Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Suomalainen kotieläintuotanto  (Luettu 1826 kertaa)

hoopotteri

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 99
Suomalainen kotieläintuotanto
Se täytyisi eriyttää kahteen kategoriaan.
I kategoriassa on suomalaista elintarviketuotantoa.
II kategoriassa on suomalaista elintarvituotantoa höystettynä esim. amerikkalaisella soijalla.
Alku tähän tulee Eviran toimesta.
I kategorian salmonellatestit kerran vuodessa Eviran hyväksymien näytteenottajien ja laboratorion toimesta, 1 erillisnäyte.
II kategorian salmonellatestit samoin muuten, mutta 4 viikon välein, vähintään 4 erillisnäytettä tilalta.

Neke

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2798
Vs: Suomalainen kotieläintuotanto
Ja joutsenlippu pois, jos epäilyskin tuontirehusta raaka-aineena.

Viimeksi muokattu: 12.04.09 - klo:18:55 kirjoittanut Neke

poronpurija

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 959
Vs: Suomalainen kotieläintuotanto
Ei noissa pysy kuluttaja perässä. Jousenlippu tiukasti kotimaisiin.