Ulkomaiset lihaskandaalit (Irlanti, Tanskan salmonellasika) ovat aiheuttaneet sen, että kotimaisen lihan arvostus kuluttajien keskuudessa on nyt huipussaan.
Nyt olisi siis lihateollisuudella oivallinen paikka käyttää hyväksi tätä kohonnutta arvostusta, ja nostaa lihan hintaa reippaasti, ja tietysti etenkin tuottajahintaa, nyt markkinat vetävät hyvin kotimaisella lihalla, ja teollisuuus usein perustelee tuottajahintaa sillä, että se perustuu siihen, mitä markkinoilta on saatavissa, nyt on markkinoilta saatavissa hyvä hinta kotimaisesta lihasta kohonneen arvostuksen myötä, ja tämä tilanne pitäisi käyttää erittäin viipymättä hyväksi, tai tilaisuus menetetään.
Nyt on rahastuksen aika ja paikka, hyvä lihateollisuus. Nyt on aika korottaa reippaasti sekä sian- että naudanlihan tuottajahintaa. Toimikoon markkinatalous edes joskus meidän tuottajien hyväksi.
Viimeksi muokattu: 12.12.08 - klo:12:15 kirjoittanut Puppugeneraattori