Luomussa tietämätöntä jymäytetään. Tässä taas esimerkki siitä. Torjunta-ainejäämät ovat VÄHENTYNEET juuri tuona aikana, jona havaittu siittiöiden väheneminen on tapahtunut. Siis syy on muualla. Ilmeisestikin yleinen ruumiillisen harjoituksen vähyys. Tästähän peruskoulussa on selvät havainnot. Samoin armeijassa on havaittu, että ruumiillinen kunto on nykymiehillä heikko.
Ruuan sisältämillä jäämillä pelottelu on ollut kovasti yliampuvaa. Elintarvikeviraston selvitysten mukaan torjunta-ainejäämien määrä on jatkuvassa laskussa. Viimeisimmän löytämäni tutkimuksen mukaan suomalaisen keskimääräinen torjunta-aineen saanti suomalaisista tuoretuotteista oli 90-luvulla enää kolmasosa 80-luvun määristä. Saanti 90-luvun alkupuoliskolla oli 3,68 mikrogrammaa päivässä. Se on 0,00000368 g, ja vuodessakin vain 0,0013g. Siis noin hienosokerihippusen verran vuodessa, pääasiassa marjoista ja vihanneksista saatuna. KOKO ELINIKÄNÄÄN tällä vauhdilla, suomalainen tulee syöneeksi noin 0,1 g jäämiä (siis KOTIMAISISTA TUOTTEISTA, eli lähinnä peruselintarvikkeista). Aineet ovat sellaisia, että tarvitaan satoja grammoja kerta-annoksena, jotta tulee hengenvaara. On vaikea uskoa, että 0,1 g jaettuna tasaisesti 80 vuodelle on haitallisempaa kuin esim 200 g kerralla saatuna
http://mattipekkarinen.net
Homeopaattisesti ajatellen pieni määrä on vaikuttavampaa kuin suuri määrä
Älä revi pelihousuja. Tietenkin jäämien määrän väheneminen on hyvä asia. Jäämät eivät ole toivottava asia pienenä eikä suurena määränä.
Hen.koht en korvoo lotkauta ajatukselle, sallittu vähimmäismäärä. Näitä sallittuja vähimmäismääriä saadaaan sieltä sun täältä(torjunta-aineet, kasvinsääteet, antibiootit, rokotteet, säteily, säilöntä-, väri-, ja makuaineet, hajusteet jne.) ja niiden yhteisvaikutuksista ei ole tietoa eikä tule, eikä voida tutkia ja todistaa haitallisuuksien perusteella. Se syy on jokin MUU(!?) tekijä
Sitäkään ei tiedetä milloin se viimeinen 0,00000127 tekijä laukaisee oireita ihmisessä, eikä sitä toden totta voida todistaa. Olet folioon kääriytynyt huuhaa epäilystesi kanssa, näin se menee. Valitsemalla luomun voi minimoida riskin saada jäämiä, valitsemalla aidon voi minimoida riskin saada säilöntä-, väri- ja makuaineita jne.