Lehmä... on kotoisin jostain Intian peräkyliltä.
+Maissi ja soija ovat amerikkalaisia kasveja
+Nauta ei luonnostaan pysty sulattamaan kypsiä ja ehjiä siemeniä pötsissään/suolistossaan
= Ylimitoitettu tärkkelysruokinta/vieraat kasvit ovat naudoille täysin sopimatonta ruokaa
Itse tärkkelyksissä ja niiden hajoamisnopeuksissa on kyllä eroja. Kypsentäminen nopeuttaa sulatusta, josta voimme vetää sen johtopäätöksen että
kypsennetty tai valmennettu tärkkelys on TODELLA haitallista nautojen ruoansulatukselle
Kysymys tähän liittyen: Missä maailman maassa käytetään eniten kypsennttyä viljaa/nauta/vuosi ? Lisävinkkinä voin kertoa että tässä samassa maassa myös lypsylehmien elinikäodote on Länsimaiden lyhin, vain 2,4 poikimakertaa/lehmä
Edit:
Paitsi että soija on juu.... kaukoidästä
Kiitti vinkistä vaan
Tarkoitin sanoa että peruna.