Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe liidlin lihaa  (Luettu 881 kertaa)

icefarmer

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 27822
  • vastustan
liidlin lihaa
ilmeisesti oppilaan isä luputtanu ja pauke sen mukainen jotta attentaattihälytys on annettu :o :o :o :o

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016100722428648_uu.shtml

Viimeksi muokattu: 07.10.16 - klo:11:59 kirjoittanut icefarmer

Kaiken sen minkä Italian mafia joutuu tekemään laittomasti voi Suomessa tehdä laillisesti...

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19299
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: liidlin lihaa
Liekkö sielä zepeteokzela ryskä pasahtanu...?     ::)
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."

SKN

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 52080
  • Keulamerkki-Erkki ja tähdet
Vs: liidlin lihaa
Liekkö sielä zepeteokzela ryskä pasahtanu...?     ::)

Kaikkihan tietää, että Akron lukijat tekkee ja juo enimmäkseen kilijua.
Mutta ketkä tekkee salmarinsa itte?

Täsä Antidesantin joulusalmarin ohje:
0,5 l Dry Vodka.
1 pussillinen Turkinpippureita (Tyrkisk Peber).
Sekoitetaan pippurit em. vodkaan.
Vodkapullosalmariseos astianpesukoneeseen.
1 - 2 "pesua".
Jäähdytys.
Valmista tuli.


Jos ei tykkää suomalaisista aineksista, niin täsä toinen ohoje.

Voimakolmikon salmari:
Viru Valge 80% (laivalta).
Litlin salmiakkia (ihan mitä vaan).
Laitetaan salmiakkia suuhun.
Viru Valkeeta perrään...  
Kotimaisia metsän antimia jo vuodesta nolla.. http://psyvault.net/viewtopic.php?f=8&t=430

https://vimeo.com/31482159

Antidesantti

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 19299
  • Tämän foorumin lukeminen ei tee hyvää älykkyydelle
Vs: liidlin lihaa
Kaikkihan tietää, että Akron lukijat tekkee ja juo enimmäkseen kilijua.
Mutta ketkä tekkee salmarinsa itte?

Täsä Antidesantin joulusalmarin ohje:
0,5 l Dry Vodka.
1 pussillinen Turkinpippureita (Tyrkisk Peber).
Sekoitetaan pippurit em. vodkaan.
Vodkapullosalmariseos astianpesukoneeseen.
1 - 2 "pesua".
Jäähdytys.
Valmista tuli.

Jo vain om muuten hyä ohoje. Ellei peräti kähverä...     ::)
"Lähes kaikki Kuntaliiton vuonna 2007 toteuttamaan kyselytutkimukseen osallistuvat kunnat olivat tukeneet jollain tavalla vesiosuuskuntien toimintaa."