• Tavallinen aihe

Aihe pien tuottajat  (Luettu 6264 kertaa)

pöntiö

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28
pien tuottajat
Huomenta tasapuolisesti kaikille, äsken herättyäni hyvin nukutun yön jälkeen aamupalaa syödessäni tulin lukeneeksi uutisoinnin eu:n sallivan pientuottajien mahdollisuudesta siipikarjan ja riistalihan myymisestä ravintoloille, tarkoittaako tämä sitä, että kun kanani on munineet munintansa niin saanko ottaa kanat kainaloon ja lähteen kauppaan niitä  ravintoloille :)

antti-x

  • Vieras
Vs: pien tuottajat
Huomenta tasapuolisesti kaikille, äsken herättyäni hyvin nukutun yön jälkeen aamupalaa syödessäni tulin lukeneeksi uutisoinnin eu:n sallivan pientuottajien mahdollisuudesta siipikarjan ja riistalihan myymisestä ravintoloille, tarkoittaako tämä sitä, että kun kanani on munineet munintansa niin saanko ottaa kanat kainaloon ja lähteen kauppaan niitä  ravintoloille :)

Varmastikin näin, kunhan eviran ja muiden viranomaisten edellyttämät kansalliseen vaatimustasoo liittyvät " pari pikku juttua" ovat hoidossa. Ei pitäisi olla mitään kovin vaikeaa...  :-X

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28385
  • für immer
Vs: pien tuottajat
Tuollaisen munineen kanan markkina-arvo kynimättömänä on pikkuisen negatiivinen, joten laita vaikka mummosi ajamaan tipusesi monttuun yms. jos tahdot välttää tappiot  :-X
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

Opelmies

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 15604
Vs: pien tuottajat
pöntiö?   ;D

It ain't over till the fat lady sings

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11537
Vs: pien tuottajat
Huomenta tasapuolisesti kaikille, äsken herättyäni hyvin nukutun yön jälkeen aamupalaa syödessäni tulin lukeneeksi uutisoinnin eu:n sallivan pientuottajien mahdollisuudesta siipikarjan ja riistalihan myymisestä ravintoloille, tarkoittaako tämä sitä, että kun kanani on munineet munintansa niin saanko ottaa kanat kainaloon ja lähteen kauppaan niitä  ravintoloille :)

Varmastikin näin, kunhan eviran ja muiden viranomaisten edellyttämät kansalliseen vaatimustasoo liittyvät " pari pikku juttua" ovat hoidossa. Ei pitäisi olla mitään kovin vaikeaa...  :-X
  Varmaan niin,, Mutta ei se että EU sallii yarvitse sitä merkitä että tulisi sallituksi suomessa..
 Mutta muuten olen kuullut että moni haluaisi aitoa kananlihaa eikä tehoruokittua höttöbroleria, voishan senkanan teyrastaa jo vähän ennen eläkeikääkin jtta siitä sais rahaakin.

Herpertti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 13140
Vs: pien tuottajat
Suomi on kansallisella byrokratialla torpannut aika tehokkaasti kaikki nämä pyrkimykset, mitä EU:ssa oikein on  8)
Hyvää yötä, sano mummo kun silmä puhkes

iskra

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 11537
Vs: pien tuottajat
Suomi on kansallisella byrokratialla torpannut aika tehokkaasti kaikki nämä pyrkimykset, mitä EU:ssa oikein on  8)

  Tämä systeemi on niiltä ajoilta kun MTK ja Kepu yhdessä yrittivät kaikenlaisilla säädöksillä tappaa kaiken pienen yritystoiminnan suurten "omien"virmojen tieltä..

Viimeksi muokattu: 03.04.15 - klo:21:43 kirjoittanut iskra