintolalle tai ulkolaiselle juustokauppaaan myytäessä kokonaan aivan toinen.