• Tavallinen aihe

Aihe Kotiteurastus  (Luettu 2263 kertaa)

paukkula

  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1025
Kotiteurastus
 Eivät ota "kolimijalkaista teurasautoon " vaikka se sinne itse menisikin.  On kiristynyt ohjeet. Hyvää  lihaa menee Honkajoelle.

Pantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 384
Vs: Kotiteurastus
Laita pakastimeen. Olisko mahdollista?  Ei sitä kolmijalkaista voi hukkaan pistää.

rene

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5964
Vs: Kotiteurastus
ja voi sen teurastaa koirillekin, säästyy raatomaksukin.   Itse jos aikoo syödä niin varmuuden vuoksi paras tehdä jauhelihaa :)   On noita tullut tehtyä, aika matalallakin kynnyksellä on tullut elukoita karsittua.

jupexx

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 714
Vs: Kotiteurastus
Hyvin meni ontuva elukka kevättalvella lihoiksi... Rapia tunti navetasta talliin roikkumaan. Fileet otettiin talteen ja loput myllyn läpi. Se olikin hieman isompi urakka mutta ei syödä kaupan jauhelihaa taas vähään aikaan  :)
Lapin juntti lyö outoa turpaan, se on viekas ja arvaamaton...

sjk

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1785
Vs: Kotiteurastus
Hyvin meni ontuva elukka kevättalvella lihoiksi... Rapia tunti navetasta talliin roikkumaan. Fileet otettiin talteen ja loput myllyn läpi. Se olikin hieman isompi urakka mutta ei syödä kaupan jauhelihaa taas vähään aikaan  :)
Näillä näkymin ensi vuodenvaihteessa pitää syödä ne suoletkin,eiku makkaraa tekemään luonnonsuoleen ja eiköhän ne ennen ole tehnyt suolista saippuaakin.Niin tämä tietysti Honkajoen edullisilla keräilyalueilla.

rene

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5964
Vs: Kotiteurastus
Tjaah kyllä siitä muitakin arvoosia voi leikata eikä pelkkää jauhelihaa tehdä.säilyykin paremmin kokopalona liha,ei ne åpalat mitään lihamestarin laatua tarvi olla kun itelle ottaa. :P
Totta kyllä. Ja jos on lihamylly itsellä niin paras tulos tulee muutenkin kun jauhaa vasta käyttäessä :) 

rene

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 5964
Vs: Kotiteurastus
Hyvin meni ontuva elukka kevättalvella lihoiksi... Rapia tunti navetasta talliin roikkumaan. Fileet otettiin talteen ja loput myllyn läpi. Se olikin hieman isompi urakka mutta ei syödä kaupan jauhelihaa taas vähään aikaan  :)
Näillä näkymin ensi vuodenvaihteessa pitää syödä ne suoletkin,eiku makkaraa tekemään luonnonsuoleen ja eiköhän ne ennen ole tehnyt suolista saippuaakin.Niin tämä tietysti Honkajoen edullisilla keräilyalueilla.
Suoletko vain? ???