Suomeesa käydään keslkustelua eri tuotantosuuntien välillä siitä, mikä kannattaa, mikä ei. Kun täällä Suomeesa on viljantuotantoa ja sitten jatkona lihan- tai maidontuotantoa. Euroopasssa monessa tapauksessa ne ovat erikoistuneet pidenmälle kuin Suomessa. Kuiteski Suomeesa lihantuottajan täytyy pärjätä eurooppalaiselle kun rehuvija 30 euroa halvenpaaa. Esim. Sikapuolella sen lisäksi ne samat tuottajat omistavat osakkeita lihataloissa, vuosien varrella laittaneet voitoista merkittävän osan pörssiosakkeisiin, silloin kun raha oli lihanhinnassa,nyt saavat osinkoa ja kun myyvät lihan kohtuu hintaan teollisuudelle niin osakkeiden arvo nousee. Ei kai ole mitään merkitystä, mitä kautta ne eurot tulee. NÄIN MAAILMA MUUTTUU AIKASENMIN SAI VILJAKILOLLA MONTA KILOA LANNOITTEITA NYT TILANNE ON TOISIN.