Eipä kehtaa TV.tä katsoa. Ja eipä se vaikuta siihen että kaikki juustot tehdään perusperiaatteella samallatavalla ja ihmisillä ei ole ostovoimaa ostaa 90€ juustoja kovinkaan paljon. Eli bulkkijuustoja kannattaa tehdä pienellä katteella ja myydä paljon, ennen kuin tehdä kallista ja jättää myymättä.
[/quote]
Perusperiaatteella..Eräs suomalainen juustontekoa aloitteleva yritys hommasi Sveitsistä opettajan siihen hommaan, ihmettelivät kun sai aina samanlaista juustoa vaikka teki erilaisilla tavoilla, he saivat joka kerta erilaisen tuloksen vaikka tekivät aina samalla tavalla..
Eikö se todista sitä että siinä tarvitaan muutakin osaamista kuin reseptin lukemista.
No. bulkkijuustojahan tehdään suuressa mittakaavassa niin ihmeitä eroja ei pääse syntymään, mutta jos puhutaan laatutavarasta..