Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Eikö lihan hinnan kehitys harmita muita maidontuottajia?  (Luettu 12093 kertaa)

antti-x

  • Vieras


2,95€ oli hinta kun lähti lehmä tossa reipas viikko sitten. Simmental 340kg R3
Vanhalla siitossonnilla oli 3,9€ myöskin simmental 681.5kg U2

Ei muuten ollutkaan mikään ihan pikkupoika  :o

Omaa ay-tilasonnia olisi pitänyt katsella kuukauden verran pidempään että olisi mennyt edes 300kg rikki...
Aleksanteri ay-paikkasonni lähti 4.5v ikäisenä...601.5kg ja U2. Sittemmin on sonnit olleet kevyempiä.

Tuollaisen olisin kyllä pistänyt omaan pakastimeen (vaikka olisi pitänyt ehkä ostaa pari lisää). Wanhan työhärän (15-20v) pihvi on kuulemma maailman parasta, joten eikö toisenlaisen työeläimen pihvin sitten luulisi olevan melkein yhtä hyvää?

erik

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1855


2,95€ oli hinta kun lähti lehmä tossa reipas viikko sitten. Simmental 340kg R3
Vanhalla siitossonnilla oli 3,9€ myöskin simmental 681.5kg U2

Ei muuten ollutkaan mikään ihan pikkupoika  :o

Omaa ay-tilasonnia olisi pitänyt katsella kuukauden verran pidempään että olisi mennyt edes 300kg rikki...

Vähän jäätiin ennätyksest ku edellinen simmental lähti reippaana 700 kilosena ja E1  :P Olis siihen varmaan saanu viel paljonki lisää lihaa ku aika kuiva jätkä sit loppupeleis oli

Nii ja nää jätkät ei oo meillä väkirehuja nähnytkä vaan pelkkää korsirehua  ;D
Ja ikää oli?

Kuuden vuoden paikkeilla

ask

  • Vieras


2,95€ oli hinta kun lähti lehmä tossa reipas viikko sitten. Simmental 340kg R3
Vanhalla siitossonnilla oli 3,9€ myöskin simmental 681.5kg U2

Ei muuten ollutkaan mikään ihan pikkupoika  :o

Omaa ay-tilasonnia olisi pitänyt katsella kuukauden verran pidempään että olisi mennyt edes 300kg rikki...

Vähän jäätiin ennätyksest ku edellinen simmental lähti reippaana 700 kilosena ja E1  :P Olis siihen varmaan saanu viel paljonki lisää lihaa ku aika kuiva jätkä sit loppupeleis oli

Nii ja nää jätkät ei oo meillä väkirehuja nähnytkä vaan pelkkää korsirehua  ;D
Ja ikää oli?

Kuuden vuoden paikkeilla
Onko sen ikänen sonni jo uransa päässä

erik

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1855


2,95€ oli hinta kun lähti lehmä tossa reipas viikko sitten. Simmental 340kg R3
Vanhalla siitossonnilla oli 3,9€ myöskin simmental 681.5kg U2

Ei muuten ollutkaan mikään ihan pikkupoika  :o

Omaa ay-tilasonnia olisi pitänyt katsella kuukauden verran pidempään että olisi mennyt edes 300kg rikki...

Vähän jäätiin ennätyksest ku edellinen simmental lähti reippaana 700 kilosena ja E1  :P Olis siihen varmaan saanu viel paljonki lisää lihaa ku aika kuiva jätkä sit loppupeleis oli

Nii ja nää jätkät ei oo meillä väkirehuja nähnytkä vaan pelkkää korsirehua  ;D
Ja ikää oli?

Kuuden vuoden paikkeilla
Onko sen ikänen sonni jo uransa päässä

Tuppaa nuo jalat alkaa oirehtimaan vaikka muuten olis viel täydes työkunnos.
Mieluummin pelaa vähän varman päälle ja pistää teuraaks kun se että osoitteena oliskin honkajoki.
Onhan meillä karjas lähemmäs kymmenvuotias vaari vielä hääräämäs vaikka se nyt lähinnä on maskottina ja saa sit kesäsin muutaman "harraste" lehmän  ;D

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer


2,95€ oli hinta kun lähti lehmä tossa reipas viikko sitten. Simmental 340kg R3
Vanhalla siitossonnilla oli 3,9€ myöskin simmental 681.5kg U2

Ei muuten ollutkaan mikään ihan pikkupoika  :o

Omaa ay-tilasonnia olisi pitänyt katsella kuukauden verran pidempään että olisi mennyt edes 300kg rikki...
Aleksanteri ay-paikkasonni lähti 4.5v ikäisenä...601.5kg ja U2. Sittemmin on sonnit olleet kevyempiä.

Tuollaisen olisin kyllä pistänyt omaan pakastimeen (vaikka olisi pitänyt ehkä ostaa pari lisää). Wanhan työhärän (15-20v) pihvi on kuulemma maailman parasta, joten eikö toisenlaisen työeläimen pihvin sitten luulisi olevan melkein yhtä hyvää?

Oikeasti paras pihvi tulee 3-6 vuotiaasta Hf-lehmästä, fysikaalinen laatu ja maku ovat parhaat.
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

Paalinpyörittäjä

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 6908


2,95€ oli hinta kun lähti lehmä tossa reipas viikko sitten. Simmental 340kg R3
Vanhalla siitossonnilla oli 3,9€ myöskin simmental 681.5kg U2

Ei muuten ollutkaan mikään ihan pikkupoika  :o

Omaa ay-tilasonnia olisi pitänyt katsella kuukauden verran pidempään että olisi mennyt edes 300kg rikki...
Aleksanteri ay-paikkasonni lähti 4.5v ikäisenä...601.5kg ja U2. Sittemmin on sonnit olleet kevyempiä.

Tuollaisen olisin kyllä pistänyt omaan pakastimeen (vaikka olisi pitänyt ehkä ostaa pari lisää). Wanhan työhärän (15-20v) pihvi on kuulemma maailman parasta, joten eikö toisenlaisen työeläimen pihvin sitten luulisi olevan melkein yhtä hyvää?

Oikeasti paras pihvi tulee 3-6 vuotiaasta Hf-lehmästä, fysikaalinen laatu ja maku ovat parhaat.
Makuasioita sano musti kun peppuansa nuoli..
Oikeasti raaka-ainetta tärkeämpää on sitten vielä se ruuanlaittotaito, mutta huonosta ei saa hyväkään kokki huippua, mutta oikein hyvästä taas huono kokki...

Terminator II

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 16939
  • YTK:FI
Jos haluaa hyvää naudanlihaa, niin ennen teurastusta sille ei saisi näyttääkkään väkirehuja.
Vasen silmä jos on musta, niin vasurit veti kuonoon! Oikea slmä jos on musta, niin kapitalistilta tuli kuonoon! mutta jos kumpikin silmä on musta, niin kannatat demokratiaa!

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer


2,95€ oli hinta kun lähti lehmä tossa reipas viikko sitten. Simmental 340kg R3
Vanhalla siitossonnilla oli 3,9€ myöskin simmental 681.5kg U2

Ei muuten ollutkaan mikään ihan pikkupoika  :o

Omaa ay-tilasonnia olisi pitänyt katsella kuukauden verran pidempään että olisi mennyt edes 300kg rikki...
Aleksanteri ay-paikkasonni lähti 4.5v ikäisenä...601.5kg ja U2. Sittemmin on sonnit olleet kevyempiä.

Tuollaisen olisin kyllä pistänyt omaan pakastimeen (vaikka olisi pitänyt ehkä ostaa pari lisää). Wanhan työhärän (15-20v) pihvi on kuulemma maailman parasta, joten eikö toisenlaisen työeläimen pihvin sitten luulisi olevan melkein yhtä hyvää?

Oikeasti paras pihvi tulee 3-6 vuotiaasta Hf-lehmästä, fysikaalinen laatu ja maku ovat parhaat.
Makuasioita sano musti kun peppuansa nuoli..
Oikeasti raaka-ainetta tärkeämpää on sitten vielä se ruuanlaittotaito, mutta huonosta ei saa hyväkään kokki huippua, mutta oikein hyvästä taas huono kokki...

Ei tuo ollut minun mielipiteeni, vaan ihan julkinen kokkien ja kulinaristien ajatelma
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.