Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä Siis niinku, miksi vidussa. Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli
Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 23.02.13 - klo:14:32Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä Siis niinku, miksi vidussa. Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli Perätilan kannattaisi erikoistua kissanrasvantuotantoon. Rasvat voisi myydä Raiskiolle, ja lihat fileenä vaikka rikkaille kiinalaisille.
Lainaus käyttäjältä: Opelmies - 23.02.13 - klo:14:47Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 23.02.13 - klo:14:32Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä Siis niinku, miksi vidussa. Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli Perätilan kannattaisi erikoistua kissanrasvantuotantoon. Rasvat voisi myydä Raiskiolle, ja lihat fileenä vaikka rikkaille kiinalaisille. Ehei, POUTTU ostaisi lihat vinkuen, ja myisi kebab-eläimen fileenä Karvakäden keppipaikkaan...
Viimeksi muokattu: 23.02.13 - klo:16:40 kirjoittanut Sepedeus
Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 23.02.13 - klo:14:32Nyt saa kaupasta Oltermanni-juustoa jota on jatkettu rypsiöljyllä Siis niinku, miksi vidussa. Ilmeisesti marganiineissa käytetään taas kissinrasvaa koska rypsiöljyä jää yli eiköhän sitä saa öljyllä tai ilman sitä