Plantronicskorvat ovat saaneet metelöintiänsä läpi.
Tuo rehunurmi kait tarkoittaa sitä, että kaikki prosenttikasvihehtaarit ovat täysiä. Prosentit vievät hiukan tasapuolisuutta, koska sadan hehtaarin tilalla on vähemmän mahdollisuuksia käyttää lhpeetä esim. eroosion suojelemisessa tai monimuotoisuuskaistojen kohdentamisessa kuin tuhannen hehtaarin tilalla. Puhumattakaan kymmenen hehtaarin tilasta.
Pistemäisiin, kohdistettuihin hömppälohkoihin pitäisi ehkä luoda jokin oma järjestelmä, johon pitää olla selvät perusteet. Esimerkiksi ojien reunat pelloilla, joissa eroosio on merkittävä. Varjostus tai muu haitta, joka käytännössä pilaa tuotetun viljasadon tai muun kasvisadon, jos "huono"laatuista tavaraa on hyvän joukossa. Luonnon monimuotoisuuden ylläpitö yms. Nämä seikat eivät koske plantronicskorvia, jotka korjaavat heinää elukoille tai kasvattavat rehuviljaa sun muuta elukoille.
Mutta ne koskevat niitä, jotka viljelevät markkinakelpoista kasvituotetta. Silloin nämä heikkokasvuiset kasvulohkot on parempi olla heinällä, joka niitetään tarvittaessa niin, ettei puut pääse kasvamaan. Mieluiten joka vuosi. Nykyään ne ovat olleet tehokkaita viljelyä järkevöittäviä työkaluja, mutta pysyvän nurmen status tietenkin muuttaa asiaa. Ainakin teoriassa.
Ainakin se pakottaa viljelijän kylvämään joka nurkan tasaisin väliajoin, vaikka satoa ei korjattaisikaan. Ilman suorakylvöä tällaiset kasvulohkot joudutaan jollain tavoin muokkaamaan, jotta saadaan järkevä kasvusto perustettua. Tuossahan ei ole mitään järkeä. Tasasin väliajoin katkaistaan yhden luontotyypin jatkumo, josta ei korjata kuitenkaan mitään satoa. Usein se tarkoittaa vielä turhaa glyfottamista. Ja tämä kaikki vain siksi, että plantronisckorvat saa tahtonsa läpi.
Tuo rehunurmen käyttö on selvää tukikikkailua, mutta toivottavasti se koskee myös eläintiloja. Siis se, että nurmi pitää olla kasvatettua nurmea, eikä luonnon nurmikasveilla kyllästettyä. Vaikka se korjattaisiinkin rehuksi. Nyt jos tukihömppäilijä kasvattaa kunnon rehunurmea, kunnon rehukasveilla ja niittää sen peltoon, onko siinäkään mitään järkeä, jos vertaa kokonaiskuvaa. Hiiltä ja ravinteita on niissäkin kasveissa.
Teoreettinen hyöty voisi olla verrattuna horsmapeltoon se, että jokin syväjuurinen nurmikasvi voisi noutaa enemmän ravinteita syvemmistä maakerroksista, jolloin hetkellistä kationi ja fosforikertymää saataisiin aikaiseksi ruokamultakerrokseen. Siitä tuskin on kenellekään hyötyä, koska tosihömppäilijä laittaa peltonsa kasvamaan puita, ennen kuin luopuu koko pellosta.
Sitten herää kysymys, että kuinka paljon rehunurmihömppäilijöitä oikein on olemassa tai kuinka monta hehtaaria sitä oikeasti kasvaa. Että onko mitään järkeä luoda uutta valvottavaa järjestelmää.
On vain yksi oikea F-1 moottori.
Rocketdyne F-1 ilman katalysaattoria, urearuiskutusta ja hiukkassuodatinta. Vetää äkeen kuin äkeen.