http://markuslehtipuu.puheenvuoro.uusisuomi.fi/62947-valta-takaisin-kansalle-ei-monsantolle-tai-globalisteilleSuomessakin on yritetty laajentaa Monsanton jalanjälkeä useisiin otteisiin jo 1990-luvulta. En tiedä tarkkaan, miten paljon se on päässyt leviämään, mutta jo tuolloin viljelijän käyttöön oli tarjolla vain 3-4 vehnälajiketta. Jos käytit omaa siementä, siitä piti maksaa jalostusmaksu, joka oli suurempi kuin ostosiemenen hinta. Näistä lajikkeista ei saanut aikaiseksi leipäviljaa, joten viljelijälle maksettiin rehuviljasta.
Surkeat vehnäerät sekoitettiin tuotuun durum-vehnään tai leipomot käyttivät erilaisia tekniikoita ja kemikaaleja leivontaominaisuuksien parantamiseksi. Tämän päivän leipä on ravintoköyhää höttöä ja koostumus aiheuttaa terveydellisiä haittoja.
Jenkeissä on raportoitu yli 90 % väestöstä olevan alira*****ja, koska mässäilystä huolimatta ruoasta ei saa terveydelle tarpeellisia ravinteita. Vähäarvoiset hiilihydraatit muuttuvat elimistössä suoraan rasvaksi. Silti esim. Bill ja Melinda Gatesin säätiö rahoittaa avokätisesti Monsantoa hyväntekeväisyyden nimissä.
Ruokasektori on läpeensä mätä, mutta ei viljelijöiden vuoksi, vaan niiden, jotka pakottavat viljelijät tekemään aivan hulluja asioita.
Glyfosaatin haitoista lisää tässä:
http://www.bioturva.org/glyfosaatti.htmJa yksi laajemmin ravitsemusta käsittelevä juttu linkkeineen:
http://www.samassaveneessa.info/vieraita/ruoan-tuotannosta-suomessaNyt pelataan venäläistä rulettia jonkun muun pidellessä asetta. Joka kierroksella rullaan lisätään yksi patruuna...