Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Ahdinkoa pukkaa 5  (Luettu 4282 kertaa)

Heino Leino

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9258
  • Joka kalalle haesoo, se akkasa elättää...
Vs: Ahdinkoa pukkaa 5
armeijja appuun.... eiköstä ennen ollu sotkussa kortti, jossa luki että laharakkaa sika ja laittakaa jotaki muutaki pientä syötävää, kun poika pääsöö siviiliin.
Elämä on parasta kometiijjaa

SomeBody77

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4301
  • Ensin rahahommat, sitten omille pelloille
Vs: Ahdinkoa pukkaa 5
Mielenkiintoinen pointti tuossa Keskon ostomiehen kommentissa: "Kuluttajat haluavat ostaa halvinta lihaa..."

Tuontipaineessa sitten suomalaista lihaa käyttävät teurastamot myyvät lihat polkuhintaan, kun yrittävät kilpailla tuoreliha vs pari vuotta vanha pakasteliha. Mielenkiintoista on se, että Euroopan isojen sianlihan tuottajamaiden tuottaja hinta on 1,7€/kg vaiheilla + rahti Suomeen, eli kuinka kauan Portti yms lihatalot löytävät vanhaa emakonlihaa halvalla.

Veikkaisin, että jos tavalliset taatelin tallaajat tietäisivät, että he syövät lihaa joka ei muille kelpaa, niin aika vähissä olisi tuontilihan syönti. Sen verta itsetuntoa tällä kansalla jäljellä. 
Ensin rahahommat, sitten omille pelloille

Pigman

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2912
Vs: Ahdinkoa pukkaa 5
Niinhän se asia on että kun se Saksalainen vanha liha ei täytä esim. lemmikkieläinten ruokien laatuvaatimuksia niin lastataan lihat laivaan ja viedään tyhmien Suomalaisten kuluttajien syötäväksi, mutta kuten edellinenkin kirjoitti niin kohta se on loppu.

Mooses setä

  • Vieras
Vs: Ahdinkoa pukkaa 5
Mielenkiintoinen pointti tuossa Keskon ostomiehen kommentissa: "Kuluttajat haluavat ostaa halvinta lihaa..."

Tuontipaineessa sitten suomalaista lihaa käyttävät teurastamot myyvät lihat polkuhintaan, kun yrittävät kilpailla tuoreliha vs pari vuotta vanha pakasteliha. Mielenkiintoista on se, että Euroopan isojen sianlihan tuottajamaiden tuottaja hinta on 1,7€/kg vaiheilla + rahti Suomeen, eli kuinka kauan Portti yms lihatalot löytävät vanhaa emakonlihaa halvalla.

Veikkaisin, että jos tavalliset taatelin tallaajat tietäisivät, että he syövät lihaa joka ei muille kelpaa, niin aika vähissä olisi tuontilihan syönti. Sen verta itsetuntoa tällä kansalla jäljellä. 

Mistähän mahtoi olla peräisin keskon halpaketjun sianlihanpala jossa kylkiluun leveys puolitoista tuumaa liha tummaa ja karkeaa kuin vanhalla emakolla, pakkausmerkinnöistä ei joutsenlippua ei mitään selvyyttä mistä liha kotoisin mutta lapussa komeili Atrian nimi.

Jape

  • Vieras
Vs: Ahdinkoa pukkaa 5
Niinhän se asia on että kun se Saksalainen vanha liha ei täytä esim. lemmikkieläinten ruokien laatuvaatimuksia niin lastataan lihat laivaan ja viedään tyhmien Suomalaisten kuluttajien syötäväksi, mutta kuten edellinenkin kirjoitti niin kohta se on loppu.

Kelepaahan suomalaisille saksalaasten vanhat mersun romutkin.
Vähä niinkuin hakkais päätä seinään, ja sahaa omaa oksaa poikki >:(

juumassi

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2927
  • Kuolema kuittaa univelat.
Vs: Ahdinkoa pukkaa 5
Niinhän se asia on että kun se Saksalainen vanha liha ei täytä esim. lemmikkieläinten ruokien laatuvaatimuksia niin lastataan lihat laivaan ja viedään tyhmien Suomalaisten kuluttajien syötäväksi, mutta kuten edellinenkin kirjoitti niin kohta se on loppu.

Kelepaahan suomalaisille saksalaasten vanhat mersun romutkin.
Vähä niinkuin hakkais päätä seinään, ja sahaa omaa oksaa poikki >:(

tai kusee omille kengilleen. ;D