Lainaus käyttäjältä: apemies - 10.02.10 - klo:19:49Lainaus käyttäjältä: SAS - 10.02.10 - klo:19:12näin meillä vuonna 2005 kun viimesiä kertoja maitoa meijeriin laitettiin .***Tätä taustaa vastaan on mielenkiintoista, että nimimerkki on ollut yksi kovimmista maidon hinnan laskun ennustajista Mutta ei hinnan laskun vaatija vaan ennustaja siinä on suuri ero.Aina maidontuottajan asialla ja puolella jo 40 vuotta SAS
Lainaus käyttäjältä: SAS - 10.02.10 - klo:19:12näin meillä vuonna 2005 kun viimesiä kertoja maitoa meijeriin laitettiin .***Tätä taustaa vastaan on mielenkiintoista, että nimimerkki on ollut yksi kovimmista maidon hinnan laskun ennustajista
näin meillä vuonna 2005 kun viimesiä kertoja maitoa meijeriin laitettiin .
No onhan se tiedossa että ropomaidon bakteeripitoisuus ja solupitoisuus on suurempi kuin perinteisellä tavalla lypsetyllä maidolla.Joka toista väittää ei puhu totta.Normimaidossa Bakteereja 1-3 tuhatta ja solut alle 70 tuhatta näin meillä vuonna 2005 kun viimesiä kertoja maitoa meijeriin laitettiin .
Lainaus käyttäjältä: SAS - 10.02.10 - klo:19:12No onhan se tiedossa että ropomaidon bakteeripitoisuus ja solupitoisuus on suurempi kuin perinteisellä tavalla lypsetyllä maidolla.Joka toista väittää ei puhu totta.Normimaidossa Bakteereja 1-3 tuhatta ja solut alle 70 tuhatta näin meillä vuonna 2005 kun viimesiä kertoja maitoa meijeriin laitettiin .siis on likaa ropomaidussa? harmi sillä täysmaitu olisi hyvää.