Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa  (Luettu 1829 kertaa)

Herra Heinamaki

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4632
Enpä tuolloin ollut vielä syntynytkään, mutta muistan, että margariinia kutsuttiin kissanrasvaksi vielä myöhemmin.
Eipä ollut liioittelua:


http://yle.fi/uutiset/mirrista_suvikultaa_-_60-luvun_kuvottava_margariinisota/6504391

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä  >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.

Opelmies

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 15580
Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä  >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???

Perätilan kannattaisi erikoistua kissanrasvantuotantoon. Rasvat voisi myydä Raiskiolle, ja lihat fileenä vaikka rikkaille kiinalaisille.  :P
It ain't over till the fat lady sings

Paalaaja

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 3179
Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä  >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???

Perätilan kannattaisi erikoistua kissanrasvantuotantoon. Rasvat voisi myydä Raiskiolle, ja lihat fileenä vaikka rikkaille kiinalaisille.  :P

Ehei, POUTTU ostaisi lihat vinkuen, ja myisi kebab-eläimen fileenä Karvakäden keppipaikkaan...
Slippin 'n sliding

Sepedeus

  • Vieras
Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä  >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???

Perätilan kannattaisi erikoistua kissanrasvantuotantoon. Rasvat voisi myydä Raiskiolle, ja lihat fileenä vaikka rikkaille kiinalaisille.  :P

 

Ehei, POUTTU ostaisi lihat vinkuen, ja myisi kebab-eläimen fileenä Karvakäden keppipaikkaan...

   Pouttu ja Pouttu joo. Mihinkäs ne HK:n hevoisenlihat laitetaan. ;D

http://www.honkajokioy.fi/cms/honkajoki-oy/omistajat

  Mää luulen että tuolta tulee hyvää ja halpaa lihaliemiraaka-ainetta.  ;D

Viimeksi muokattu: 23.02.13 - klo:16:40 kirjoittanut Sepedeus

ENTER

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8067
Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???

eiköhän sitä saa öljyllä tai ilman sitä :)
Elämä edessä, niska takana.
http://www.youtube.com/watch?v=2DVb-Lvk4iY

BACKSPACE

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 28355
  • für immer
Vs: 60-luvun margariinisota. Mirristä Suvikultaa
Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä >:( Siis niinku, miksi vidussa.

Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli  ???

eiköhän sitä saa öljyllä tai ilman sitä :)

Mutta... miksi pilata hyvä tuotemerkki...
On olemassa 10 ihmistyyppiä. Ne jotka ymmärtävät binääriluvut ja ne jotka eivät ymmärrä.