"Hän muistutti, että suomalainen viljelijä tuottaa maailman turvallisinta, puhtainta ja jäljitettävää, premium-luokan ruokaa. Kauppa haluaa kuitenkin myydä sitä mahdollisimman halvalla."
Leppä voisi tuoda esiin perustelut tuolle litanialle. Ihan ei teollisuuden oman yhdistyksen sanoman toistaminen riitä. Miten niin turvallisinta? Ei taida Jenkkien mielestä kaikki suomalaiset teurastamot olla kelpoisia viemään sinne. Puhtaus? Niin mistä puhtaita? Tshernobylin laskeumastako? Mikäs suomalaisen ruoan jäjitettävyydessä on parempaa kuin missä tahansa Euroopassa?
Ihan kuin jossain Ranskassa, Iso Britanniassa, Saksassa tai Italiassa ei olisi byrokratiaa. Tai että tanskalaiset suhtautuisivat leväperäisesti maataloustuotantoon.