Eikös Ranskassa ole sellainen sääntö,ettei tuotetta saa myydä sisäänostohintaa halvemmalla ulos? Jos tuollaista voi laillisesti sopia muualla,miksei sitä voisi ottaa käyttöön myös Suomessa? Senhän ei pitäs olla ainakaan vahingollista kellekkään?
Ranskassa on moni muukin asia maataloustuotannossa enemmän järjissään kuin täällä
byrokraattien paratiisissa...
Esimerkiksi siellä ei tosiaan onnistuisi tuottaa sianlihaa vuosia alle tuotantokustannusten !
Ranskassahan huudettiin EU:ta apuun, kun päivittäistavarakaupassa ei ole riittävästi kilpailua.
Siellähän on seitsemän aika tasavahvaa kilpailijaa ruokakauppasektorilla ja nämä "häiriköt"
haluttaisiin pilkkoa pienemmiksi, että oikeaa kilpailua hinnoista tulisi kaupankäyntiin !
Ja Suomessahan on vaan kaksi "kilpailijaa"
, jotka kilpailuttavat elintarvikejalostajat, teurastamot ja
TUOTTAJAT hengiltä...
Ja pisteenä i:n päälle nämä viljelijän unelmakumppanit toimivat vielä kaiken maatalouteen liittyvän
romppeen myyjinä ! Halvalla ostat ja kalliilla myyt.
Eli kyllä sillä kilpailuvirastolla olisi työsarkaa tässä mätäpaiseen selvittelyssä...