Mun mielestä on yhdentekevää mihin perheeseen syntyy ÄO:n kannalta, tärkeämpi on kasvatus ja taitojen hyödyntäminen ja kehittäminen. Suurin osa sodan jälkeen menestyneestä porukasta on työväen lapsia ja ne ovat menestyneet ihan hyvin, nehän eläköityvät nyt ja tilastojen valossa ansiotulot ovat huomattavan paljon korkeammat, kuin mitä eläkkeelle lähevät saivat esim 70-80 luvuilla.
No,tulos on nähtävissä,,harva on jäänyt näissä kylissä kotinurkille kun on kielitaitoa ja jonkunlainen gradu tehtynä
Kyllä. Ilmaisen yliopiston läpi nukkuneet ja vaatimustasoltaan välttävinä valmistuneet työllistyvät nyt ennätysvauhtia julkiselle sektorille. Jossa keksivät byrokraatteina hiljaisuudessa sitten tyhmyyksiä joista voi lukea lehdissä vuosien päästä, kun rahvas huomaa miten heidän arki muuttuu kalliimmaksi tyhmien päättäjien takia.
Kokonaisuutena taitaa se korkeakoulun käynyt omat kulunsa maksaa ja siinä sivussa vähän toistenkin
Harvemmin nykyään ym syistä. Lisäksi ammattimies tienaa lähes saman ja usein enemmän kuin laiska maisteri tai tyhmä insinööri. Tunnen tekniikan tohtorin joka ajoi vuosia rekkaa mantereelle, joskin se nyt oli jo edellisen laman aikana, paremman nettopalkan takia.
Kaikille koulutustasoille pitäisi saada se materiaali joka sinne sopii. Nyt meillä on liikaa heikosti suoriutuvia yliopistoissa. Se nyt on yksinkertainen tosiasia että kaikkien älli ei riitä joka paikkaan, eikä tarvi, yliopistoja pitää vähentää. Itse asiassa oman kylän parhaat yrittäjät ovat kaikkea muuta kuin yliopiston käyneitä.
Samalla on turhaa aukoa päätä älykkäämmille, mutta tyhmähän ei voi tietää onko toinen älykkäämpi kuin itsensä, koska hänen älykkyytensä ei riitä sen asian toteamiseen. Väitteen oikeellisuus on helposti tarkistettavissa, esim eri nettifoorumeista...