Eilen katoin s-marketissa paikallisen lampurin tuomia lihanpaloja hyllyssä. Ei hyvät ihmiset. Keltaisen ihran peittämiä, huonosti leikattuja, luujauhoisija paloja. Sitten ihmetellään, kun ei mene kaupaksi. Varmaan oli parhaat palat myyty suoraan ja nämä "jätepalat" tuotu marketin lihahyllyyn. En ilenny ottaa niistä paloista kuvia vaikka mieli teki. Jos vielä tiistaina ovat siinä, niin otan varmasti
... ja vieressä Uusi-Seelantilaista punalihaista karitsaa puolella hinnalla ... Joskus kyllä hävettää se puolilaatuinen joutsenlipputuote reilusti paremman ulkolaisen rinnalla
Meillä syödään aika harvoin lammasta, mutta pääsiäisenä sitä on syöty melkein aina, pakko todeta että monenlaista lammasta on tullut syötyä, mutta kyllä se kotimainen karitsa on aina ollut parhaasta päästä
kotimaista karitsan paistia piti ostaa, kun pakettia nyt tarkemmin katsoo, niin Rainbow, Uusi-Seelanti, Lihajaloste Korpela Oy lukee paketissa.....olisko joku laittanut väärään hyllypaikkaan vai oliks siinä sitä kotimaista ollenkaan, mitä kaupan hyllyssä luki?
ja vielä halal-terastettua, voiko tommosta edes syödä?