Seoskasvustoilla tarkoitat varmaan heinän ja apilan/virnan/mailasen sekoituksia. Näissä on ongelmana se, että 1. ja 2. teko ovat hyvin erilaisia. Valkuaista on mahdollisesti paljon mutta energiapitoisuus on yleensä
todella alhainen.
Lypsävien karkearehusta 70-90% voisi olla D-arvoiltaan erittäin hyvin sulavaa. D 70 tai 71. Loput 30-10% vastaavasti tikkuista ja kuivahkoa -> tällä luodaan appeesta ilmavaa ja sellaista että lehmät syövät sen syömällä eivätkä pöydältä nuolemalla.
Mä ehkä tekisin näin.
* 60% 1. teosta kesäkuun 17. päivä (D 72)
* 40 % 1. teosta heinäkuun 3. päivä (D 62, rakenneparanteeksi, umpilehmille, hiehoille)
* Ja sitten toinen teko kun on niiden aika... Tavoite-> hyvä sulavuus.
Eli... neljällä rupeamalla