Heh heh, tuottajien omat firmat taas nuukimpia lihan suhteen. Lihaa säästäen, laadusta tinkien, on varmaankin heidän mottonsa.
Vaan eikös se ollut sellanenkin kokkikisa, että kuka saa vähimmällä lihalla lihapullat tehtyä..nyt on voittajaksi selvinnyt nuo K-menun pyörykät, ei grammaakaan..sopii kasvisruokavalioonkin..siinähän on vain lihakaltaista tavaraa..
Helanteri on oikeassa. Vanhempi sukupolvi muisti ajan jolloin oli voikilon tienaamisen pitäny tehä lähes päivä töitä. Ihmiset ei osaa olla tyytyväisiä nykyiseen halpaan ruokaan.
Kun pyörykässä on 45 % broilerin lihaa, 45 % koneellisesti erotettua sianlihaa ja 10 % rasvaa, suomalaisen elintarvikelainsäädännön mielestä lihaa ei ole lainkaan. Kyllä meillä on vauras kansa, kun lihapullatkin pitää tehdä sisäfileestä.