Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Parmankinkkua  (Luettu 2323 kertaa)

Jätkä

  • Vieras
Parmankinkkua
Kyllä Italialaiset tietää saman asian kuin Korealaiset, miten liha muuttuu paremmaksi.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html

navettapiika

  • Vieras
Vs: Parmankinkkua
Tuossahan tuo mukavasti muhii ja kypsyy, kun ovat heti alkuun kinkut vastakkain. Ihme marinaa taas.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Parmankinkkua
  Saksalaanen possunpotka on hyää.

navettapiika

  • Vieras
Vs: Parmankinkkua
  Saksalaanen possunpotka on hyää.
Toivottavasti resistenssi iskee..makoisia hetkiä.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Parmankinkkua
  Saksalaanen possunpotka on hyää.
Toivottavasti resistenssi iskee..makoisia hetkiä.

  Sä et ole tuohon resistenssiin ollenkaan perehtynyt. Ei se noin toimi. Et sää niitä resistenssejä bakteereita noin saa. Pelkkää pelottelua. Suomessa kuolee 1500 ihmistä näihin bakteereihin. Saavat ne sairaalasta.

Jätkä

  • Vieras
Vs: Parmankinkkua
Kyllä se kontaminaatio tulee siinä lihan käsittelyvaiheessa keittiössä, kun ei laiteta niitä leikkulautoja ym. heti pesuun vaan jätetään pöytätasoille kuljeksimaan. Sekä lihan pakkausmuovit, kun ne  laitetaan sinne keittiön roskikseen huolimattomasti, eikä viedä sinne sekajätteisiin heti.

Hervast

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 9944
  • Backpack rap crap, yap-yap yackety-yack
Vs: Parmankinkkua
  Saksalaanen possunpotka on hyää.

Juu paikanpäällä, ei muovissa säilöttynä ja lidlin pakastealtaasta myytynä...
A hot blonde and a hot brunette, that was all the diversity we needed back in the 90's

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12826
Vs: Parmankinkkua
On pikimmiten valmisteltava lakiehdotus, jonka mukaan tuotantoeläin ei saa sairastua tai kuolla muualla kuin teurastamossa. Ihmisten osalta vastaavaa säädöstä ei kukaan täyspäinen voi edes fundeerata. "Mikäli 1-105-vuotias Suomen kansalainen kuolee hyväksytyn sotetoimijan aloittaman hoidon aikana tai enintään 2 vuotta hoidon aloittamisen jälkeen, maakunta on velvollinen maksamaan kuolinpesälle 100.000 euroa, ellei voida todentaa, että asianomainen on kuollut omasta tahdostaan."

Viimeksi muokattu: 28.03.18 - klo:12:49 kirjoittanut pig24

navettapiika

  • Vieras
Vs: Parmankinkkua
On pikimmiten valmisteltava lakiehdotus, jonka mukaan tuotantoeläin ei saa sairastua tai kuolla muualla kuin teurastamossa.
Jep.. tätä minäkin kannatan. Kaikki pitää elossa pitää, vaikka väkisin.

Sepeteus

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 37228
Vs: Parmankinkkua
Kyllä se kontaminaatio tulee siinä lihan käsittelyvaiheessa keittiössä, kun ei laiteta niitä leikkulautoja ym. heti pesuun vaan jätetään pöytätasoille kuljeksimaan. Sekä lihan pakkausmuovit, kun ne  laitetaan sinne keittiön roskikseen huolimattomasti, eikä viedä sinne sekajätteisiin heti.

  Miksi tartunta sitten yleensä tapahtuu sairaalassa.

pig24

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 12826
Vs: Parmankinkkua

Miksi tartunta sitten yleensä tapahtuu sairaalassa.

Huonosti tehty työ poikii lisätöitä ? (Palele porvari)

montöör

  • Vieras
Vs: Parmankinkkua
Kolme vuotta pakastekontissa tekee sianlihan tasalaatuiseksi.
Katoaa antibiootit ja ituhippi kiittää. Noottaa, pois silmistä- pois mielestä.

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19327
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: Parmankinkkua
Kyllä Italialaiset tietää saman asian kuin Korealaiset, miten liha muuttuu paremmaksi.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html

Näessie, zepeteozhan kuuliki tuosta jo päivää aikasemmin...     🎅

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=74961.240
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."

Sepedeus

  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 839
Vs: Parmankinkkua
Kyllä Italialaiset tietää saman asian kuin Korealaiset, miten liha muuttuu paremmaksi.
https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005620621.html

Näessie, zepeteozhan kuuliki tuosta jo päivää aikasemmin...     🎅

https://keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=74961.240

  Kinkkuva kinkkuva kaipaa Antitesantti