Jännä homma tuo salmonella tuollaisessa välikasvattamossa. Jos saneeraukseen menee vuosi ja normaali kierto vasikkaerällä on 5-6kk niin sitä tulee nopeasti loppukasvattamo. Mitenkähän hyvin tilat soveltuu tuollaisille 15-16kk sonneille?Vai onko paras vain laittaa raakasti kaiki kuoppaan, pesu ja desinfiointi ja kysellä uusia vasikoita sen jälkeen?
Lainaus käyttäjältä: Ojala - 25.03.12 - klo:21:05Isoos vasikkakasvattamos taas jyllää aivan ihme kantaa nella.Joku Afrikkalainen kanta eikä *eekereitä lähimaillakaan Aiheuttajaa arvuutellaan eikä selkeetä löydöstä ole, Ulkolainen juomarehu kuulemma yksi suurimmista riskeistä, se kun ei ole elintarvikelaatuaniinkuin kotimainen kalliimpi juomarehu Hollannista tuli lavallinen juomarehua. Eikös siellä ole maidontuotanto bisnestä?Eikä tuoksu "palaneen haju" juomarehussa, kuin eräällä toisella merkillä, kun kuivauksessa jauhopalaa kuivausrumpuun kiinni.
Isoos vasikkakasvattamos taas jyllää aivan ihme kantaa nella.Joku Afrikkalainen kanta eikä *eekereitä lähimaillakaan Aiheuttajaa arvuutellaan eikä selkeetä löydöstä ole, Ulkolainen juomarehu kuulemma yksi suurimmista riskeistä, se kun ei ole elintarvikelaatuaniinkuin kotimainen kalliimpi juomarehu