Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe tämä meitä odottaa  (Luettu 3192 kertaa)

82-90

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4962
  • vasikoita ottoo kualiin
Vs: tämä meitä odottaa
http://www.mtv.fi/teemasivut/leivontanurkka/ajankohtaista/artikkeli/paluu-menneisyyteen-muistatko-viela-makaronivellin/4901188

Hyvväähän se oli, jos oli näläkä ja hyvät savukinkku voileivät evväänä. Siis koulusa. 😀

vae syöttivät kepulaeset ponapartelle makaroonivelliä.  ;D ;D

82-90

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4962
  • vasikoita ottoo kualiin
Vs: tämä meitä odottaa
Ennen kun meilläkin oli sikoja niin näin syksyisin pyhäinmiesten päivää ennen teurastettiin sikoja itselle ja myyntiinkin. Aina teurastus päivänä iltaruokana kello 17 oli tappaiskeitto oli se hyvää.
Siinä oli sian munuaisia ,sydäntä ja maksaa.Tuoreista sisuskaluista tuli todella maukas keitto siihen lisukkeeksi omalta kasvimaalta punajuuria ja porkkanaa.
Miten muuten ruokailette nykyään meillä kello 11,30 lounas ja kello 17 päivällinen,vaimo on ahkera ruuanlaittaja siitä suuri kiitos hänelle.
Metsä töihin kun lähden aamupalan jälkeen vaimo laittaa ruuat mukaan ja viideksi kotiin .

Ossaatsie etes kahvia ite keittää. 😀

mummuko ei ies kohvia ossoo keittee.  ::)

82-90

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4962
  • vasikoita ottoo kualiin
Vs: tämä meitä odottaa
Ennen kun meilläkin oli sikoja niin näin syksyisin pyhäinmiesten päivää ennen teurastettiin sikoja itselle ja myyntiinkin. Aina teurastus päivänä iltaruokana kello 17 oli tappaiskeitto oli se hyvää.
Siinä oli sian munuaisia ,sydäntä ja maksaa.Tuoreista sisuskaluista tuli todella maukas keitto siihen lisukkeeksi omalta kasvimaalta punajuuria ja porkkanaa.
Miten muuten ruokailette nykyään meillä kello 11,30 lounas ja kello 17 päivällinen,vaimo on ahkera ruuanlaittaja siitä suuri kiitos hänelle.
Metsä töihin kun lähden aamupalan jälkeen vaimo laittaa ruuat mukaan ja viideksi kotiin .

Ossaatsie etes kahvia ite keittää. 😀
Kotitaloudesta on kouluarvosana 10 ,pikakahvia joskus sekoitan hyvin harvoin juon joko kylmää tai hieman lämmintä pelkkää vettä.

Mää kuulin tässä viikolla, että eräässä kulttuurissa makuuhuoneessa kuului olla kello. Sitä kun mies kilautti, niin vaimo tuli kysymään mitä sais olla. 😀 Onkos sulla semmonen kello🤶

jotta sellasta kulttuurija tikkalassa.  ::)

82-90

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4962
  • vasikoita ottoo kualiin
Vs: tämä meitä odottaa
Parhaat ruuat on yksinkertaisia. Esmes perunavelli ja sen kanssa ruisleipä ja sen päälle vielä paistetut muikut.

Vanhat muussintähteet velliksi. Toimii. 🎅

sevverranko mummu ossoo keittää.  ::)

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65280
Vs: tämä meitä odottaa
en tie muusinlopusta velliä vaan perunalimppua.... on kuumana kielenviejää...     voin kanssa.               kyllä tuo töllössä olevat ruokaohjelmat on nykyään raaka-aineiden tuhlausta ja rienausta ruuanlaitosta.                              ja todella kaalilaatikko on namia kun sitä lämmittää.... samoin kuin lihasoppa...                ja kaalista saabi monta herkkua .. halvalla...

Hervast

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9944
  • Backpack rap crap, yap-yap yackety-yack
Vs: tämä meitä odottaa
Ei ole muodikkaita nuo vanhat ruuat kun kaupat ei voi pitää hirmuhintoja perus ruoka-aineksilla. Aatellaan vaikka tuon pottuvellin tai teplikoiden (etelämpänä kutsuvat lepuskoiksi) aineksia, niin ei niillä paljoa kauppiaan tilipussi kasva. Siihen lisäksi kalakauppiaalta muikut tai pala uunilihaa leivän päälle a vot.

A hot blonde and a hot brunette, that was all the diversity we needed back in the 90's

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: tämä meitä odottaa
en tie muusinlopusta velliä vaan perunalimppua.... on kuumana kielenviejää...     voin kanssa.               kyllä tuo töllössä olevat ruokaohjelmat on nykyään raaka-aineiden tuhlausta ja rienausta ruuanlaitosta.                              ja todella kaalilaatikko on namia kun sitä lämmittää.... samoin kuin lihasoppa...                ja kaalista saabi monta herkkua .. halvalla...

Sie taijatkii olla ammattilainen, pienet sille.

Mutta ootko kokeillu poronluista keittua. Poronluut pataan ja uuniin vähintään 5 tunniksi. Lihat irtoo ja maut. Tulee hyvä keitto. 🎅

Oksa

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 65280
Vs: tämä meitä odottaa
en oo ko poroa maistellu kaiketi... mutta tuon oon tehny häränhäntäluille ja siitä tulooo hieno soppa...                  mullapa on sellanen haututuspatakii joka osaa piiiiiitkän haututuksen ja sillä sa melkein kivistäkin maun irti soppaan...   mietolla lämmöllä.       hyvä värkki!
 karjalan paistikiii tuloo hyväks ku vähän ruskistaa lihoja ekaks ja antaa hautua sen 12-15 tuntia...