Sen maidon myynti-/jakelutilan voi tilalla järjestää leikkimökin tapaiseen rakennukseen, joka on navetasta ja jopa tilan kulkureiteistä erillään. Ikään kuin maitolaituri. Ei montaa tonnia maksa. Hiiteen mielipuoliset tankkihuoneen varustelusäännöt. Noissa Prometean vehkeissä se huolto on helppoa kun on 2 säiliöinen laitos, joista toinen jakaa kamaa, ja toinen on tilalla pestävänä ja täytettävänä. Ne saa myös omilla kylmälaitteilla, niin ei tarvii kuljetusvehkeessä olla. Eihän sitä saa naapurillekkaan viedä jos ei oo 5 minuutin ajomatkaa kylmälaitteessa.
Sääntelylle ei arvon kollegat tulla koskaan voimaan mitään ennen kuin ammattikunnan kollektiivinen tottelemattomuus ja muu yhteistoiminta saadaan pelittämään. Tosin ennen kuin semmoista varsinkaan Suomessa tapahtuu, saadaan nähdä monia muita kummallisia asioita ja kärsiä viranomaisen miinusmerkkisen ÄÖn ihmeitä päivästä toiseen.
Pastörointihan 'tappaa' maidon. Tarkoituksena tieten lienee haitallisten bakteerien tappaminen, mutta homma on silti vähän kuin alkeellista kemoterapiaa - menee siinä hyvää missä huonoakin.
Kuntosaliharrastajana on tullut perehdyttyä mm. heraproteiinien osalta tuotteiden laatuun. Suurin osa on tehty pastöroidusta maidosta erottamalla. Niissä on jäljellä biologisesti toiminnalisessa kunnossa vain arvottomin fraktio siitä kokonaisuudesta mitä luetaan heraproteiineiksi. Suolistoterveyttä ja vastustuskykyä parantavat ainekset on neutraloitu. Nisäkkäiden valkuaisaineethan alkaa yksi toisensa jälkeen sakata kun lämpötila ylittää 40°C. Pastöroinnin >70°C on jo kovaa kyytiä.
Laadukkaimpien valmistajat taas väittää tehneensä tuotteen pastöroimattomasta maidosta. Sen laadunahan voi yhtä lailla taata tutkimalla labrassa onko raaka aineessa ikävyyksiä - kolia, salmonellaa, jne. Ääliövarma keino ääliöille on tietysti ajaa koko lasti pastöroinnin läpi ja tuottaa massoittain paskaa. Raakamaitoa voi siis hyvin perustein markkinoida vaikka kuntoilijoille.